18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
3/10
EM 2024 – Hold Point
Tipped at 1.70
BettingGuru-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
4/10
Rumænien
Ukraine
Tipped at 2.25
Higuain-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 1.80
Dagens Spil-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Østrig
Frankrig
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
17. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.73
1/10
Atletico MG
Palmeiras
Tipped at 1.73
Frank Pilantra-avatar
18. jun.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Green Bay Packers – Detroit Lions: Odds og optakt den 29. september 2023

NFL-sæsonen fortsætter med en opgør med et divisionsopgør i NFC Nord med et opgør mellem Green Bay Packers og Detroit Lions. Green Bay Packers- Detroit Lions går i gang kl. 02:15 29 september 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Jordan Love. Odds og optakt til Green Bay Packers - Detroit Lions

Jordan Love og holdkammeraterne fejrer et touchdown. (Foto: IMAGO / USA Today Network)

Green Bay Packers

Green Bay Packers fik nok før denne sæson af den tidligere quarterback Aaron Rodgers og sendte ham til New York Jets. Nu er det i stedet Jordan Love, som skal fordele boldene for Green Bay Packers.

Jordan Love er startet sæsonen bedre, end man kunne have frygtet, hvis man har sympati for Green Bay Packers. Love har som minimum ikke tabt kampene for Packers, og det er det bedste, man kan forlange af quarterbacks, der spiller i deres første år i NFL.

Faktisk har Green Bay Packers vundet to af de første tre kampe. Især var sejren mod New Orleans Saints i den seneste runde imponerende. Bagud med 0-17 før 4. quarter endte man med at vinde 18-17.

Den største hjælp, Love får, er fra chef- og angrebstræner Matt LaFleur. Han er enormt kreativ og god til at sætte spillerne i en position til at komme fri. Den største hjælp på banen kommer fra den offensive linje. Det gør, at Packers har et glimrende løbeangreb. Udfordringen her har været, at stjernen Aaron Jones har været skadet, men A. J. Dillion og Jordan Love har fyldt rollen godt ud.

På forsvaret er Rashan Gary endelig ved at få sit gennembrud. I de første tre kampe har Gary sacket modstanderens quarterback tre gange og har lavet tre tackles for a loss. Sammen med den store Kenny Clark styrer Gary den defensive linje.

Længere nede ad banen er Jaire Alexander en cornerback, der fjerner modstanderens bedste receiver som en mulighed i kastespillet. Safety Darnell Savage endelig ved at leve op til sit potentiale, hvor Savage kan bruges både, når modstanderen vil forsøge at løbe bolden, ligesom han er atletisk nok til at kunne dække op.

Detroit Lions

Detroit Lions er startet, som man havde forventet før denne sæson. Alligevel er der ting, man ikke kunne have forudset før sæsonstart.

Det starter med quarterback Jared Goff. I de første tre kampe har han completed et kast 69,9 % af gangene, Goff har kastet. Det er ganske præcist. Det er ikke gået ud over, hvor langt Goff kaster bolden, da han i snit får otte yards pr forsøg.

Der er da også fire receivere, der i snit får mindst 10 yards pr grebne bold. Det gør, at det er et meget sikkert kastespil, Detroit Lions har, som truer modstanderne langt nede ad banen, og som ofte kan give en ny first down (altså nye forsøg).

Den vigtigste og bedste receiver er Amon-Ra St. Brown, som Goff næsten kaster bolden efter 10 gange pr kamp (Goff har forsøgt at ramme St. Brown 28 gange og er lykkedes med det 21 gange).

Løbeangrebet derimod er ikke specielt eksplosivt. Det er meget effektivt, hvor næsten hvert femte rushing-forsøg ender med at give en ny first down. Det er i det moderne NFL, det man har brug for fra sit løbeangreb. Er det effektivt, støtter det kasteangrebet, som vil give de mange yards.

På forsvaret handler det meget om unge spillere. På den defensive linje er det Aidan Hutchinson, der dominerer. Han er en af de få spillere, som spiller i den by, hvor han også er vokset op som barn og ung. Hutchinson har i de første tre kampe sacket modstanderens quarterback to gange.

Længere nede ad banen er det førsteårsspilleren Brian Branch, der imponerer. Branch kan mange forskellige ting, og det gør, at han bliver brugt til mange forskellige ting. Branch har 18 tacklinger, hvor tre af dem har givet modstanderen negative yards, og en interception, som endte som et touchdown.

Amon-Ra St. Brown. Odds og optakt til Green Bay Packers og Detroit Lions

Amon-Ra St. Brown er en farlig spiller med bolden i hænderne. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Green Bay Packers – Detroit

De to hold har spillet 187 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Detroit Lions på 20-16. Green Bay Packers fører serien med 105-75-7.

Green Bay Packers – Detroit Lions Odds

Detroit Lions er gjort til lille favorit, hvor bookmakerne har givet Packers et forspring på 1,5 point. Over/under point antal er sat til 46 point.

Du får pengene 1,86 gange igen for en Detroit Lions-sejr ved ComeOn*. Tror du på Green Bay Packers, er der odds 2,05 at hente hos Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Vigtig kamp i NFC Nord betyder forsigtige hold

De to hold har begge vundet to og tabt en af sæsonens første tre kampe. Da de to resterende hold i divisionen Minnesota Vikings og Chicago Bears har tabt alle tre kampe, ligner det, at divisionsvinderen skal findes mellem disse to hold.

Det er to hold, der er meget ens i forhold til, hvad de tillader af point på forsvaret – Detroit tillader i snit 21 point imod, mens Green Bay Packers tillader 20,7 point imod. På angrebet er forskellen lidt større men ikke meget. Detroit Lions scorer i snit 24 point, mens Green Bay Packers har et snit på 26,7 point.

Det er dog værd at bemærke, at Detroit Lions får flere yards pr kamp – 380 mod 297 – og tillader færre yards imod med 297 mod 335. Det er dog stadig svært for angrebene helt at være sikre på, at de ved, hvad forsvarene vil.

Derfor lurer vi på at gå under 46,5 point. Selvom det lyder af mange yards, er det stadig ikke mange point, de to hold scorer, ligesom de tillader få imod.

Derfor kigger vi på under 46,5 point. Det får vi 1,90 for hos ComeOn!.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,90
Under 46,5 mål
Gå til ComeOn *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar