18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.40
4/10
AGF
FC Midtjylland
Tipped at 3.40
Higuain-avatar
25. feb.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
3/10
Londrina EC
Maringa FC
Tipped at 1.57
BettingGuru-avatar
25. feb.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
5/10
Marseille
Montpellier
Tipped at 1.88
Jens Bøye-avatar
25. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Liverpool FC
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Real Madrid
Sevilla
Tipped at 2.75
Higuain-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
3/10
Instituto
Godoy Cruz
Tipped at 2.08
BettingGuru-avatar
26. feb.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Dallas Cowboys – Washington Commanders: Odds og optakt den 23. november 2023

Thanksgiving-kampe med Dallas Cowboys er en af de største traditioner i NFL og USA helt generelt. Ofte spiller de et rivalopgør, og denne sæson er ingen undtagelse, hvor de tager imod Washington Commanders. Dallas Cowboys – Washington Commanders går i gang klokken 22:30 den 23. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

DaRon Bland. Odds og optakt til Dallas Cowboys - Washington Commanders

DaRon Bland efter endnu en af sine mange interceptions. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Dallas Cowboys

(7-3)

Hvor gode er Dallas Cowboys egentlig? Syv sejre tyder på, de er gode, og flere at sejrene har været store og dominerende. Det er dog værd at bemærke, at alle syv sejre er kommet mod hold, der har tabt flere kampe, end de har vundet.

To af de tre nederlag er kommet til de to eneste hold med flere sejre end nederlag, da Cowboys mødte dem.

Angrebet er meget bedre efter en friuge, hvor de fandt den bedste plads til wide receiver CeeDee Lamb. Han bliver rykket rundt og flyttet, inden bolden snappes, og det hjælper gevaldigt. Bortset fra den seneste kamp mod Carolina Panthers har Lamb grebet bolde i de seneste fem kampe for over 100 yards.

Det samme gælder running back Tony Pollard. For ham gælder det ikke, at han nødvendigvis får flere yards, jo flere gange han skal løbe bolden. Pollard er bedst når, han skal løbe bolden mellem 12-15 gange pr. kamp. Her får han 4-5 yards pr. løbespil.

Holdets store styrke i denne sæson har dog været forsvaret. Micah Parsons har i de første 10 kampe sacket 10 gange, og han har 12 tackles for a loss. Hvis ikke der er en klar plan for, hvordan Parsons skal blokeres, kommer han til at dominere og overtage kampen fuldstændigt.

Samtidig har cornerback DaRon Bland en historisk god sæson. Fire pick-sixes (hvor man returner en interception til et touchdown) er det blevet til i denne sæson.

Der har ikke tidligere i NFL været en spiller, der har haft fem pick-sixes, og da Bland stadig har en del kampe tilbage, ligner han et godt bud på at være den første til at gøre det.

Washington Commanders

(4-7)

Washington Commanders er ikke i samme båd som Dallas Cowboys. De er ikke blandt de bedste hold i NFL.

Nederlaget i den seneste runde til New York Giants, der brugte nr. 3 QB, understregede virkeligt, at det ikke er en god sæson for Washington. Da de også har sendt to af deres bedste forsvarsspillere væk, ligner det en tabt sæson for holdet.

Den unge quarterback Sam Howell er ellers en stadig mere og mere spændende løsning på pladsen. Han har fået skåret markant ned på de sacks, han modtager, og det er en god start. 51 sacks i 11 kampe er stadig i overkanten, men Howell er blevet meget bedre til at kaste bolden hurtigere og til at læse modstandernes forsvar.

Holdet har i den unge runningback Brian Robinson en spænende spiller. Robinson får fire yards pr. løbespil, men med tre spil, der er gået for over 20 yards, ligner han en, der kan give holdet et stabilt løbespil. Da han samtidig er et solidt mål i kastespillet, er Robinson en god ven for quarterbacken Howell.

På forsvaret handler det hele om den defensive linje. Det er der, Commanders har brugt en stor del af ressourcerne, og det er der, de bedste spillere er. Jonathan Allen er med 5,5 sacks og otte tackles for a loss en enormt vigtig brik for forsvaret.

Allens makker Daron Payne er ligeledes helt central for forsvaret. Det er blevet til to sacks, og syv tackles for a loss. Den store Payne er en… tja pain for modstanderen, som man skal holde styr på, både når der kastes, og især på løbespil kan Payne ødelægge det meste.

Sam Howell. Odds og optakt til Dallas Cowboys - Washington Commanders

Sam Howell kaster efter en holdkammerat. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Dallas Cowboys – Washington Commanders

De to hold har spillet mod hinanden 126 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Washington Commanders på 26 – 6, men Dallas Cowobys fører samlet 76-48-2.

* Washington Commanders har tidligere spillet under flere andre navne.

Dallas Cowboys – Washington Commanders odds

Dallas Cowboys er gjort til klare favoritter. 11 point ventes de at vinde ifølge bookmakerne, og der er sat en over/under på det samlede pointantal på 49 point.

Tror du på Dallas Cowboys, får du 1,16 ved Unibet*, mens en sejr til Washington Commanders giver 6,25 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Fortsætter Dallas stimen?

Bliver det en klar sejr til Dallas Cowboys igen? Meget taler for det. 11 point er alligevel meget at satse på. Der er allerede massive rygter om, at Washington Commanders’ træner Ron Rivera er tæt på fyring, og derfor kan de satse på at komme tæt på Dallas, hvis det bliver en stor føring.

Kigger vi på Dallas Cowboys’ – også kaldet Team America – angreb er det godt. De scorer i snit 30,2 point pr. kamp, hvilket er det næsthøjeste gennemsnit i NFL. Det er især kasteangrebet, der gør det for holdet. 255 yards pr. kamp, hvilket er det femtebedste. Løbeangrebet giver 116 yards pr. kamp, hvilket er nr. 12 i NFL.

Washington Commanders’ forsvar er anderledes udfordret. De tillader flest point pr. kamp med 27,7 point. Løbeforsvaret er okay og tillader 114 yards pr. kamp, hvilket er det 21. bedste i NFL, mens kasteforsvaret er det tredjedårligste og giver 258 yards væk pr. kamp.

Dallas Cowboys’ forsvar er i den helt anden ende. De tillader 17,5 point, hvilket er det femtelaveste snit. Løbeforsvaret er ellers rangeret som nr. 15 i NFL og giver 109 yards pr. kamp. Kasteforsvaret derimod tillader 157 yards pr. kamp og er det næstbedste i NFL.

Washington Commanders’ angreb scorer i snit 21,5 point pr. kamp. Det er rangeret som det 17. bedste. Løbeangrebet er det 26. bedste og skaber i snit 95 yards pr. kamp. Kasteangrebet er det 10. bedste og får 245 yards pr. kamp.

Det gør, at vi lurer på under 49 point.

Torsdagskampe er svære for holdene at forberede sig på, og Washington ligner ikke et hold, der kommer til at score mange point. Hvis Dallas Cowboys først har sikret sejren, vil de formentlig spare spillere for at undgå skader.

Det får vi 1,93 ved Marathonbet for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Under: 49 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar