18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

5.00
2/10
Amstel Gold Race Ladies 2024
Tipped at 5.00
Jesper Carstens-avatar
14. apr.
10:55
sport-icon

Anbefalet til

1.60
3/10
Ben Healy
Matteo Jorgenson
Tipped at 1.60
Jesper Carstens-avatar
14. apr.
11:45
sport-icon

Anbefalet til

2.11
1/10
Le Havre
Nantes
Tipped at 2.11
Dagens Spil-avatar
14. apr.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 3.25
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00

Detroit Lions – Las Vegas Raiders: Odds og optakt den 31. oktober 2023

Det er to sårede hold, der mødes. Begge hold led alvorlige nederlag i uge 7. Kan Detroit Lions rejse sig og finde en vej til playoffs og Super Bowl igen? Detroit Lions- Las Vegas Raiders går i gang 01:15 d. 31. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Dan Campbell. Odds og optakt til Detroit Lions - Las Vegas Raiders

Dan Campbell er tilfreds med sine spillere (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Detroit Lions

(5-2)

Hvad i alverden skete der for Detroit Lions i kampen mod Baltimore Ravens? Holdet, der er kendt for aldrig at give op og kæmpe med alt, de har kært, tabte 38-6!

Det gik galt tidligt i kampen. Da Detroit Lions’ angreb havde deres tiende spil, var de allerede bagud 28-0.

Det indikerer, at det var en dag, hvor Baltimore Ravens lykkedes med alt fra start, og intet lykkedes for Detroit Lions. De kampe sker.

Detroit Lions fører stadig deres division NFC Nord med to kampe, men da de mangler nr. 2 i divisionen, Minnesota Vikings, to gange, kan Detroit Lions ikke tåle mange flere nederlag af samme karakter.

Detroit Lions’ angreb er bygget op omkring en af de bedste offensive linjer i NFL. Den offensive linje giver Jared Goff masser af tid til at finde den rette receiver, så han kan koncentrere sig om at kaste.

Det har dog ikke hjulpet på løbeangrebet for Detroit Lions. Her har skader til tre af de fire bedste running backs på holdet gjort det svært at være konsistent og skabe yards på den måde. Det hænger nu udelukkende på den unge og lille førsteårsspiller Jahmyr Gibbs.

Forsvaret er ganske ungt og har store talenter flere steder. Især er den unge defensive end Aiden Hutchinson blevet meget vigtig meget hurtigt for forsvaret. Han har i denne sæson 4,5 sacks og en interception.

Las Vegas Raiders

(3-4)

Hvis uge 7 gav et skidt nederlag til Detroit Lions, er det intet at regne for, hvad der skete for Las Vegas Raiders. Selvom nederlaget var mindre – de tabte 30-12 til Chicago Bears – tabte Lions en kamp, de skulle vinde, hvis tankerne om playoff skulle være realistiske.

I stedet for at snakke om en sejr har det nu handlet om intern uro. Stjernereceiveren Davante Adams har sagt, at vil holdet vinde, skal han have bolden oftere. Samtidig har den startende quarterback Jimmy Garoppolo været skadet, og træner Josh McDaniels har ikke kunnet finde den rette afløser.

Det har givet chancen til både førsteårsspilleren Aiden O’Connell, som kvitterede med tre fumbles og seks sacks, og den 38-årige Brian Hoyer, som kastede to interceptions, da han kom ind og completede bare 54,8 % af sine kast.

Løbeangrebet, der i 2022-sæsonen var stærkt, har slet ikke fundet melodien denne sæson. Josh Jacobs, som fik flest rushing yards i 2022-sæsonen af alle, snitter i denne sæson 2,9 yards pr. rushing attempt.

På forsvaret handler alt om Maxx Crosby. Crosby spiller defensive end og er den eneste spiller på holdet med mere end et sack – han har 6,5 for sæsonen, og det har Crosby krydret med ni tackles for a loss. Han er den eneste med mere end tre.

Maxx Crosby. Odds og optakt til Detroit Lions - Las Vegas Raiders

Maxx Crosby gør klar til at jagte modstandere. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Detroit Lions – Las Vegas Raiders

De to hold har spillet 13 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Las Vegas Raiders* på 31-24, og Las Vegas Raiders fører det indbyrdes regnskab 7-6.

* Las Vegas Raiders hed tidligere Oakland Raiders, og alle hidtidige kampe mellem de to hold, har været mellem Oakland Raiders og Detriot Lions.

Detroit Lions – Las Vegas Raiders Odds

Detriot Lions er gjort til klare favoritter, hvor bookmakerne forventer en sejr på otte point. Der er sat en over/under på det samlede antal point på 46.

Tror du på Detroit Lions, kan du få 1,26 ved Marathonbet*, mens en sejr til Las Vegas Raiders giver 4,25 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Har Las Vegas Raiders spillere nok til at score point?

Begge hold kommer med klare nederlag i rygsækken til denne kamp. Det har medført vidt forskellige reaktioner fra de to lejre.

Hvor Dan Campbell og Detroit Lions har talt om, at de skal bruge kampen til at finde ny motivation og vise, at det ikke er det rigtige Detroit Lions, har Las Vegas Raiders brugt tiden på at skændes indbyrdes, og rygterne om en snarlig fyring af træner Josh McDaniels tager til.

Detroit Lions har også brugt tiden på at få den unge førsteårsspiller Brian Branch gjort klar igen. Branch er en af de vigtigste spillere i opdækningen for Detroit Lions, som kan bruges over det hele og til at dække alle pladser.

Las Vegas Raiders har stadig ikke fået quarterback Jimmy Garoppolo klar. Det gør, at enten prøver de med rutinerede Brian Hoyer igen eller unge Aiden O’Connell. For at gøre det endnu værre blev kicker Daniel Carlson skadet mod Chicago Bears, og det gør, at det kan blive svært for Las Vegas Raiders at score mange point.

Detroit Lions har i denne sæson haft godt gang i angrebet – især kasteangrebet. De får 258 passing yards pr. kamp, hvilket er det fjerdebedste i NFL. Løbeangrebet har i snit givet 118 yards, hvilket er det 11. bedste. De scorer i snit 24,9 point, hvilket er ottendebedst i ligaen.

Det matcher fint op med Las Vegas Raiders’ forsvar. Kasteforsvaret har hidtil spillet fint. De tillader 187 yards pr. kamp, hvilket er femtebedst i NFL. Løbeforsvaret derimod har udfordringer og tillader 129 yards pr. kamp, hvilket kun er 24. bedst i NFL. Modstanderne scorer i snit 23 point, og det er 22. bedst i NFL.

Las Vegas Raiders’ angreb har det svært, når de skal løbe bolden. Faktisk har de det laveste snit i NFL pr. kamp med 68 yards. Kasteangrebet er middelmådigt og får i snit 18. flest passing yards pr. kamp med 215 yards. De scorer dog ikke ofte, og de er rangeret som nr. 30 i NFL med 16 point pr. kamp.

Detroit Lions’ forsvar har klare styrker. De har det næstbedste løbeforsvar i NFL og tillader i snit 76 yards pr. kamp. Kasteforsvaret er noget dårligere og tillader 240 yards, hvilket er 24. bedst i NFL. De tillader i snit 21,6 point, hvilket er rangeret som 19. bedst.

Det gør, at vi lurer på, der kommer under 46,5 point. Det er sket tre gange i de seneste fem kampe for Detroit Lions, at der er scoret under 46,5 point. For Las Vegas Raiders er det sket fem gange i de seneste fem kampe.

Da Las Vegas Raiders ligner et hold, der vil spille for et kapløb til 15 point, kan det blive svært for alvor at tro på, der kommer mange point samlet set.

Derfor går vi med under 46,5 point. Det får vi 1,93 ved Marathonbet for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Under: 46,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar