18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 6 i NFL d. 17. – 18. oktober 2021

For anden søndag i træk kan du bare bure dig inde med snacks og drikkevarer i 16 timer i træk, når der er dømt NFL-marathon. Du kan smide dig på sofaen kl. 15:30 og blive der resten af dagen, aftenen og natten, når din NFL-søndag åbner med opgøret fra London mellem Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins. Mere om den kamp senere. 

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

Sidste uge ramte Claus Elming 4/7, hvilket resulterede i et lille overskud, men lidt har også ret – specielt når Elming har leveret overskud i samtlige NFL-uger denne sæson.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 6 i NFL

Runden blev indledt torsdag nat med de forsvarende mestre fra Tampa Bay Buccaneers mod Philadelphia Eagles. Bucs vandt kampen 28-22, men resultatet lyver lidt, for Tom Brady og co. var overlegne gennem hele kampen. 

Nu gælder det så de resterende 13 kampe i sjette spillerunde, der er den første uden fuldt program, når Atlanta Falcons, New Orleans Saints, New York Jets og San Francisco 49ers alle sidder over. 

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Hvilket det så gjorde i søndags… Og jeg er megatræt af det, men Raiders tabte til Bears, og dermed er jeg nu 60 af 67 i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Lad det være sagt med det samme: Alle kan slå alle i spilleuge 6. Det er bestemt ikke nogen nem uge, at skulle vælge en sikker sejr. Årets NFL-sæson har budt på historisk mange comebacks og endda store af slagsen, og i historisk sammenhæng har ligaen aldrig været tættere. 19 kampe er indtil videre afgjort i det sidste minut eller overtime, og det er flest nogensinde efter fem runder.

Igen i denne uge vil vi helt sikkert få sene afgørelser, overraskelser og måske en overtidskamp eller to.

Buffalo Bills er storfavorit på udebane mod Tennessee Titans, og de giver odds 1,42 for en sejr. Det synes jeg godt, du kan spille, men jeg vil hellere give dig et andet odds som denne uges Money in the bank. 

Browns og Cardinals mødes og de har begge gode forsvar, men også begge gode angreb. De skal blot lave over 39,5 point tilsammen for at udløse 1,21 gange pengene og det synes jeg er meget højt sat.    

Claus Elming anbefaler: Over 39,5 point i Browns – Cardinals til odds 1,21 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi til gengæld fået en super start på sæsonen med fire store gevinster ud af fem mulige.  

Søndag er der flere topbrag i NFL, men jeg tror, den kamp jeg ser allermest frem til, er opgøret mellem Baltimore Ravens og San Di… ehhh Los Angeles Chargers. 

Førstnævnte slap med nød og næppe fra kampen mod Colts med en sejr, mens Chargers bliver ved med at imponere og har slået både Chiefs og senest Browns. 

Kan du mærke, hvor det bærer henad? Jeg tror, Chargers napper den, selvom de er på udebane. Husk på, at det var Chargers, der for tre år siden var de første til at regne Lamar Jackson ud selv samme sted, og søndag gør de det igen.  

Der er superdejlige odds 2,23 for en Chargers-sejr i Baltimore.    

Claus Elming anbefaler: Chargers vinder til odds 2,23 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har jeg ramt en enkelt gang i år, men det var så også til odds 3,95. I dag har jeg endnu et flot odds til dig. 

Faktisk vælter det ikke med de helt store favoritter, og dermed er der heller ikke de helt store underdogs. I hvert fald ikke nogen, der er værd at spille på. Dog synes jeg, en enkelt kamp og et enkelt odds springer i øjnene. 

Seattle Seahawks mistede Russell Wilson i søndags til en fingerskade, der kommer til at holde ham ude i mindst seks uger. I stedet er det nu den omrejsende lejesvend aka Geno Smith, der er quarterback, og så kan Seahawks ikke vinde. Eller kan de? 

Modstanderen på søndag er Pittsburgh Steelers, og godt nok fandt de både en ny offensiv filosofi og lidt af deres gamle swag i søndags mod Broncos, men jeg tror lidt, det var en enlig svale. Geno gjorde det godt mod Rams, og kan fortsætte det spil, har Seahawks en chance.

Jeg tror godt, Seahawks kan tage til Pittsburgh og vinde, og det er der odds 2,90 for. 

Claus Elming anbefaler: Seahawks vinder til odds 2,90 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


London-kampen

Søndag spiller NFL som sagt en grundspilskamp i London, når Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins krydser klinger på Tottenham Stadium. For fans på stadion og dig foran fjernsynet er det muligheden for at se årets mest omtalte rookie, når wonderkind Trevor Lawrence skal forsøge at guide Jaguars til sejr. 

Det er 8. gang i træk, at Jaguars skal til London, så de har efterhånden opbygget en vis rutine i den lange rejse. De har normalt “hjemmebane” på Wembley, men i år skal de – på grund af en NFL-aftale med Tottenham – spille der for første gang.  

Jaguars har spillet bedre og bedre i år, men har dog stadig den første sejr til gode. Dolphins har som hold og især på forsvaret været noget skuffende indtil videre og er fortsat uden quarterback Tua Togavailoa. 

Hvis Jaguars skal have årets første sejr, så er det både den perfekte modstander, det perfekte tidspunkt, det perfekte sted og det perfekte odds. 

Union Jax giver flotte odds 2,43 for en sejr i Tottenham.     

Claus Elming anbefaler: Jaguars vinder til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Cowboys ude over Patriots til odds 1,58* skal spilles

Packers taber ikke ude til Bears. Det får ud odds odds 1,42* på

Browns slår de ubesejrede Cardinals til odds 1,55*


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar