18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 7 i NFL d. 24. – 26. oktober 2021

Efter to uger med football i London er vi nu tilbage til det mere normale kampprogram. Lidt usædvanligt har Miami Dolphins ikke bedt om en friuge efter deres tur til London, så de skal i aktion på hjemmebane mod Atlanta Falcons.  

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 7 i NFL

Runden blev indledt i nat, da Cleveland Browns og Denver Broncos mødtes i en kamp mellem to hold, der begge virkelig havde brug for en sejr. Browns havde tabt to i træk, og Broncos havde tabt tre, så det var vigtigt at få stoppet den nedadgående formkurve.

Browns vandt 17-14, selvom de var uden quarterback Baker Mayfield og de to runningbacks Nick Chubb og Kareem Hunt. Men det kunne man ikke se. Browns løb, som de havde lyst mod et ringe Broncos-forsvar, og backup Case Keenum spillede stabilt med flere gode kast.

Nu gælder det så de resterende 12 kampe i syvende spillerunde, hvor hele seks hold sidder over. Buffalo Bills, Dallas Cowboys, Jacksonville Jaguars, Los Angeles Chargers, Minnesota Vikings og Pittsburgh Steelers kan alle se football fra sofaen på søndag.

Der er mange store favoritter i spilleuge 7. Nogle forstår jeg, mens jeg synes, andre kampe er mere lige på papiret, end bookmakerne vurderer.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags ramte vi plet på et Over-væddemål, og dermed er jeg nu 61 af 68 i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

New England Patriots er ved at omstille sig til livet uden Tom Brady. Det går ikke supergodt. F.eks. har de nu tabt fire kampe i træk på Gillette Stadium for første gang i klubbens historie. Men det bliver der ændret på søndag.

Holdets nye quarterback hedder Mac Jones. Han er rookie og møder i weekenden sin artsfælle Zach Wilson, der ikke har fået den start på NFL-karrieren, som han og samtlige Jets-fans havde håbet på. De spiller i division sammen og kommer derfor til at mødes to gange hver sæson i mange år fremover, og de vil derfor også blive sammenlignet hver gang, de løber på banen mod hinanden.  

Jeg tror, Mac vinder det første indbyrdes opgør på Gillette Stadium, og giver Patriots deres første sejr på hjemmebane i år. Det er der odds 1,32 på, men vi spiller lige med livrem og seler her.  

Derfor er Money in the bank, at Patriots kan tillade sig at tabe med et field goal på søndag, og det er der odds 1,21 på.  

Claus Elming anbefaler: Patriots +3,5 til odds 1,21 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med fire store gevinster ud af seks mulige.  

Søndag nat kl. 02:20 løber San Francisco 49ers på banen hjemme mod Indianapolis Colts. Begge mandskaber var inden sæsonen blandt forhåndsfavoritterne til minimum i plads i slutspillet, men de er begge kommet lidt langsomt i gang.

49ers vandt sine første to, tabte de næste tre og har lige siddet over. Colts har også kun vundet to kampe, men smed en sejr over Ravens forrige uge, som trods alt beviste, at de kan bide skeer med de bedste.

49ers spiller ikke på helt samme måde som Ravens, men der er lighedspunkter, og derfor tror jeg også Colts forsvar kan få held med at stoppe 49ers (uanset hvem der spiller QB for sidstnævnte).

Og så er spørgsmålet bare, om Colts kan score nok point til at vinde, og det tror jeg faktisk de kan. De brillerede på en billig baggrund mod Texans i søndags, men Carson Wentz så godt ud, og kan han fortsætte de takter, kan Colts godt nappe sejren.  

Der er flotte odds 2,75 for en Colts-sejr i San Fran… ehhh Santa Clara.

Claus Elming anbefaler: Indianapolis Colts vinder til odds 2,75 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har jeg ramt en enkelt gang i år, men det var så også til odds 3,95. I dag har jeg endnu et flot odds til dig.

Måske er jeg helt væk, og måske er det her spilforslag bare “for crazy”, men hivs vi skal ramme et virkelig stort odds, så tror jeg faktisk, der er en chance i Tampa på søndag.

Mestrene fra Buccaneers har vundet 5 af sine 6 kampe, og Tom Brady spiller stadig på et meget højt niveau, og de virker godt på vej mod divisionstitlen, playoffs og måske endnu en plads i Super Bowl.

Men forsvaret halter, primært fordi det er ramt af mange skader, og især består de bageste geledder pt. af en stribe backups og no-names. Samtidig har den offensive linje haft lidt udfordringer hist og her, og det er ikke super godt, når man skal møde Chicago Bears.

Det er klart, at når du ser overskriften “Buccaneers hjemme mod Bears”, så tænker du omgående  sikker hjemmesejr. Og det kan da også godt være, at Bucs trækker sig sejrrigt ud af opgøret, men jeg tror, Bears har en chance. Og kan de udnytte den, så er der vilde odds 5,75 til dig.

Vil du have lidt mere slack, så spil på, at Bears må tabe med to touchdowns (Bears +14,5) til odds 1,68.

Claus Elming anbefaler: Chicago Bears vinder til odds 5,75 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Titans hjemme over Chiefs giver vilde odds 2,80* igen.

Panthers ude over Giants til odds 1,66* skal prøves.

Raiders hjemme over Eagles til odds 1,66* skal spilles.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar