18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 4 i NFL d. 3. – 5. oktober 2021

Vi har fået en meget overraskende start på NFL-sæsonen, hvor fem hold lige nu er ubesejrede, og vi vist roligt kan sige, at ikke mange havde forventet, at det skulle være LA Rams, Arizona Cardinals, Carolina Panthers, Denver Broncos og Las Vegas Raiders.

Men det er derfor, vi elsker NFL, som også allerede har budt på to nederlag til Chiefs, tre til Colts, og så et rekordlangt 66 yard field goal. Any Given Sunday siger jeg bare.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

Vi er kommet fint fra land her på SpilXperten, hvor jeg har ramt det meste, med undtagelse af den store overraskelse, som stadig snyder mig lidt. I dag får du som sædvanligt Money in the bank, Ugens bedste bet og Ugens overraskelse, plus det løse.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 4 i NFL

I nat var vi vidne til et opgør, som vi forhåbentlig kommer til at nyde i årene fremover, da Cincinnati Bengals med Joe Burrow og Jacksonville Jaguars med Trevor Lawrence krydsede klinger. Det er de seneste to års nr. 1 pick i draften, og de gav begge de to hårdtprøvede mandskaber håb for fremtiden.

Kampen var god, velspillet og med en spændende afslutning i sidste sekund. Bengals var bagud 14-0 ved pausen og førte kun én gang i kampen, og det var med 0:00 tilbage på klokken. Rookie kicker Evan McPerson sparkede et 35 yard field goal på kampens sidste play, og så vandt Bengals 24-21. Dermed er de nu 3-1 i sæsonen, mens Jaguars stadig har den første sejr til gode i 2021.

Nu gælder det så de resterende 15 kampe i fjerde spillerunde, og jeg håber at kunne følge op på de første tre uger med et par solide spiltips.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Og jeg må da indrømme, at jeg var lidt bekymret undervejs i sidste uge, men heldigvis trak Cardinals det længste strå, og så ramte vi plet. Igen. Dermed har jeg nu ramt 59 af mine 65 spilforslag i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner, og er 3-0 i sæsonen.

Bills til odds 1,09 over Texans gider vi simpelthen ikke, så den springer vi over på (men det er easy money), og går i stedet i en anden retning.

Green Bay Packers fik en chokerende start på sæsonen, da de blev kørt midt over af New Orleans Saints og Jameis Winston i spilleuge 1. Nu er de kommet tilbage på fode og har vundet to kampe i træk med en Aaron Rodgers i topform.

Søndag spiller de Super Bowl 45 rematch mod Pittsburgh Steelers. Dengang var det et opgør mellem to af ligaens bedste quarterbacks i form af Ben Roethlisberger og Aaron Rodgers, men førstnævnte hører ikke længere til i den kategori. Faktisk har han set decideret gammel ud i de første kampe i sæsonen, og jeg tvivler på, at han kan tage til Green Bay og vinde på Lambeau Field. Det er faktisk deres første møde, siden finalen i 2011, men jeg forventer det samme udfald. En Packers sejr.

Der er odds 1,36 på en Packers sejr, og det er Money in the bank.

Claus Elming anbefaler: Packers vinder til odds 1,36 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en dejlig start på sæsonen med odds 2,60, odds 2,50 og odds 2,43 (som startede på 2,63) i kassen og er dermed 3-0 i sæsonen i denne kategori.

Jeg kan ikke tilbyde dig et odds i helt  samme størrelsesorden, men jeg synes, der en kamp, der er værd at kigge nærmere på.

Detroit Lions var lidt Lamar Jackson magi og et 66-yard Justin Tucker field goal fra at vinde sæsonens første kamp i søndags over Ravens, og faktisk har de spillet fint i alle tre kampe indtil videre. Det samme kan ikke siges om Chicago Bears, der i søndags var pinligt ringe mod Cleveland Browns.

Bears spiller hjemme, og er måske derfor favoritter, men det forstår jeg ganske enkelt ikke. De ved endnu ikke, hvilken quarterback de starter. Deres forsvar er fint, men ikke skræmmende som tidligere. Og de spiller mod et Lions-mandskab, der har blod på tanden og en mere talentfuld trup.

Kan Lions slå Bears på legendariske Soldier Field, så er der dejlige odds 2,23 til dig, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: Lions vinder til odds 2,23 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ikke været heldige i sæsonstarten med to gange nærved og næsten og så et totalt fejlskud i sidste uge. Men vi må op på hesten igen, og jeg er ret overbevist om, at jeg har fundet et kanon-odds til dig i denne uge.

New York Giants har skuffet fælt og er uden sejre efter tre kampe. New Orleans Saints har til gengæld overrasket og fået to store skalpe over Packers og Patriots indtil videre. Men det har faktisk ikke været særligt imponerende, det Saints har foretaget sig. OK, deres forsvar har overrasket, men angrebet er ikke i Drew Brees-kaliber, og selvom de scorer point, så er det vist mere held end forstand.

Det er jo ikke fordi Giants har set meget bedre ud eller givet forhåbninger om, at nu vender bøtten, men de har faktisk været med i alle tre kampe, og burde aldrig have tabt til Washington. De er lidt skadesplagede, og det hjælper dem ikke, at tacklemaskinen Blake Martinez er færdig for sæsonen, men jeg tror på, at de kan vinde på søndag alligevel. Quarterback Daniel Jones spiller virkelig godt, hvilket nok er gået de flestes næse forbi, og Saquon Barkley kom i søndags på tavlen for første gang siden 2019.

Hvis det er nok til at vinde, så er der faktisk fornemme odds 3,95 på en Giants-sejr, hvilket jeg synes er helt vildt. Spiller du med livrem og seler, så spil Giants på handicap +13,5 til odds 1,45 – det er sgu næsten Money in the bank.

Claus Elming anbefaler: Giants vinder til odds 3,95 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Seahawks over 49ers til odds 2,25* skal spilles.

Titans over Jets til odds 1,32* bør gå hjem.

Brady over Patriots på Gillette giver odds 1,32*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar