18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
3/10
EM 2024 – Hold Point
Tipped at 1.70
BettingGuru-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
4/10
Rumænien
Ukraine
Tipped at 2.25
Higuain-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 1.80
Dagens Spil-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Østrig
Frankrig
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
17. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.73
1/10
Atletico MG
Palmeiras
Tipped at 1.73
Frank Pilantra-avatar
18. jun.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers: Odds og optakt den 12. februar 2024

Super Bowl spilles i år Las Vegas mellem det erfarne Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers, som er et hold, der har oplevet mange ting. Hvem vinder sæsonens sidste kamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kansas City Chiefs- San Francisco 49ers går i gang 00:30 mandag 12. februar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 eller Cashpoint. 

Patrick Mahomes. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

Patrick Mahomes og Travis Kelce har i mange år været en farlig duo for modstanderne. Det er de stadig (Foto: IMAGO / Newscom World)

Kansas City Chiefs

(14-6)

Det er fjerde gang på fem år, at Kansas City Chiefs står i Super Bowl. Tingene er således, som de plejer i AFC. Alligevel er der noget anderledes ved holdet i år. Denne sæson tabte holdet seks gange i sæsondelen før playoff. Det er ikke sket, siden Patrick Mahomes er blevet den startende quarterback.

Det er heller ikke længere angrebet, som fører holdet an. Angrebet har haft store problemer i denne sæson. Den offensive linje har ikke været god. Der har været mange flag mod de to offensive tackles, og den unge guard Trey Smith har ikke spillet op til sit store potentiale. Receiverne er unge og har lavet mange fejl. Tabte bolde og forkerte ruter hjælper ikke.

Forsvaret derimod har været fremragende i denne sæson. Forsvarstræner Steve Spagnuolo har altid været kendt for at designe gode og vilde spil, og de spillere, der er i gang med deres andet år i NFL, har vist deres værd.

Angrebet har i slutspillet taget store skridt frem. Den offensive linje får færre straffe, og kun Baltimore Ravens har formået at sacke Patrick Mahomes i slutspillet. Samtidig er løbespillet blevet bedre, og receiverne griber boldene oftere.

Sammenligningen med tidligere storhold, der vandt Super Bowl flere gange på kort tid, er meget passende med Kansas City Chiefs i denne sæson.

Cheftræner Andy Reid har i ugen op til Super Bowl sagt, at de vidste meget tidligt, de nok skulle komme med i slutspillet. Derfor har de gemt spil til slutspillet, og nogle af de rutinerede spillere har passet på sig selv. De er derfor helt klar nu.

San Francisco 49ers

(14-5)

San Francisco 49ers er tilbage i Super Bowl efter fire års venten. Holdet har været stærkt spillende hele sæsonen. De har hele sæsonen igennem været det bedste hold i NFC. Det er ottende gang i historien, at holdet er i Super Bowl, hvilket er næstflest. Skulle det blive til en sejr, vil det være sjette gang. Det er også næstmest i NFL.

Her stopper historierne ikke. Cheftræner Kyle Shanahan og runningback Christian McCaffreys fædre var også i NFL. Far Mike Shanahan var ligeledes cheftræner for Denver Broncos, Ed McCaffrey spillede wide receiver for bl.a. Denver Broncos under Mike Shanahan men nåede også til San Francisco 49ers. De vandt også en Super Bowl sammen.

Holdet har haft en svær optakt til Super Bowl. Træningsbanen, de har brugt i Las Vegas, har været elendig, og selvom holdet offentligt har sagt, at det ikke har nogen betydning, har holdet gjort det tydeligt for NFL, at de ikke er glade.

Her stopper udfordringerne ikke. Brandalarmen er gået midt om natten og har forstyrret nattesøvnen for spillerne. Det har især Nick Bosa og Christian McCaffrey været utilfredse med. Andre har talt det ned og sagt, de bare troede, det bare var en del af deres drøm.

Holdet var for alvor på hælene i Conference Final mod Detroit Lions. Holdet var bagud 24:7 ved pausen, hvor cheftræner Kyle Shanahan måtte appellere til spillernes vilje og motivation samt at bevare troen. Den ellers meget systematiske og mekaniske træner lykkedes med de følelsesmæssige appeller, og holdet vandt 33:31.

Trent Williams. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

Brock Purdy jubler med den vigtige venstre offensive tackle Trent Williams. Williams har leveret noget af et comeback efter at have haft cancer, og han er stadig er en af de bedste offensive tackles i NFL. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers

De to hold har spillet 15 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Kansas City Chiefs på 44 – 23, og Kansas City Chiefs fører med 8-7. De to hold mødtes også i Super Bowl for fire år siden, hvor Kansas City Chiefs vandt 31:20.

Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers odds

San Francisco 49ers er gjort til en lille favorit med et handicap på to point. Der er sat en over/under på 47,5 point.

Tror du på San Francisco 49ers rent, får du 1,81 ved Marathonbet*, mens sejr til Kansas City Chiefs giver 2,22 ved Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Løbeangrebet for Kansas City Chiefs bliver afgørende

Vi er nået til sæsonens sidste kamp. Det er nu, det hele skal afgøres. Efter denne kamp starter off-season for alle NFL-holdene. Det er sidste gang, vi ser holdene i denne udformning. Men før vi begynder at tænke på næste sæson, skal vi lige igennem denne kamp.

Det er to hold, der er på vej i hver sin retning. Hvor Kansas City Chiefs absolut spiller deres bedste football lige nu, har San Francisco 49ers været bedre tidligere på sæsonen, end de har været i playoff.

Selvom holdet er kommet til Super Bowl, har det ikke været problemfrit. Begge kampe i playoff er endt med en sejr på tre point, og de var længe meget tæt på at ryge ud til Detroit Lions. Især er holdets løbeforsvar blevet problematisk.

Efter ikke at have tilladt nogen modstanderne at have en spiller med mere end 60 yards i de tre sidste kampe i regular season, har de i begge playoffkampe været tæt på 100 yards til enkelte spillere. Det skal ændres, hvis holdet skal have en chance for at vinde.

Kansas City Chiefs derimod har i den grad fundet noget, der virker igen. Den offensive linje spiller bedre, og det gør alt meget nemmere. Løbeangrebet er blevet mere stabilt, og det har åbnet op for kastespillet.

Det er også en godt angreb Kansas City Chiefs har:

 • De scorer 21,8 point i gennemsnit. Det er rangeret som nr. 15 i NFL.
 • Kasteangrebet er det sjettebedste i NFL med 246 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er lidt under middel med 104 yards pr. kamp. Det er 19. bedst i NFL.

San Francisco 49ers’ forsvar er glimrende:

 • De tillader tredjefærrest point med 17,5 point pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er middelmådigt og rangeret som nr. 14 med 214 yards tilladt pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er det tredjebedste med 89 yards tilladt pr. kamp.

Kansas City Chiefs’ forsvar er også godt:

 • Med 17,3 point tilladt pr. kamp tillader de næstmindst pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er det fjerdebedste med 176 yards tilladt pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er nede som nr. 18 og tillader 113 yards pr. kamp.

San Francisco 49ers’ angreb er også fremragende:

 • De scorer tredjeflest point pr. kamp med 28,9 point pr. kamp.
 • Kasteangrebet er det fjerdebedste med 257 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det tredjebedste med 140 yards pr. kamp.

Det er to fremragende hold. Der er stjerner på alle pladser, og det er hold, vi forventede ville komme langt før sæsonen startede.

En ting der er svær at måle, men har stor betydning for kampen, er erfaringen. Kansas City Chiefs ved, hvordan ugerne op til Super Bowl skal bruges, og har klare planer for opbygningen til Super Bowl. Det ved San Francisco 49ers ikke.

Erfaringen kommer også til udtryk ved spillerne og trænerenes ageren i medierne i ugen op til Super Bowl. Hvor Kansas City Chiefs’ cheftræner Andy Reid har spist morgenmad i offentligheden, har flere San Francisco 49ers spillere været utilfredse.

Især har Nick Bosa virket sur og tvær. Han har allerede brokket sig over, at Kansas City Chiefs’ to offensive tackles ofte laver holding uden, at dommerne dømmer det. Generelt er meget i vejen for den stærke spiller, som også er utilfreds med både hotellet og træningsbanen.

San Francisco 49ers’ cheftræner Kyle Shanahan har også nogle ting, han kæmper med. Da han var angrebstræner i Atlanta Falcons, tabte de Super Bowl i 2017 til New England Patriots efter at have ført 28:3. Her fik Shanahan stor kritik for sine spilkald efterfølgende. Da de to hold mødtes i Super Bowl for fire år siden førte San Francisco 49ers med ti, da fjerde quarter startede. Det endte med et nederlag på 31:20.

Et andet sted hvor Kansas City Chiefs har en klar fordel, er deres defensive linje over San Francisco 49ers’ offensive linje. Især er den højre side af San Francisco 49ers’ offensive linje udfordret. Her vil Kansas City Chiefs ofte få Chris Jones og George Kalaftis til at spille mand mand.

Kansas City Chiefs har også fået godt gang i deres løbeangreb her i playoff. Som hold har de i to af de tre kampe fået over 100 rushing yards. Samtidig ved vi, at San Francisco 49ers’ defensive linje helst vil gå efter quarterbacken, og derfor kan de narres med løbespil.

Da San Francisco 49ers i deres to playoffkampe har tilladt over 130 rushing yards til modstanderne, ligner det noget, Kansas City Chiefs for alvor kan udnytte.

Vi lurer på, at runningback Isiah Pacheco får mange muligheder i løbespillet. Vi lurer på, at han får over 69,5 rushing yards. San Francisco 49ers har ikke gjort meget for at stoppe modstandernes løbeangreb i playoff, og da Pacheco har fået mindst 68 yards i alle playoffkampe i denne sæson, ser vi ingen grund til, at det ikke skal ske i Super Bowl.

Det får vi 2,05 for ved Unibet.

God Super Bowl

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,05
Isiah Pacheco over 69,5 rushing yards
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

4 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Pedalen

  Shit, en omgang lort, der skrives om Nick Bosa. Intet er rigtigt og taget ud af kontekst.

  1. Michael Vilster

   @Pedalen Ej det går da ikke. Det skal vi have rettet. Kan du blive mere specifik med, hvad for noget, du synes, er lort, hvad der er decideret ‘ikke rigtigt’, og hvad det er, der er ‘taget ud af kontekst’?

   1. Pedalen

    @Michael Vilster Kan næsten ane en snert af ironi i dit svar.. Men hey, du følger jo også meget med i amerikansk fodbold, må jeg forstå ud fra din bio… En rapporter spørger NIck Bosa; “What stands out to you watching the two tackles”. Han svarer; “They hold a lot”. Faktum er, de er de tackles der er kaldt for flest holdings og han nævner på intet tidspunkt dommerne? Så hvad er det han brokker sig over? Han er tilmeld aldrig udtalt sig om træningsbanen – udover at sige det som de alle siger offentligt. “It is what it is”. Igen er faktum at NFL har udført et horribelt stykke arbejde hvad angår banen, og det er en sag der har kørt mellem ejerne af Niners og Roger Goodell: Slutteligt har han aldrig brokket sig over hotellet. Nogen satte brandalarmen igang kl. 5.30 / 6 om morgenen som vækkede spillerne før tid. Kittle udtalte derefter at “The sleeping bear (Nick Bosa) was not happy”, og her har du Bosas egne udtalelser. Tolker ikke dem som “brok over hoitellet”, og ligner ikke en der er sur og tvær….. https://www.youtube.com/watch?v=YdxZEibcj9U

    1. Michael Vilster

     @Pedalen Det er modtaget. Tak for respons. Det er meget lettere at undersøge og revidere, når jeg ved, hvad der er tale om. Bare for en god ordens skyld: Det er ikke mig, der har skrevet artiklen, og jeg aner vitterligt ingenting om NFL. Det sendes for sent for mig, så derfor er jeg nødt til at spørge. Tak for svar.