18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 3 i NFL d. 26. – 28. september 2021

Vi har fået en underholdende start på NFL-sæsonen med vilde kampe, overraskelser og store comebacks. Vi har også set Chiefs tabe, Bengals og Texans vinde og tre kampe afgjort i overtime. 10 kampe er vundet eller tabt med et field goal eller mindre, næstflest i NFL-historien, og der er ikke meget der tyder på, at vi ikke får en fed spilleuge 3 også.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

Jeg har fået en god start her på SpilXperten i år, hvor jeg har ramt på det meste – med undtagelse af de store overraskelser. I dag får du som sædvanligt Money in the bank, Ugens bedste bet og Ugens overraskelse, plus det løse.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 3 i NFL

Carolina Panthers er kommet rigtig flot fra start i år, og i nat vandt de for tredje uge i træk. De er 3-0 for første gang siden 2015, hvor de endte sæsonen med et nederlag i Super Bowl. De var også 3-0 i 2003, hvor de ligeledes tabte Super Bowl. Det her mandskab har tegningen til noget af det samme, selvom de led et ærgerligt tab i nat, da RB Christian McCaffrey måtte forlade kampen med en skade. De gode nyheder er, at det er ikke er alvorligt. De dårlige er, at det er en fiber i baglåret, som man bare ikke slipper af i løbet af en sæson. Sejren på 24-9 over Houston Texans kom på baggrund af at forrygende forsvar og stabilt angrebsspil, den klassiske formel for at komme langt i sæsonen. Nu må vi se, hvor langt det tager 2021-udgaven af Panthers.

Altså lidt interessant, så giver Panthers fine odds 5,60* for at vinde NFC South og odds 46* for at vinde Super Bowl.

Nu gælder det så de resterende 15 kampe i tredje spillerunde, og jeg håber at kunne følge op på de første to uger med et par solide spiltips.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Broncos vandt i søndags til odds 1,40, og dermed har jeg nu ramt 58 af mine 64 spilforslag i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Der er flere forholdsvis sikre bets i denne uge, men NFL kommer altid med en overraskelse eller to, og dem skal vi jo helst undgå, når vi her går efter et odds mellem 1,20 og 1,50.  

Jeg kan dog på ingen måder se Arizona Cardinals tabe til Jacksonville Jaguars på søndag (7-9-13). Førstnævnte er kommet godt fra start, og især har quarterback Kyler Murray imponeret. Han er ligaens mest underholdende spiller at se på, og er umulig for forsvar at håndtere. 

Taget i betragtning at Jaguars nærmest har spillet uden forsvar i de første to uger, og angrebet med rookie quarterback Trevor Lawrence har hostet og harket, så bliver det en rimelig komfortabel sejr til ørkenens sønner.  

Der er odds 1,26 på en Cardinals sejr, og det er Money in the bank. Vil du have mere i posen, så spil Cardinals med et touchdown (Cardinals -6,5) til 1,74.

Claus Elming anbefaler: Cardinals vinder til odds 1,26 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en dejlig start på sæsonen med odds 2,60 og 2,50 i kassen.  

Jeg kan i denne uge tilbyde dig et odds i nogenlunde samme størrelsesorden, for jeg synes, der et interessant væddemål, som er værd at kigge nærmere på.

Pittsburgh Steelers er ikke helt på niveau med tidligere år, og quarterback Ben Roethlisberger synger på sidste vers. Han er faktisk småskadet inden kampen på søndag mod Cincinnati Bengals, og han har ikke set så skarp ud, som han gjorde i træningskampene. 

Det kan åbne døren for et Bengals-mandskab, der allerede har vundet en kamp i år, og slikker sig om munden, når de ser Steelers ramponerede offensive linje. Da Steelers samtidig må undvære flere defensive profiler, så kan vi få en komfortabel og effektiv Joe Burrow at se. 

Kan tigrene fra Cinci tage til the Steel city, hvor de ikke har vundet siden 2015, så er der lækre odds 2,43 til dig, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: Bengals vinder til odds 2,43 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ikke været heldige i sæsonstarten med to nærved og næsten missere. 

Og i denne uge giver jeg dig igen et kæmpe odds, som jeg synes, der er en rimelig sandsynlighed for går hjem.

Der var store forventninger til Washington Football Team (som stadig leder efter et nyt kælenavn) og ikke mindst deres stjernespækkede forsvar. De har ikke helt levet op til det endnu, og burde nok have været 0-2 efter nederlag til Chargers og en heldig sejr over Giants. 

Modstanderen på søndag er Buffalo Bills, som heller ikke har levet op til de store forventninger og de rabiate fans fra Bills Mafia forhåbninger om en Super Bowl. Til gengæld har de fået et vildt pass rush, som kan lægge pres på alle modstander-quarterbacks og de lammetævede Dolphins 35-0 i søndags. 

Måske er jeg helt fra den, men jeg kan alligevel godt se Washington overraske på udebane og det er der hele odds 3,70 for. Spiller du med livrem og seler, så smid lidt mønt på, at Washington ikke taber med to touchdowns (Washington +14,5) til odds 1,40.

Claus Elming anbefaler: Washington vinder til odds 3,70 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Broncos -6,5 mod Jets til odds 1,55* bør gå hjem.

Ravens over Lions til odds 1,25* er easy money.

Raiders over Dolphins til odds 1,54 skal spilles.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

1 kommentar

 1. 1,26 ✅ (Cardinals)
  2,43 ✅ (Bengals)
  3,70 ❌ (Washington)
  1,55 ✅ (Broncos -6,5)
  1,25 ✅ (Ravens)
  1,54 ✅ (Raiders)

  Claus Elming fortsætter med at sætte sine flueben, og han kommer fra sin 3. NFL-uge med plus på kontoen.

  Stay tuned forud for næste runde 🏈

Skriv et svar