18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til uge 2 i NFL d. 19. – 21. september 2021

NFL skuffer aldrig. Ligaen er som altid uforudsigelig fra første fløjt. Første spilleuge bød på store overraskelser, vilde afslutninger og to overtidskampe, hvor begge favoritter tabte. Derfor går vi allerede nu ind i en spilleuge 2 med masser af spørgsmålstegn, og masser af tvivl om klubber, vi ellers troede var sikre slutspilsdeltagere. 

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

Vi fik en god start her på SpilXperten i sidste uge, hvor jeg ramte på 5/7, men desværre missede den helt store overraskelse, da Browns ikke kunne holde fast mod Chiefs. I dag får du som sædvanligt Money in the bank, Ugens bedste bet og Ugens overraskelse, plus det løse.

*Reklamelink


Spilleuge 2 i NFL

Er du magle for en start, vi fik på runden torsdag nat. Washington Football Team vandt over New York Giants sæsonens første sejr, vel at mærke uden Ryan Fitzmagic, men derimod med Taylor Heinicke som quarterback. Han begik en fejl hele kampen, der så ud til at koste Washington sejren, men til sidst sparkede kicker Dustin Hopkins sejren hjem (i to forsøg). Dermed er Football Team nu 1-1, mens New York Giants har åbnet sæsonen med to nederlag. Men bare rolig Giants-fans. Det gjorde de også, da de vandt Super Bowl 42.

Nu gælder det så de resterende 15 kampe i anden spillerunde, og jeg har fundet nogle lækre væddemål til dig, som jeg håber kan give både dig om mig lidt ekstra dollars mellem hænderne.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Vi åbnede sæsonen med en 49ers sejr og dermed gevinst, og jeg har nu ramt 57 af mine 63 spilforslag gennem de sidste fire sæsoner.

Jeg synes faktisk ikke, at der er særligt mange sikre kampe i denne spilleuge. Browns over Texans burde gå hjem. Bucs over Falcons synes også forholdsvis sikker (og ugens største favorit), men jeg har valgt at gå i en anden retning.  

Jeg er sgu lidt solgt på, at Denver Broncos laver noget stort i år. Jeg kan godt sammeligne dem med Ravens fra 2001 og Giants fra 2007. Et supergodt forsvar og en tilfredsstillende quarterback. 

Søndag bør ikke blive nogen udfordring for dem, når de møder Jacksonville Jaguars, der var deciderede pinlige i første spillerunde. Jeg er vild med Trevor Lawrence og håber virkelig, at han får succes i NFL, men søndag kommer han i menneskerhænder.    

Der er flotte odds 1,40 på en Broncos-sejr, og det er Money in the bank. 

Claus Elming anbefaler: Broncos vinder til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her fik vi en dejlig start på sæsonen med Raiders sejr over Ravens, og odds 2,60 i kassen. 

Helt så meget kan jeg ikke tilbyde dig i denne uge, men jeg synes, at der et interessant væddemål, som er værd at kigge nærmere på. 

Saints lammetævede Packers med 200-0 og Jameis Winston kastede touchdown hver gang man gik i køkkenet efter øl. Men hvor gode var de egentlig? Og hvor dårlige var Packers’ forsvar egentligt?

Det får vi måske svar på, når Saints på søgang skal møde divisionsrivalerne fra Carolina Panthers, der selv åbnede sæsonen med en sejr over NY Jets. 

Panthers har et giftigt forsvar, og de har en Christian McCaffrey tilbage i topform. Kombinér det med en Sam Darnold, der har fundet et nyt hjem i Carolina og hans gamle buddy Robby Anderson, og så har du måske tegningen til en overraskelse. 

Saints er i hvert fald for store favoritter, og der er fine odds 2,40 på en Panthers sejr. Spiller du med livrem og seler så spil på, at Panthers ikke taber med 10 til odds 1,40 (Panthers +9,5).

Claus Elming anbefaler: Panthers vinder til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her missede vi desværre ud på en Browns til odds 2,95, men for pokker, hvor var det tæt på. 

Og i denne uge rabler det for mig. Det ville man i hvert fald have sagt for en uge siden, men der er sket meget siden da. Detroit Lions scorede 33 point mod 49ers og Green Bay Packers blev kørt midt over af Saints. 

Søndag er Packers så på hjemmebane for første gang i sæsonen, og naturligvis besejrer de Lions, som de næsten altid har krammet på hjemme på Lambeau Field. 

Men lige nøjagtig på søndag kan det måske være anderledes. Packers’ offensive linje var ikke god i premieren. og det var quarterback Aaron Rodgers heller ikke. Jeg forventer faktisk, at sidstnævnte spiller sig op og får kemien tilbage med blandt andre receiver Davante Adams, men skal du have en stor gevinst, så er det på søndag, der skal hentes. 

Lions giver odds 5,25 for en sejr og det er for godt til ikke at prøve lige nu.    

Claus Elming anbefaler: Lions vinder til odds 5,25 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Bears over Bengals til odds 1,75* skal spilles.

Cardinals hjemme over Vikings til odds 1,52* er en gave.

Colts over Rams til odds 2,50* virker højt.


God fornøjelse med spilleuge 2,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar