18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til uge 5 i NFL d. 10. – 12. oktober 2021

Der er dømt NFL-marathon på søndag, når du kan smide dig på sofaen kl. 15:30 og blive der resten af dagen, aftenen og natten med fire direkte kampe i dit fjernsyn. Grunden er selvfølgelig, at NFL – efter et års fravær på grund af noget flagermusehalløj – nu er tilbage i London, hvor ligaen de næste to søndage spiller en kamp på denne side af dammen.     

Næste søndag kommer Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins til London, men allerede på søndag er det Atlanta Falcons og New York Jets, der krydser klinger på Tottenhams nye stadion. Mere om den kamp senere. 

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

Sidste uge blev 4/6 spil ramt og heriblandt Ugens overraskelse til odds 3,95, da Giants slog Saints. I dag får du som sædvanligt Money in the bank, Ugens bedste bet og Ugens overraskelse, plus det løse.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 5 i NFL

Runden blev indledt i nat med en kamp mellem de to divisionsmodstandere Seattle Seahawks og LA Rams. Sidstnævnte vandt 26-17, men den helt store historie er, at Seahawks superstar quarterback måtte udgå med en skadet finger. Omfanget af skaden kender vi ikke endnu, men han er uundværlig for Seahawks, der lige nu har tabt tre af årets første fem kampe, og ikke har råd til, at han sidder ude alt for længe. 

Nu gælder det så de resterende 15 kampe i femte spillerunde, som er den sidste med fuldt program, inden friugerne begynder.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Packers holdt vores streak i live, så jeg nu er 4-0 i sæsonen og har ramt på 60 af mine 66 spilforslag i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Normalt får du her et odds mellem 1,20 og 1,35 gange pengene, men i denne uge går vi lige en tak højere. 

Oakland Raiders tabte i Los Angeles til Chargers og vender nu tilbage til det nye hjem i Las Vegas, hvor et sultent og forventningsfuldt hjemmepublikum venter. Modstanderen er Chicago Bears, der har vundet to af sæsonens første fire kampe. 

Men helt ærligt, så har jeg ingen anelse om, hvordan det er lykkedes dem. De er ikke særligt gode, og har nu besluttet, at rookie quarterback Justin Fields starter på søndag. Han står overfor et giftigt pass rush og må undvære sin startende runningback David Montgomery, der blev skadet i søndags og er ude 4-6 uger. 

Jeg tror ikke, at Fields og Bears kan følge med Raiders, og jeg forudser en fin homecoming for Silver and Black. Der er odds 1,42 på en Raiders sejr, og det er Money in the bank.

Claus Elming anbefaler: Raiders vinder til odds 1,42 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her fik vi en dejlig start på sæsonen med odds 2,60, odds 2,50 og odds 2,43, men missede desværre i søndags, fordi lorte-Lions ikke kunne score, da de havde chancen. Dermed er jeg nu 3-1 i sæsonen i denne kategori.  

Der er kæmpe topopgør på søndag, når vi får en rematch af sidste års AFC-finale mellem Kansas City Chiefs og Buffalo Bills. 

Jeg tror ikke, at jeg inden sæsonen ville have anbefalet at spille mod Chiefs på hjemmebane, men jeg er lidt bekymret for deres forsvar og deres nye offensive linje. Ok, de fandt noget af deres Mahomes-magi frem i søndags med en overlegen sejr over Eagles, men det kommer ikke i nærheden af det Bills har præsteret indtil videre. 

Efter et mærkeligt nederlag i spilleuge 1 til Steelers, så har de vundet tre i træk og uddelt to æg i processen. Det er meget imponerende og hører til sjældenhederne. Kun Redskins i 1991 og Ravens i år 2000 har præsteret det. og de vandt begge Super Bowl.     

Jeg tror, Bills tager til Arrowhead og tildeler Chiefs deres tredje nederlag i sæsonen. Det er der odds 2,20 på, og det er ugens bedste bet

Claus Elming anbefaler: Bills vinder til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her ramte jeg endelig plet i sidste uge og så endda til flotte odds 3,95. Det var dejligt og vores første gevinst i denne kategori i år.

Ok, det kan godt være, at det rabler for mig nu, men jeg tror faktisk, at Miami Dolphins kan besejre Super Bowl mestrene fra Tampa Bay Buccaneers. Og her er grunden: 

Buccaneers er mildest talt et omvandrende lazaret. Især er de bageste geledder enten på skadeslisten, tapet sammen med gaffa eller bestående af backups og has-beens. Således pillede Patriots quarterback Mac Jones Bucs forsvar fuldstændig fra hinanden i søndags og satte rookie-rekord med 19 grebne kast i træk. 

Søndag skal Bucs møde et Miami-hold, der godt nok har tabt tre kampe allerede og ikke ligner sidste års overraskende 10-6 mandskab, men de har en receiver-trio, der hedder Davante Parker, Will Fuller, rookie Jalen Waddle og så tight end Mike Gesicki. Det vil sige en kvartet af våben, som Bucs ikke kan dække alle sammen. 

Får Dolphins quarterback Jacoby Brissett både det rigtige ben ud af sengen og bare en lille smule beskyttelse af sin offensive linje, så kan Dolphins lave den store overraskelse.    

Claus Elming anbefaler: Dolphins vinder til odds 4,60 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


London-kampen

Søndag spiller NFL som sagt en grundspilskamp i London, når Atlanta Falcons og New York Jets kommer på europæisk visit. Det er muligheden for at se to af dette års mest omtalte rookies, når Jets viser quarterback Zach Wilson frem og Falcons stiller til start med tight end og superatlet Kyle Pitts. 

Det er også opgøret mellem to hold, der havde vidt forskellige oplevelser i søndags. Falcons smed en stor føring og tabte til Giants, mens Jets leverede et flot comeback og fik årets første sejr, da de slog Titans. 

Jeg tror dog, at det var en enlig svale fra Jets, og derfor vinder Falcons kampen, som dog må undvære receiver Calvin Ridley. Falcons er også officielt er hjemmehold, selvom det mere er en europæisk NFL-fest end en hjemmekamp. 

Der er odds 1,70 på en Falcons-sejr i Tottenham.     

Claus Elming anbefaler: Falcons vinder til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Vikings over Lions til odds 1,23* skal gå hjem (siger mit lilla hjerte) 

Washington over Saints til odds 2,12* er et godt odds

Eagles giver flotte odds 2,55* over Panthers


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar