18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 8 i NFL d. 31. oktober – 2. november 2021

På søndag skal du spise tidligt eller i hvert fald sørge for en tidlig tv-dinner, for der er der NFL i dit fjernsyn allerede kl. 18. På grund af forskel i sommertid mellem USA og Europa, begynder kampene på denne side af Atlanten nemlig en time tidligere. Det betyder også, at de sene kampe begynder allerede kl. 21, så er du en af dem, der normalt slukker i pausen af kamp 2, så kan du søndag se begge kampe og stadig få det meste af din normale nattesøvn.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 8 i NFL

Runden blev indledt i nat, da Arizona Cardinals og Green Bay Packers spillede topkamp i NFC. Packers var uden stjerne-receiver Davante Adams, men de trak alligevel det længste strå efter en fuldstændig vanvittig afslutning, da Kyler Murray kastede en interception i end zonen med 10 sekunder tilbage. Dermed vandt Packers 24-21, efter de selv kort forinden selv havde brændt fire forsøg fra mållinjen i den modsatte ende. Det var Cardinals første nederlag i sæsonen, og begge klubber ligger nu med 7 sejre og et nederlag, men Packers har tie-breakeren, hvis det skulle blive aktuelt senere i sæsonen.

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 8. Kun  Baltimore Ravens og Las Vegas Raiders sidder over, så der er 13 kampe søndag og som sædvanligt en enkelt mandag, når New York Giants får besøg af Kansas City Chiefs. Mere om den kamp senere.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags ramte vi plet på Patriots, og dermed er jeg nu 62 af 69 i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Jeg er lidt i tvivl her i denne uge. Jeg vil jo gerne ramme, men jeg vil også gerne give dig et ordentligt odds. Her er mine tanker. Bills (odds 1,11) taber ikke til Dolphins. Rams (odds 1,11) taber ikke til Texans. Og Bengals (odds 1,19) taber ikke til Jets.

Jeg er faktisk lidt overrasket over, at Bills er større favoritter end Bengals modstanden taget i betragtning, mens du skal op og spille Rams med et stort handicap for at få et ordentligt odds.

Derfor går vi med Bengals, som både offensivt og defensivt er Jets totalt overlegne, og med statsgaranti ikke taber på søndag (7-9-13).

Ugens Money in the bank er altså, at Bengals vinder sæsonens sjette kamp til odds 1,19.

Claus Elming anbefaler: Bengals vinder til odds 1,19 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med fem store gevinster ud af syv mulige.

Denver Broncos lagde ud som lyn og torden i NFL-sæsonen og vandt de tre første kampe. De uddelte endda et æg i processen, og pludselig var de blandt outsiderne til årets Super Bowl. På fire uger er der løbet meget vand under broen (sjovt når deres QB hedder Bridgewater), og de har tabt fore i træk.

Søndagens modstandere har lidt en anden skæbne. Fra outsider til kæmpe skuffelse. Der var store forhåbninger til Washington Football Team inden sæsonen, men de har skuffet brutalt og især deres forsvar har ikke levet op til forventningerne.

Søndag mødes de to mandskaber på Mile High i Denver, og jeg tror Washington kommer tilbage på sporet mod et Broncos-mandskab, der både er skadesramt og desillusioneret.

Der er fine odds 2,35 for en WFT-sejr i Denver.

Claus Elming anbefaler: Washington Football Team vinder til odds 2,35 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har jeg ramt en enkelt gang i år, men det var så også til odds 3,95. I dag har jeg endnu et flot odds til dig.

Vi rammer nogenlunde samme odds med denne uges overraskelse, når jeg forudser, at Kansas City Chiefs taber. Igen.

Modstanderen er New York Giants, der indtil videre kun har vundet to kampe sæsonen (hvilket faktisk kun er en færre end Chiefs), men jeg synes de har set godt ud i processen.

Quarterback Daniel Jones gør det rigtig godt på trods af, at mange af hans top-våben er skadede. Forsvaret kunne være bedre, men de fik styr på tingene i sidste uge mod Panthers.

Chiefs er selvfølgelig en helt anden opgave, men de er sårbare lige nu, og der er en slags blueprint ude på, hvordan man slår dem.

Der er odds 4,20 på en Giants-sejr over Chiefs. Vil du have lidt mere slack, så spil på, at Giants må tabe med 16 point (Giants +16,5) til odds 1,40.

Claus Elming anbefaler: Giants vinder til odds 4,20 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Lions får sin første sejr over Eagles til odds 2,48*.

Seahawks hjemme over Jaguars giver odds 1,60*.

Browns slår Steelers med mindst 4 (Browns -3,5) til odds 1,90*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar