18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Denver Broncos – Minnesota Vikings: Odds og optakt den 20. november 2023

Det er to hold i topform, der mødes til Sunday Night Football. Hvor det for gæsterne ligner, de kommer med i playoff, skal Denver Broncos have held i sprøjten. Det virker mere sandsynligt, at Denver Broncos bruger kampen til at bygge op til næste sæson. Denver Broncos – Minnesota Vikings går i gang mandag den 20. november 2023 klokken 02:20, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Justin Simmons. Odds og optakt til Denver Broncos - Minnesota Vikings

Justin Simmons glæder sig over, at både han selv og resten af forsvaret spiller glimrende football for tiden. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Denver Broncos

(4-5)

Det virker til, Denver Broncos har fundet noget, der fungerer. Tre sejre i træk er godkendt, og to af sejrene er endda kommet over divisionsrivalen og de forsvarende Super Bowl-vindere, Kansas City Chiefs, og et hold, mange tippede før sæsonen som en mulig deltager i Super Bowl til februar, i Buffalo Bills.

Det er især forsvaret, der har taget store skridt frem. Hvor Broncos i fire af de første fem kampe tillod modstanderne at score mindst 28 point, er det kun sket en gang siden, at modstanderne har scoret over 20 point.

Det er især safety Justin Simmons, der har fundet vejen i forsvarstræner Vance Josephs system. To interceptions i de to seneste kampe og generel god opdækning fra Simmons har hjulpet en del for forsvaret.

Han bakkes op af linebacker Axel Singleton med 84 tacklinger, hvilket er 30 mere end den med næstflest tacklinger for holdet. Singleton er en god linebacker til at stoppe løbeangreb og hurtigt få dem lukket ned.

Angrebet har også set forbedringer. Især har quarterback Russell Wilson fundet bedre spil frem. Bortset fra mod hademodstanderen Kansas City Chiefs bliver Wilson nu sacket færre gange, ligesom han er blevet mere præcis. I den seneste kamp mod Buffalo Bills completede Wilson over 80% af sine kast.

Minnesota Vikings

(6-4)

Hvis Denver Broncos har fundet noget godt i de seneste uger, er det for intet at regne mod Minnesota Vikings. De har fem sejre i træk, og seks af de seneste syv kampe er endt med sejr for Vikings.

Det er ikke mindre imponerende, når man tager med i regnestykket, at quarterback Kirk Cousins er skadet og ude for sæsonen. Da backup Nick Mullins også er ude, måtte holdet ud finde en helt ny QB. Valget faldt på Joshua Dobbs, som ellers har spillet i Arizona Cardinals.

Dobbs er en ret interessant quarterback, der kan forlænge spil og er god til at finde en fri receiver. Dobbs har hurtigt forstået, hvad Minnesota Vikings ønsker af ham på angrebet, hvilket ikke kan komme som en overraskelse.

Dobbs er uddannet indenfor rumfartsteknik, og ofte bliver han lykønsket af NASA, når han laver gode spil eller vinder.

På forsvaret er Vikings også blevet bedre. I fire af de seneste fem kampe har modstanderne ikke scoret over 20 point. Det er især Danielle Hunter, der er stærkt spillende. 11 sacks er det blevet til for Hunter i denne sæson.

Han bakkes op af den unge safety Camryn Bynum. To interceptions er det blevet til for Bynum, og han har tacklet 83 gange, hvilket er næstflest for holdet. Han har også forceret en fumble og et halvt sack i denne sæson.

Danielle Hunter. Odds og optakt til Denver Broncos - Minnesota Vikings

Danielle Hunter på jagt efter modstandernes quarterback. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Denver Broncos – Minnesota Vikings

De to hold har spillet mod hinanden 15 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Minnesota Vikings på 27 – 23, og Minnesota Vikings fører det indbyrdes regnskab 8 – 7.

Denver Broncos – Minnesota Vikings odds

Denver Broncos er hos bookmakerne gjort til lille favorit til at vinde med to point. Der er sat en over/under på 42,5 point

Tror du på Denver Broncos, får du 1,78 ved Marathonbet*, mens en sejr til Minnesota Vikings giver 2,20 ved Expect*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Gode forsvar stopper pointhøsten

Det er to hold, der er helt i top på formbarometeret. Hjemmeholdet har vundet tre kampe i træk, mens gæsterne har vundet fem kampe i træk.

Begge hold har taget store skridt frem på både forsvaret og angrebet. Denver Broncos har i denne sæson holdt modstanderne til under 24 point seks gange. I de seneste fire kampe på stribe har de holdt modstanderne til under 24 point.

Det er en klar forbedring, men de har stadig det højeste pointsnit tilladt imod i NFL. I snit tillader Denver Broncos 27,6 point pr. kamp.

Her er det vigtigt at huske, at Denver Broncos tidligt i sæsonen tabte 70 – 20 til Miami Dolphins. Løbeforsvaret er det dårligste i NFL og tillader i snit 158 yards pr. kamp. Kasteforsvaret er det niendedårligste og tillader 243 yards pr. kamp.

Minnesota Vikings har et ganske godt angreb. Især er kasteangrebet godt og får i snit 272 yards. Det er det tredjehøjeste gennemsnit i NFL til trods for skader til centrale spillere som Kirk Cousins og Justin Jefferson. Løbeangrebet er rangeret som det tredjedårligste og giver 85 yards pr. kamp. De scorer 23,3 point i gennemsnit, hvilket er det 12. bedste i NFL.

Denver Broncos’ angreb er næsten lige i midten af pointgennemsnit pr. kamp. De er rangeret som nr. 15 med 21,8 point. Kasteangrebet er det fjerdedårligste, og de snitter 184 yards. Løbeangrebet er rangeret som nr. 12 med 117 yards pr. kamp i gennemsnit.

Minnesota Vikings’ forsvar er lidt bedre end middel. De er rangeret som nr. 14 i pointgennemsnit med 20,9 point. Kasteforsvaret er lige i midten som nr. 16 og tillader i snit 224 yards pr. kamp. Løbeforsvaret er det 10. bedste i NFL og tillader 98 yards pr. kamp.

Det er to hold, der er kommet i gang. Det er på begge sider af bolden, at de to hold spiller godt.

Spørgsmålet er, hvor længe Minnesota Vikings med Dobbs kan score både yards og point. Det gør, at vi lurer på, at der kommer under 42,5 point. Begge hold tillader få point for tiden, og begge hold har solide forsvar.

De to angreb er blevet bedre, men Minnesota Vikings har i de seneste otte kampe kun scoret mere end 25 point to gange. Det har Denver Broncos kun gjort to gange i denne sæson.

Vi tror derfor, de to hold fortsætter med at have gode forsvar og finder løsninger derfra. Vi får 1,96 ved Marathonbet for at gå med under 42,5 pojnt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
Under: 42,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar