18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Las Vegas Raiders – Green Bay Packers: Odds og optakt den 10. oktober 2023

Spilleuge fem slutter med en kamp mellem to traditionshold fra hver deres konference, hvor begge skal bruge en sejr, hvis de vil med i playoff. Las Vegas Raiders- Green Bay Packers går i gang 02:15 tirsdag 10. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Hunter Renfrow. Odds og optakt til Las Vegas Raiders - Green Bay Packers

Hunter Renfrow griber en bold mellem to forsvarsspillere. Det skal han gøre igen i denne kamp. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Las Vegas Raiders

De første fire kampe har været svære for Las Vegas Raiders. Det blev til sejr i sæsonens første kamp, men herefter har skader og intern uenighed ikke gjort holdet noget godt.

Jimmy Garappolo har fået en hjernerystelse, og ind er kommet førsteårsspilleren Aidan O’Connell i stedet. O’Connell spillede den seneste kamp mod Los Angeles Chargers, og det var ikke en god oplevelse. Syv sacks og tre fumbles blev det til. Det blev krydret med en interception, da de havde en mulighed for at udligne til sidst.

Stjernereceiveren Devante Adams er også skadet til denne kamp, hvilket ellers ville være et gensyn med det hold, Adams har brugt størstedelen af sin NFL-karriere hos. Han blev skadet i kampen mod Los Angeles Chargers, og selvom Adams kom tilbage, var han påvirket og har ikke trænet med i denne uge.

Jacobi Meyers og Hunter Renfrow må tage over for Adams, men de er ikke spillere, man kaster bolden langt efter. De skal have den hurtigt og derfra skabe på egen hånd.

På forsvaret er der også problemer. Den vigtigste og bedste spiller Maxx Crosby er skadet og har kun trænet med i begrænset omfang. Da Crosby spiller en plads, hvor der kan roteres spillere ind og ud løbende, kan en løsning blive, at han kun spiller nogle downs. Crosby spiller ellers næsten altid alle snaps, men her kan løsningen altså blive at bruge ham mindre.

Længere nede ad banen er det især safety Tre’von Moehrig, der er startet sæsonen bedst. Han har en interception og har generelt dækket godt op. Ham skal Las Vegas Raiders bruge meget aktivt, hvis deres forsvar skal have en god chance.

Green Bay Packers

Green Bay Packers kommer til kampen med to sejre, og to nederlag. Den seneste kamp blev tabt til divisionsrivalen Detroit Lions med 34-20. Det kan blive et problem senere, hvis de skal have en chance for at vinde divisionen.

Det kan dog også skyldes, at der er mange unge spillere at kaste til. Fjerner man running backs, har Love ikke nogen at kaste til, der har spillet mere end to år i NFL. Indtil videre har Love kigget meget efter Romeo Dubbs, som løber mange kortere ruter og kommer hurtigt fri.

Før sæsonen havde man ellers regnet med, at løbespillet skulle bære angrebet denne sæson. Det har dog ikke endnu givet en 100-yards kamp, og det skyldes især skader. Den offensive linje har været hårdt ramt af skader og har tre på den offensive linje, der er tvivlsomme.

Samtidig er stjerne-runningback Aaron Jones blevet skadet. Han erstattes af A. J. Dillon, som ikke er en hurtig eller eksplosiv spiller, men som derimod er en fysisk spiller, der skaber yards i små rum men har svært ved at skabe mange yards.

På forsvaret har man omvendt haft svært ved at stoppe modstanderens løbeangreb. To gange har modstanderen fået over 200 rushing yards imod Green Bay Packers. Den store Kenny Clark er ellers en dygtig spiller mod løbet, men forsvaret er baseret på at stoppe modstanderens kasteangreb først.

Det er gået lidt bedre, da de aktuelt har det 11. bedste kasteforsvar. Det er da også kun sket en gang, at modstanderen har kastet for mere end 200 yards mod Green Bay Packers. Omvendt har de hidtidige modstandere ikke kastet for mindre end 175 yards.

Jordan Love. Odds og optakt til Las Vegas Raiders - Green Bay Packers

Jordan Love scorer et touchdown. Han kommer i aktion igen i denne kamp (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Las Vegas Raiders – Green Bay Packers

De to hold har spillet 14 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med sejr på 42-24 til Green Bay Packers, og Green Bay Packers fører den indbyrdes statistik med 9-5.

Det er vigtigt at bemærke, at de tidligere kampe har Las Vegas Raiders spillet under navnet Oakland Raiders.

Las Vegas Raiders – Green Bay Packers Odds

Green Bay Packers er en lille favorit blandt bookmakerne, der har givet Las Vegas Raiders et points forspring. Der er sat en over/under på 44,5 point.

Tror du, Las Vegas Raiders vinder rent, kan du få 1,91 ved Betfair*, mens en sejr til Green Bay Packers giver 2,60 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Kan Las Vegas Raiders holde sammen på sig selv?

De to hold kommer til kampen med forskellige udfordringer. Skader må regnes som en del af NFL – det er den eneste sport, hvor alle spillere har en 100% chance for at blive skadet i løbet af en sæson. Men det virker alligevel til, at Green Bay Packers håndterer det bedre.

Las Vegas Raiders har interne uroligheder. Der har længere floreret rygter om, at holdejer Mark Davis slet ikke er tilfreds med det arbejde, sportsdirektør Dave Ziegler eller træner Josh McDaniels udfører. Omvendt er især McDaniels heller ikke tilfreds med de rammer, Davis sætter op for ham.

Frustrationerne kogte helt over for ejer Davis efter kampen mod Los Angeles Chargers, hvor han kom i et verbalt skænderi med en fan.

Det sker ikke ved det fan-ejede hold Green Bay Packers. Her er man enig om retningen, og at man skal satse på unge og egne udviklede spillere. Det har den konsekvens, at man lige nu mangler rutine ved de spillere, der er på angrebet, og som skal hjælpe Jordan Love.

Det er en kamp, hvor styrkerne og svaghederne er meget ens. Begge kasteangreb klarer sig udmærket, mens deres løbeangreb har udfordringer. Green Bay Packers har f.eks. det 19. bedste kasteangreb, mens Las Vegas Raiders har det 15. bedste kasteangreb.

Løbeangrebene derimod er helt i bund for de to hold. Green Bay Packers har det 30. bedste løbeangreb, mens Las Vegas Raiders har det dårligste. Det er virkelig to hold, der satser på at kaste bolden.

Vender vi blikket mod de to holds forsvar, er de igen ret ens. Green Bay Packers har det 11. bedste kasteforsvar, mens Las Vegas Raiders har det 13. bedste kasteforsvar.

De to holds løbeforsvar er også ens. Her har Las Vegas Raiders det bedste løbeforsvar, som er rangeret som det 26. bedste løbeforsvar, mens Green Bay Packers har det 30. bedste løbeforsvar. Det er en kamp, hvor det let flyttelige objekt møder den nemt stoppelige kraft.

Den store forskel statistisk på de to hold er ved, hvor mange point de scorer i snit pr. kamp. Her er Green Bay Packers det 10. bedste hold i NFL, mens Las Vegas Raiders har det 25. bedste snit. De tillader næsten det samme antal point imod, hvor Green Bay Packers har det 20. bedste snit (24 point), mens Las Vegas Raiders er nr. 24 med 25,3 point imod.

Det gør, at vi lurer på, at Green Bay Packers vinder rent. Las Vegas Raiders har meget intern uro, og de vigtigste spillere er skadet. Aidan O’Connell spillede sin første kamp mod Los Angeles Chargers, og det virkede til, at tingene skete alt for hurtigt til, at han kunne følge med.

Green Bay Packers har også skader, men de er vant til at skulle håndtere dem, uden de går op i limningen. Samtidig virker de som både et mere harmonisk hold og et hold, der gerne vil vinde sammen.

Vi synes også, oddset på 1,98 ved Unibet er for godt til ikke at tage. Derfor går vi med Green Bay Packers-sejren.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
Green Bay Packers vinder
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar