18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Kansas City Chiefs – Philadelphia Eagles: Odds og optakt den 21. november 2023

Super Bowl-revanchen – som også er en kamp mellem de to Kelce-brødre – mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles er også en mulig Super Bowl i denne sæson. Det er de to bedste hold i AFC og NFC lige nu. Kansas City Chiefs – Philadelphia Eagles går i gang klokken 02:15 tirsdag den 21. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint.  

Patrick Mahomes. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles

Patrick Mahomes leder efter åbninger og frie holdkammerater nede ad banen. (Foto: IMAGO / kolbert-press)

Kansas City Chiefs

(7-2)

Kansas City Chiefs kommer tilbage fra deres tur til Tyskland, og efter en friuge skal de møde Philadelphia Eagles. Det er en hård start at komme tilbage til at skulle møde holdet med flest sejre i NFL.

Hjemmeholdet har dog flere ting, der taler for en sejr. Cheftræner Andy Reid har prøvet at spille en kamp efter en friuge 31 gange, og han har vundet 27 af de kampe.

Kansas City Chiefs er blevet et anderledes hold, end det tidligere har været under Reid. Hvor holdet ellers har været en offensiv maskine, er det i år forsvaret, der har været i fokus. Det er ungt, og i år har den unge cornerback L’Jarius Sneed været stærk. Seks pass deflections har Sneed leveret i denne sæson.

Angrebet er stadig glimrende. Det starter med quarterback Patrick Mahomes, som er den bedste quarterback i NFL. Han er atletisk, præcis og har mange kræfter til at kaste bolden meget langt ned ad banen, og han finder ofte frie medspillere.

I år har Mahomes fundet den unge Rashee Rice som endnu et brugbart våben. Rice er en smidig receiver, der er hurtig over korte afstande, og han skaber masser af plads til sig selv. Han har på 32 grebne bolde skabt 19 first downs.

Philadelphia Eagles

(8-1)

Philadelphia Eagles kommer til kampen efter at have vundet over divisions- og ærkerivalen Dallas Cowboys 28 – 23 i en forrygende kamp. Philadelphia Eagles kunne nemt have tabt, men forsvaret fik reddet kastanjerne ud af ilden til allersidst.

Kampen var heller ikke uden problemer. Quarterback Jalen Hurts måtte kortvarigt udgå med en knæskade, men da Hurts kom tilbage i kampen og har trænet med i ugens løb, har det formentlig ikke været slemt.

Jalen Hurts har glimrende spillere at kaste til. A. J. Brown har allerede over 1.000 receiving yards i denne sæson og har grebet 67 bolde. Heraf er de 46 blevet til en first down og seks touchdowns. Brown er en stor og stærk receiver, der bruger sin fysik til at holde modstanderne væk fra bolden.

På forsvaret har Eagles ikke været tilfreds med de muligheder, der har været på safetypladsen. Derfor har de hentet den rutinerede Kevin Byard ind, som er kendt for at være en sikker tackler og glimrende til at dække op.

Styrken har længe været den defensive linje. I år har Haason Reddick fulgt sin stærke første sæson ved Philadelphia Eagles op med 7,5 sacks indtil videre. Det har han krydret med otte tackles for a loss.

A. J. Brown. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles

A. J. Brown holder fast i bolden lige foran en forsvarsspiller. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Kansas City Chiefs – Philadelphia Eagles

De to hold har spillet mod hinanden 10 gange tidligere. Det seneste opgør var i 2022-sæsonens Super Bowl, som endte med sejr til Kansas City Chiefs på 38 – 35, og Kansas City Chiefs fører også det samlede regnskab med 6 – 4.

Kansas City Chiefs – Philadelphia Eagles odds

Kansas City Chiefs er gjort til lille favorit til at vinde med tre point. Der er sat en over/under på 45,5 point.

Tror du på Kansas City Chiefs, får du 1,77 ved Marathonbet*, mens en sejr til Philadelphia Eagles giver 2,25 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Kommer der meget brødre-kærlighed i kampen? Nok flere point

Det var forrige sæsons to bedste hold, og det er stadig to af de bedste hold, der mødes i denne kamp. Faktisk er det de to hold, der har flest sejre og færrest nederlag i AFC og NFC.

Det er to hold, der har meget klare styrker. Kansas City Chiefs tillader i gennemsnit næstfærrest point pr. kamp med 15,9 styks. Kasteforsvaret er det femtebedste og giver i snit 176 yards. Løbeforsvaret er mere i midten af NFL. Det er rangeret som nr. 17, og modstanderne får 112 yards pr. kamp.

Philadelphia Eagles’ angreb er godt med. De scorer i snit 28 point, hvilket er det tredjehøjeste gennemsnit i NFL. Kasteangrebet giver 247 yards pr. kamp, hvilket er 10. højest i NFL, mens løbeangrebet giver 129 yards pr. kamp og er rangeret som nr. 8.

Kansas City Chiefs’ angreb scorer 23,1 point pr. kamp, hvilket er rangeret som nr. 13 i NFL. Kasteangrebet er rangeret som nr. 5 med 264 yards pr. kamp. Løbeangrebet bidrager med 103 yards pr. kamp, hvilket er rangeret som nr. 19 i NFL.

Philadelphia Eagles’ forsvar tillader i gennemsnit 21,7 point pr. kamp, hvilket er rangeret som nr. 18 i NFL. Løbeforsvaret er ellers det bedste i NFL og tillader 66 yards pr. kamp. Kasteforsvaret er omvendt det fjerdedårligste, og modstanderne får i gennemsnit 257 yards pr. kamp.

Fra deres kamp i Super Bowl er der skiftet tre trænere ud. Begge hold har fået nye angrebstrænere, mens Philadelphia Eagles også har fået en ny forsvarstræner. Kansas City Chiefs har dog i cheftræner Andy Reid stadig de samme tanker og planer for angrebet, da det er hans angrebssystem.

Kansas City Chiefs har i denne sæson spillet tre kampe, hvor de er gået over de 45,5 point, der er sat som over/under her. Philadelphia har gjort det syv gange i denne sæson og herunder i alle de tre seneste kampe.

Vi lurer på, at der kommer over 45,5 point. Det er to glimrende angreb, og Kansas City Chiefs har efter en friuge tradition for at komme med nye spil og tanker, der altid forvirrer modstanderne.

Philadelphia Eagles spiller kampe med masser af point for tiden, og derfor går vi med over.

Det får vi 1,92 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Over: 45,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar