18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Kansas City Chiefs – Denver Broncos: Odds og optakt den 13. oktober 2023

AFC West divisionen byder på Thursday Night Football med et rivalopgør mellem Kansas City Chiefs og Denver Broncos. De to hold er på vej i hver sin retning, men divisionskampe lever deres eget liv. Kansas City Chiefs – Denver Broncos går i gang 02:15 fredag 13. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Travis Kelce. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - Denver Broncos

Travis Kelce bryder tacklinger og er svær at stoppe. Kan Denver Broncos’ forsvar gøre det denne gang? (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs er startet sæsonen helt som forventet. Det er et hold, der har vundet Super Bowl to gange på de seneste fire år, og siden 2016 har holdet vundet divisionen hvert år.

Holdet er omkring top 10 i de fleste statistikker, med undtagelse af hvor mange turnovers de har skabt mod hvor mange de har givet væk. Her er man nr. 19 med -2 (altså man har givet modstanderne to turnovers mere, end man har skabt).

Det er et hold, der er meget balanceret. Det kan ses ved, at på trods af Patrick Mahomes er ligaens bedste quarterback, er forsvaret rangeret bedre end angrebet. Forsvaret har tilladt femtefærrest point imod i snit med 16 point. Angrebet er det niendehøjeste scorende i gennemsnit med 25,6 point.

Forsvaret er ganske ungt med enkelte undtagelser. Den store stjerne er den defensive linjemand Chris Jones. Jones rykkes rundt over hele linjen og spiller der, hvor han kan gøre mest skade for modstanderne. Jones har allerede 4,5 sacks i denne sæson og fire tackles for a loss.

På angrebet har quarterback Patrick Mahomes og tight end Travis Kelce stadig en god kemi. 27 gange har Kelce grebet en bold med tre touchdowns og 12 first downs til følge. Kelce gik kortvarigt ud i den seneste kamp mod Minnesota Vikings med en forstuvet ankel. Det har begrænset Kelce i træningen, men han spillede trods alt kampen færdig. Det gør, at vi må forvente, han er med her.

Ellers vil den unge receiver Rashee Rice tage over som den første spiller, Mahomes leder efter. Rice er en spiller, der ofte får nok yards til en ny first down – han har 11 first downs på 17 receptions og er ganske eksplosiv med bolden i hænderne. Det gør, at Denver skal skynde sig at tackle Rice, når han griber bolden.

Denver Broncos

Denne sæson skulle have været en ny start for Denver Broncos og quarterback Russell Wilson. En ny cheftræner i Sean Payton, der har vundet Super Bowl med New Orleans Saints, og et godt angreb. Sean Payton sagde endda før sæsonen begyndte, at 2022-sæsonen udelukkende skyldtes dårligt trænerarbejde, og at med Payton i spidsen ville alt ende godt.

Det er ikke sket. Faktisk da man i den seneste kamp mødte træneren fra 2022, Nathaniel Hackett, der nu er angrebstræner i New York Jets, tabte man. Det var ydmygende for Sean Payton og Denver Broncos, da New York Jets gjorde alt for at vise, at Hackett ikke er en dårlig træner, og at de spillede for ham.

Angrebet starter med quarterback Russell Wilson, som man gjorde alt for at få fat i før 2022. Wilson har ofte gjort stor brug af sine evner til at løbe væk fra forsvaret og kaste bolden langt ned ad banen til en fri receiver. Det gør Wilson ikke længere, i takt med at alderen er blevet højere, og det har givet ham problemer.

Receiverne er ellers ganske fine. Jerry Jeudy, Cortland Sutton og Marvin Mims må regnes som de tre bedste på holdet, og de komplementerer hinanden ganske godt. Hvor Mims er meget hurtig og god til at få mange yards, er Sutton en stor og stærk receiver, og han vinder mange bolde, hvor han skal bruge sin størrelse. Jeudy er god til at løbe præcise ruter og griber alt, der kastes imod ham.

Forsvaret var i 2022-sæsonen et af de få lyspunkter, men det er det ikke i samme grad i denne sæson. Man er det hold, der tillader flest point imod i snit, man tillader flest rushing yards pr. kamp, og kasteforsvaret er nr. 29.

De har ellers et af de store talenter på cornerbackpladsen. Patrick Surtain II er rigtig god til at fjerne modstanderens bedste receiver og dække op helt uden hjælp og helt alene. Surtain II har også generne i orden, da far Patrick Surtain spillede i NFL i Miami og Kansas City Chiefs omkring årtusindeskiftet.

Der er også Nik Bonitto, som har startet sæsonen stærkt. Han har startet med 5,5 sacks og otte tackles for a loss. Bonitto er i gang med sin absolut bedste sæson hidtil i sin unge karriere, og han bliver en nøgle for Denvers forsvar, hvis det skal tilbage til sit høje niveau.

Russell Wilson. Odds og optakt til Kansas City Chiefs - Denver Broncos

Russell Wilson står bag sin offensive linje og kigger på forsvaret overfor ham for at finde den rette løsning. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Kansas City Chiefs – Denver Broncos

De to hold har spillet 126 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Kansas City Chiefs på 27-24, og Kansas City Chiefs fører med 71-55.

Kansas City Chiefs – Denver Broncos Odds

Kansas City Chiefs er storfavoritter til denne kamp. De er gjort til favoritter med 10,5 point. Der er sat en over/under på 47 point.

Tror du, Kansas City Chiefs vinder rent, kan du få 1,19 ved Comeon*, mens en sejr til Denver Broncos giver 5,50 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To stærke angreb brager sammen

Divisionsopgøret mellem Kansas City Chiefs og Denver Broncos er en kamp mellem to hold, der er på vej i hver sin retning. Hvor Denver Broncos troede, at de med Russell Wilson fik en mulighed for at vinde Super Bowl, har Kansas City Chiefs en reel mulighed for at vinde Super Bowl igen.

Denver Broncos virker i højere grad til at overveje at bygge op mod næste sæson end at være en reel vinder-kandidat denne sæson. Et af de første fire nederlag har været med tre point, mens de tre resterende nederlag har været på mindst 10 point.

Især må nederlaget til Miami Dolphins på hele 70-20 gøre ondt, og forsvaret må virkelig have tvivl om sit eget niveau. Samtidig er det kun lykkedes forsvaret at holde modstanderen under 21 point en gang i denne sæson.

Kansas City Chiefs derimod har vundet fire kampe i træk. Men hvor vi er vant til, at angrebet trækker læsset, har de kun været over 28 point en gang i denne sæson. Forsvaret derimod har ikke tilladt over 21 point endnu i sæsonen.

Denver Broncos’ angreb har vist sig at være et ganske fint angreb. Man scorer i snit 24,2 point, hvilket er det tiendebedste gennemsnit i NFL. Det er dog kun lykkedes holdet at score mere end 30 point to gange – en af de gange var i den ene sejr over Chicago Bears, hvor man var bagud med 28-7, da fjerde quarter begyndte.

Da det er to fine angreb, lurer vi på, at der kommer point. Vi tror, at der kommer over 47,5 point, selvom Kansas City Chiefs har et stærkt forsvar. De to angreb scorer en del point, og Denver Broncos’ forsvar ikke stopper mange angreb.

Derfor kigger vi på over 47,5 point i alt. Det får vi 1,93 for ved Marathonbet

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over 47,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar