18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 9 i NFL d. 7. – 9. november 2021

Efter en søndag med NFL kl. 18 og 21 (det kunne man altså godt vænne sig til), så er kampene tilbage på normal tidspunkt resten af sæsonen, og allerede på søndag kan du godt se frem til en stribe fede og interessante opgør. Selvom vi kun lige er gået ind i november og nærmer os halvvejspunktet i den første sæson med 17 kampe i grundspillet, så er der allerede hold, der kan skimte slutspillet eller måske kan mærke, at det er ved at være sidste udkald.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 9 i NFL

Runden blev indledt i nat, da Indianapolis Colts tog imod New York Jets. Kampen blev aldrig rigtig spændende, da Jets mistede deres nye stjerneskud Mike White til en fingerskade i første quarter, og Colts bare løb og løb og løb. I alt 260 yards blev det til på jorden anført af Jonathan Taylor. Colts vandt 45-30, og de har nu 10 dages pause, inden de tager imod Jacksonville Jaguars.    

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 9, hvor Detroit Lions, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers og Washington Football Team sidder over. Det giver os 12 kampe på søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Med tryk på “burde” for i søndags gik det galt, da Jets chokerede NFL-verdenen og mig med en sejr over Cincinnati Bengals. Dermed er jeg nu på 62 ramte af 70 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Packers uden corona-ramte Aaron Rodgers får det svært mod Chiefs, som kun giver odds 1,32 igen, mens Rams giver odds 1,28 mod de Derrick Henry-løse Titans. Mit oprindelige spilforslag skulle have været Miami Dolphins til odds 1,30 over Houston Texans. Den burde stadig gå hjem, men sidstnævnte får QB Tyrod Taylor tilbage, og det gør kampen lidt vanskeligere at spå om, og derfor er odds også steget til 1,41.

Ugens største favorit er Buffalo Bills ude mod Jacksonville Jaguars. De giver blot 1,10 gange pengene, og det er sgu lidt kedeligt, så vi spiller dem på handicap. Der kan du få 1,19 igen, hvis Bills kan vinde med mere end 3 point (Bills -3,5). Og vil du have lidt mere i posen, så er der 1,30 for en sejr med et touchdown (Bills -6,5).

Ugens Money in the bank er altså Bills over Jaguars med 3,5 i handicap, og det får du odds 1,19 på.  

Claus Elming anbefaler: Buffalo Bills -3,5 til odds 1,19 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med fem store gevinster ud af otte mulige.  

Carolina Panthers fik en fin start på sæsonen med tre sejre i træk, så tabte de fire, men vandt i søndags. Nu får de runningback Christian McCaffrey tilbage fra skade, og så ville det være nærliggende at spille dem til 2,43 mod Patriots.

Men… og det er et stort men… det er uvist, om QB Sam Darnold stiller til start. Hvis han gør, spiller du på Panthers, hvis ikke får du lige et alternativ her. Arizona Cardinals kan godt slå 49ers, og kan de vinde med blot et field goal (Cardinals -2,5), så er der odds 2,28 igen. Det er ugens bedste bet. Vil du have mere i posen, så spil Cardinals med -3,5 til 2,65 eller med et touchdown (Cardinals -6,5) til fine odds 3,35.

Claus Elming anbefaler: Arizona Cardinals -2,5 til odds 2,28 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her var vi uhyggelig tæt på, at ramme jackpot i sidste uge med Giants over Chiefs, men uheldigvis for os (og heldigt for Chiefs), så kiksede den til allersidst. Til gengæld ramte vi kampen på handicap.

I denne uge kunne jeg godt finde på, at spille Minnesota Vikings over Baltimore Ravens. Det er der odds 3,15 på, men det er måske mit lilla hjerte, der løber af med mig her (det er i øvrigt ligaens to eneste lilla hold, der mødes her).

I stedet har jeg en eller anden vanvittig ide, om at Denver Broncos kan overraske mod Dallas Cowboys. Førstnævnte har lige sagt farvel til holdets største stjerne i Von Miller, som de sendte til LA Rams i en trade. De har sat tight end Noah Fant på injured reserve, så han er ude mindst tre uger, og de er lidt uafklarede på quarterback.

Cowboys vandt til gengæld lige over Vikings med en backup quarterback, og deres forsvar ser vildt ud. Så hvorfor tror jeg Broncos kan vinde?

Jeg synes, de står godt til Cowboys defensivt, og kan de generere samme pres, som de formåede mod Washington i søndags, så kan alt ske. Især hvis Cowboys igen spiller Cooper Rush på QB. Der er flotte odds 4,25 på en Broncos-sejr. Vil du have lidt mere slack, så spil på, at Broncos må tabe med to touchdowns (Broncos +14,5) til odds 1,54.

Claus Elming anbefaler: Denver Broncos vinder til odds 4,25 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Bengals hjemme over et Browns-hold i krise til odds 1,73* lyder godt.

Chicago Bears til odds 3,20* over Pittsburgh Steelers er meget højt.

Raiders efter friuge ude over Giants til odds 1,58* bør være easy money.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

1 kommentar

 1. 1,19 ❌ (Bills -3,5)
  2,28 ✅ (Cardinals -2,5)
  4,25 ✅ (Broncos)
  1,73 ❌ (Bengals)
  3,20 ♻️ (natten til tirsdag – find tip i artiklen)
  1,58 ❌ (Raiders)

  Elming rammer ugens bedste bet + ugens overraskelse, og sørger for en profitabel omgang på NFL – uanset udfaldet af nattens kamp 👏

Skriv et svar