18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.55
1/10
Tromsø
Fredrikstad
Tipped at 1.55
Dagens Spil-avatar
29. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.43
1/10
Olympiakos
Fiorentina
Tipped at 2.43
Dagens BetBuilder-avatar
29. maj.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Cerro Porteno
Colo Colo
Tipped at 2.10
BettingGuru-avatar
30. maj.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.77
2/10
Libertad
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
31. maj.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
EM 2024 – Turnerings totaler
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Kansas City Chiefs – Detroit Lions: Odds og optakt den 8. september 2023

NFL-sæsonen kickstartes med et opgør mellem Kansas City Chiefs og Detroit Lions natten til fredag. Kansas City Chiefs – Detroit Lions går i gang klokken 02:20 fredag d. 8. september 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Kansas City Chiefs er klar til sæsonpremiere mod Detroit Lions i NFL

Kansas City Chiefs er klar til sæsonpremiere mod Detroit Lions i NFL. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Kansas City Chiefs

De forsvarende Super Bowl-vindere Kansas City Chiefs er i gang med en historisk god stime. New England Patriots var det seneste hold, der vandt Super Bowl to gange i træk – tilbage i 2003-2004 – men Kansas har været i Super Bowl tre gange i de seneste fire sæsoner, og de har vundet to gange.

Det skyldes i høj grad et angreb, der er ekstremt godt. Quaterback (QB) Patrick Mahomes er trods sine kun 27 år allerede nu regnet som en af de bedste QBs i historien.

Mahomes er en helt ny type af QB, end vi har været vant til. Hvor de tidligere skulle tage tre skridt tilbage og kaste bolden hurtigt, kan Mahomes meget mere.

Han kan løbe rundt bag startlinjen (kaldes Line of Scrimmage) og finde en holdkammerat langt nede af banen, der er fri. Det krydrer Mahomes med at kunne kaste med armen i alle mulige stillinger.

Her stopper de gode ting for holdet ikke. Man har i cheftræner Andy Reid en af de mest kreative og dygtige til at kalde spil i NFL.

Skulle man kritisere træner Reid, er det, at han til tider laver trickspil på uheldige tidspunkter eller glemmer, at de ikke behøver at kaste bolden hele tiden. Men med Mahomes som QB er det svært at lade være.

Men angrebet fortsætter med at have spillere fra højeste hylde. Tight End Travis Kelce er en fremragende receiver, der på en eller anden måde altid får løbet sig fri.

Kelce har selv sagt på sin podcast med broren Jason Kelce (der spiller for Philadelphia Eagles), at det ofte skyldes, at han ikke helt overholder de regler, der normalt er for, hvordan man skal løbe en rute. Det går, når man er en sikker løsning i kastespillet som Travis Kelce.

Der er dog udfordringer på den anden side af bolden for holdet. Forsvaret er også meget ungt og har mange spillere med stort potentiale. Den vigtigste spiller er den defensive tackle Chris Jones.

Han kommer formentlig ikke til at spille denne kamp. Jones er 29 år, og det er på det tidspunkt, man får den sidste store kontrakt i NFL.

Det ønsker Jones også, mens holdet kigger på fødselsattesten og siger, at de allerede har en kontrakt. Derfor træner Chris Jones ikke med – og har slet ikke gjort det denne off-season.

Jones har sågar sagt, at han er klar til at tage bøder for ikke at spille før uge 8, hvis ikke han får en kontrakt. Skulle Jones og holdet nå at blive enige om en ny kontrakt, vil han formentlig ikke spille mange spil, eller på samme niveau som hvis han havde haft hele off-season med holdet.

Det bliver et problem. Man er også gået af med den rutinerede defensive end, Frank Clark, som har fået lov til at rejse til rivalerne Denver Broncos, og det gør, at den defensive linje ikke har samme niveau, som den havde sidste år.

Forsvarstræner Steve Spagnuglo er kendt for at kunne skabe pres på en QB på mange forskellige måder. I stedet må de satse på, at de unge spillere, der dækker op, kan klare sig selv. Det bliver en stor opgave og holdets helt store udfordring, indtil Jones kommer tilbage.

Detroit Lions

Detroit Lions har været alle eksperters darling denne off season. Det skyldes især cheftræner Dan Campbell.

Det er nu tredje sæson med Campbell i spidsen. Holdet begynder i stigende grad at have den personlighed og de karakteristika, han ønsker.

Det kan bedst beskrives ved at citere Campbell fra introduktionspressemødet, han havde ved ansættelsen i Detroit.

Her sagde han:

Når modstanderen slår os ned, kan vi på vejen op, bide den ene knæskal af. Når de slår os ned en gang til, kan vi bide den anden knæskal af. Herefter er vi de eneste, der står op.

Det er et hårdtarbejdende hold, der kæmper og slås for alt i en kamp.

Starter vi med at kigge på angrebet, er det et ret interessant angreb uden store stjerner.

Quarterback Jared Goff, der kom til fra Los Angeles Rams, er en QB, der gerne vil kaste bolden hurtigt. Hvis alt går, som det skal, er han en præcis QB, der kan lykkes med tingene.

Er der noget, der går galt, har Goff slet ikke samme kreativitet som Mahomes eller andre QBs i NFL i dag.

Heldigvis er den offensive linje en af de bedre i NFL. Det gør, at på langt de fleste spil bør der ikke være de store problemer for Goff.

Af receivere vil Goff ofte kigge mod Amon St. Brown, som er den bedste receiver for Lions. Han er ikke en af de største stjerner i NFL, men han er en receiver, der griber det meste, der bliver sendt i hans retning.

St. Brown er hurtig, og han har den rigtige mentalitet til at spille for Lions. Han er en af de bedste blockere i løbespillet af receivere.

Når man har en god offensiv linje, kan man som regel også regne med at have et godt løbeangreb. Det bør Detroit Lions også have.

De hentede David Montgomery fra divisionsrivalen Chigaco Bears, som de nu betaler en rigtig fin løn (der er lønloft i NFL. Hver gang, man betaler en spiller, er det løn, man ikke kan give til en anden plads).

Samtidig valgte man at drafte RB Jahmyr Gibbs i første runde. Det er langt flere ressourcer at bruge på running back-pladsen, end de fleste NFL-hold bruger på den plads.

Forsvarets store stjerner kommer på den defensive linje. Aiden Hutchinson, der skal til sit andet år i NFL, er det helt store omdrejningspunkt.

Han havde 9,5 (hvis to spillere sacker på samme tid, får de et halvt sack hver) sacks i foregående sæson. Hutchinson er samtidig en ret god forsvarsspiller, når angrebet prøver at løbe bolden.

Det er også vigtigt, at de lykkes med at vinde med deres defensive linje. Jo længere forsvaret kommer tilbage på banen, jo mere afhængig bliver man af, at unge spillere hurtigt får etableret sig.

Førsteårsspilleren Brian Branch bliver helt afgørende i en hybridrolle, hvor han både skal være cornerback (og dække de hurtige receivere op) og spille safety (og dække tight ends som Travis Kelce op). Det er meget at forlange, at han gør det uden problemer fra dag 1.

Forsvaret skal også forbedre sig meget fra seneste sæson. Seks af 18 kampe lykkedes det at holde modstanderen under tre touchdowns.

Den defensive træner Aaron Glenn skal ligeledes til sit tredje år som defensive træner. De to hidtidige sæsonstarter-kampe under Glenn har modstanderne scoret 38 og 41 point imod.

Detroit Lions skal i NFL-aktion natten til fredag.

Detroit Lions skal i NFL-aktion natten til fredag. (Foto: USA TODAY Network)

Match up: Kansas City Chiefs – Detroit Lions

De to hold har mødt hinanden 14 gange. Kansas fører de indbyrdes kampe med 9-5. Seneste kamp var i 2019, hvor Kansas City Chiefs vandt 34-30.

Kansas City Chiefs – Detroit Lions odds

Kansas City Chiefs regnes som favoritter i opgøret.

En sejr til Chiefs står i odds 1,40 hos Marathonbet*. Tror du på Lions, er der odds 3,40 at hente hos bwin*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Mange point i sæsonens første kamp

Der kommer mange point.

Det er to forsvar, der kommer til kampen med udfordringer. De to angreb derimod, kan vi godt regne med, vil score mange point.

Kansas City Chiefs scorede mindst 30 point otte gange seneste sæson. Samme statistik har Detroit Lions faktisk i samme sæson.

Derfor regner vi med, at der kommer over 56,5 point i denne kamp.

*Reklamelink

Marathonbet
2,17
Over 56,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar