18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.25
3/10
Luciano Darderi
Sebastián Báez
Tipped at 2.25
Bech-avatar
19. jul.
12:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
4/10
AGF
FC Midtjylland
Tipped at 1.96
Higuain-avatar
19. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.30
1/10
AGF
FC Midtjylland
Tipped at 2.30
Dagens BetBuilder-avatar
19. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.50
4/10
Jakob Schnaitter
Constantin Frantzen
Tipped at 2.50
Bech-avatar
19. jul.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.60
4/10
Aleksandar Vukic
Christopher Eubanks
Tipped at 2.60
Bech-avatar
19. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.87
4/10
Hvidovre
HB Køge
Tipped at 1.87
Higuain-avatar
19. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
4/10
Vendsyssel FF
FC Roskilde
Tipped at 2.12
Higuain-avatar
19. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
FC Nordsjælland
AaB
Tipped at 2.20
Higuain-avatar
19. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.79
1/10
FC Nordsjælland
AaB
Tipped at 1.79
Dagens Spil-avatar
19. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
2/10
Huachipato
Cobreloa
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
20. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30

Houston Texans – Cleveland Browns: Odds og optakt den 13. januar 2024

14 hold er tilbage, mens de andre må vente på næste NFL-sæson på at spille kampe igen. Houston Texans er med i playoff igen efter en lang ventetid på sidelinjen, mens Cleveland Browns har planer om at komme langt i playoff i år. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Houston Texans – Cleveland Browns, der går i gang klokken 22:30 lørdag den 13. januar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint.

C.J. Stroud. Odds og optakt til Houston Texans - Cleveland Browns

C. J. Stroud leder efter en fri holdkammerat. (Foto: IMAGO / Newscom World)

Houston Texans

(10-7)

Sikke en sæson Houston Texans har haft indtil videre. Et hold, mange regnede som et af de dårligste før denne sæson, vandt overraskende deres division. Det var især de unge spillere, der førte an.

Førsteårsquarterbacken C. J. Stroud har spillet helt fantastisk. Uanset hvilke statistikker, der bruges, har Stroud været en af de bedste førsteårsquarterbacks i historien. Fem interceptions er enormt lavt, mens 4.108 passing yards er virkelig højt. Stroud er en præcis kaster, som kan skabe positive ting, selv når tingene går galt omkring ham.

På forsvaret er Will Anderson en central del af det stærke forsvar. Anderson er ligeledes en førsteårsspiller, og han har i den grad slået til. Anderson har syv sacks og har ramt modstandernes quarterback 14 gange mere. Samtidig har han 10 tackles for a loss. Anderson er den sjældne defensive linjemand, der både kan påvirke kastet og løbet fra første sæson, han spiller.

På angrebet hjælpes C. J. Stroud af mange spændende spillere, men en af de mest rutinerede, som også har spillet playoff før, er tight end Dalton Schultz. Schultz kom før denne sæson fra Dallas Cowboys og har bragt erfaring og sikkerhed med sig. Schultz griber de bolde, der kastes mod ham, samtidig med at han kan blokke, når de skal løbe bolden. Schultz har grebet 59 bolde for 635 yards og fem touchdowns.

På forsvaret har andenårsspilleren Derek Stingley Jr. taget et stort skridt frem i denne sæson. Stingley er en fysisk cornerback, der helst vil dække modstandernes bedste receiver op mand-mand. Stingley Jr. har fem interceptions og 13 pass deflections i denne sæson.  

Cleveland Browns

(11-6)

Hvor det var uventet for Houston Texans, at de kom med i playoff, var det i den grad forventningen for Cleveland Browns. Hvad der ikke var ventet, er måden, de har gjort det på. Skader har ramt holdet fra Cleveland i voldsom grad. Holdet er det hold, der har flest lønkroner på IR – altså listen over spillere, der er ude i lang tid.

Det kan ses på angrebet. De er nede på femte- og sjettevalget på offensive tackle til at spille. Quarterback Joe Flacco er den femte quarterback til at spille. Flacco startede sæsonen uden en kontrakt og blev hentet ind, da skaderne ramte Cleveland Browns på quarterbackpladsen, og han har virkelig fundet melodien.

Joe Flacco er blevet 38 år, og med alderen er han blevet mere ligeglad med at lave fejl. Det vigtige er nu, at han og resten af angrebet har det sjovt og får scoret point. Flacco er blevet mere villig til at prøve at forlænge spil, og se, om ikke receiverne kan komme fri med lidt mere tid. Det er ikke altid, det går specielt hurtigt, men på forunderligvis lykkes det ofte.

På angrebet støttes Flacco af tight end David Njoku. Njoku spiller ikke som en traditionel tight end, da han ikke er specielt god til at blokere i løbespillet – eller i kastespillet – men Njoku er en fremragende atlet. Han er stor og hurtig og er med tiden blevet meget bedre til at gribe bolden. Njoku bliver en vigtig spiller for Cleveland Browns’ angreb i denne kamp.

På forsvaret starter alt med Myles Garrett. Den stærke defensive linjemand bliver flittigt nævnt som en af kandidaterne til kåringen som årets forsvarsspiller, og det er helt fortjent. Garrett har 14 sacks i denne sæson og 17 tackles for a loss.

Forsvaret er dog også ramt af skader, og den vigtige cornerback Denzel Ward måtte udgå fra træningen og er tvivlsom. Det vil påvirke Cleveland Browns’ forsvar.

Joe Flacco. Odds og optakt til Houston Texans - Cleveland Browns

Joe “Cool” Flacco tager alle chancer, han kan komme i nærheden af. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Houston Texans – Cleveland Browns

De to hold har spillet 14 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Cleveland Browns på 36 – 22, og der står lige i antallet af sejre i det samlede indbyrdes regnskab med 7-7.

Houston Texans – Cleveland Browns odds

Gæsterne Cleveland Browns er lille favorit med et handicap på to point. Der er en over/under på 44,5 point.

Tror du på Cleveland Browns rent, får du 1,77 ved Betsson*, mens en sejr til Houston Texans giver 2,15 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Wildcardrunden starter med to lige hold

Det er to hold, der kommer til playoff, og som sæsonen er forløbet, er begge hold ganske glade og tilfredse for at være kommet med. Houston Texans er et meget ungt hold, der har spillet bedre, end nogen kunne håbe på. Cleveland Browns har mange skader til vigtige spillere.

Houston Texans har især været stærke, når de har kastet bolden. Det har været rygraden på deres angreb, og forsvaret har skullet stoppe modstanderne mindst en gang, for at sejren har været Houston Texans’.

Cleveland Browns har været den diametrale modsætning. Målet har været at holde modstandernes pointantal nede og prøve at score en enkelt gang eller to og satse på, at det var nok. Angrebet har scoret noget mere end det, men forsvaret har overholdt sin del af planen alligevel.

Houston Texans’ angreb har spillet godt i specifikke situationer:

 • Holdet har det 13. højeste pointgennemsnit med 22,2 pr. kamp.
 • Kasteangrebet er det syvendebedste i NFL med 245 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det 11. dårligste i NFL og skaber 96 yards i gennemsnit.

Cleveland Browns har et fremragende forsvar:

 • Forsvaret tillader 13. færrest point i gennemsnit med 21,3 point pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er det bedste i NFL, og modstanderne får i snit 164 yards pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er det 11. bedste og tillader 105 yards i gennemsnit.

Houston Texans har også et okay forsvar:

 • Forsvaret tillader 11. færrest point imod med 20,8 pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er udfordret, og holdet tillader tiendeflest passing yards pr. kamp med 234.
 • Løbeforsvaret derimod er helt i top og rangeret som det sjettebedste med 96 yards tilladt pr. kamp.

Cleveland Browns’ angreb er udmærket:

 • Holdet scorer det tiendehøjeste pointantal pr. kamp med 23,3.
 • Kasteangrebet er lidt under middel og rangeret som nr. 19 med 217 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er lidt bedre og rangeret som nr. 12 med 118 yards pr. kamp.

Det er to meget ens hold, men der er en stor statistisk forskel, vi ikke har vendt endnu. Houston Texans er fremragende til at undgå at lave turnovers – altså hvor angrebet giver bolden til modstanderen.

Hvis vi kigger på det samlede resultat, hvor både de offensive (de negative, hvor modstanderen får bolden) og defensive turnovers (positive, hvor ens forsvar får fat i bolden), er Houston Texans nr. 5 med et plus på 10.

Cleveland Browns passer ikke på bolden på samme måde. Holdet er det ottendedårligste på listen over turnovers og har mistet ni bolde mere, end de har fået. Det er et punkt, hvor kampen kan blive afgjort.

Det ventes at blive en tæt kamp med få scoringer. Alligevel regner vi med, at der bliver scoret touchdowns. Vi lurer på, at Cleveland Browns får scoret mindst et touchdown.

Her er David Njoku meget interessant. Cleveland Browns’ tight end har i den grad fundet sammen med Joe Flacco, og Njoku har scoret mindst et touchdown i tre af sin fire seneste kampe. I den fjerde kamp fik Njoku over 100 yards, og det er tilfældigt, at han ikke fik scoret i den kamp.

Houston Texans vil formentlig bruge deres linebackers til at dække op for Njoku. Det er den mest brugte løsning i NFL. Udfordringen er, at de to linebackers, der spiller oftest for Houston Texans, ikke er gode til at dække op. De to har til sammen 12 pass deflections og en interceptions.

Det vil Cleveland Browns forsøge at udnytte. Derfor går vi med David Njoku til at score et touchdown anytime. Det får vi odds 3,00 for ved Cashpoint.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
3,00
David Njoku scorer touchdown: Ja
Gå til Cashpoint *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar