18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til uge 17 i NFL og NCAA d. 31. december 2021 – 4. januar 2022

Tømmermænd fra nytårsaften? Eller måske endda andendags tømmermænd? Det har vi kuren på og den hedder NFL og NCAA med Claus Elming.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

Der er ingen torsdagskamp i denne uge. Til gengæld er der rigtig meget
at spille om søndag, hvor flere hold kan spille i playoffs. Og så er
der masser af college football, som du kan læse mere om lidt længere
nede.

Spilleuge 17 i NFL

Men først naturligvis til NFL. Der er fuldt program i weekenden med 15
kampe søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat. Flere klubber har
allerede sikret sig en playoff-plads, men der er stadig to pladser at
spille om i NFC-halvdelen og hele seks ud af syv at spille om i
AFC-halvdelen. Derudover er alle seedninger stadig i spil, så det
bliver to spændende uger vi går ind i.

Se slutspilsbilledet: https://gulklud.dk/nfl-slutspillet-lige-nu/

Se hvem der kan spille sig playoffs:
https://gulklud.dk/slutspil/det-spiller-de-om-uge-17-2021/

VIGTIGT:
Der er fortsat mange Corona-afbud blandt spillerne i NFL. Derfor kan
klubber pludselig måtte undvære spillere, som jeg ikke kender til i
skrivende stund.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags missede vi gudhjælpemig, da et Corona-ramt LA Chargers mandskab ikke formåede at besejre Houston Texans. Dermed er jeg nu på 67 ramte af 78 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Vi vil gerne slutte grundspillet af med manér, så i stedet for at anbefale de små odds som Bucs over Jets til odds 1,15 eller Patriots over Jaguars til odds 1,10, så hiver vi fat i et af de allervarmeste hold i NFL lige nu.

Indianapolis Colts har vundet otte af sine seneste 10 kampe, og runningback Jonathan Taylor er godt på vej til at spille sig ind i kampen om årets MVP-titel (odds 7.00). Holdet er homogent, og selv i sidste uge, hvor Colts var alvorlig ramt af Corona, fik de en sejr over Arizona Cardinals.

Colts har den klassiske konstellation med et godt forsvar og et ondt løbeangreb, men som bevist mod Cardinals, kan de også kaste bolden, når der er behov for det.

Modstanderen er Oakl… ehhh Las Vegas Raiders, og selvom de stadig har chancen for at spille sig i playoffs, så virker søndagens opgør uoverkommeligt. Raiders fik en god start på sæsonen, men har kun vundet to gange siden start november.

Ugens Money in the bank er derfor, at Colts vinder over Raiders til odds 1,36. Hvis du vil have lidt mere i posen, så spil Colts til at føre ved pausen og vinde kampen til odds 1,68.

Claus Elming anbefaler: Indianapolis Colts vinder til odds 1,36 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi gang i en godkendt sæson med 10 fine gevinster ud af 16 mulige efter vi ramte Dolphins sejr i sidste uge til odds 2,38.

Vi holder fast i de der Dolphins, der lige nu har vundet syv kampe i træk efter de tabte syv kampe i træk. Det er bare lyder vildt, det ER vildt. Og faktisk historisk, da det aldrig er gjort før i NFLs historie.

Skal de vinde nr. otte i træk og holde fast i deres playoff-plads, så skal de på udebane i Tennessee besejre Titans, der selv kan sikre sig en playoffplads med en sejr.

Titans var dog mere end heldige, da de vandt over San Francisco 49ers i søndags. Sejren kom ikke mindst på baggrund af receiver AJ Brown, men mod Dolphins står han overfor noget sværere modstand i Xavien Howard og Byron Jones.

Titans quarterback Ryan Tannehill skal også sørge for at slippe bolden i tide. I deres syv kampes sejrsstime har Dolphins fremtvunget 14 turnovers og lavet 18 sacks i de seneste tre kampe. Dermed fører de nu NFL i sidstnævnte kategori med 48 på året.

Jeg tror Dolphins vinder sin ottende kamp i træk og det er der odds 2,38 for.

Claus Elming anbefaler: Miami Dolphins vinder til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med et bud på en overraskelse med et godt odds.

Det kan godt være, at det er ønsketænkning fra min side, men jeg tror faktisk, at Minnesota Vikings kan besejre Green Bay Packers.

Ja, ja. det er på Lambeau Field, hvor Packers er ubesejrede i år. Og det er udenfor i frostgrader, som indendørsholdet Minnesota måske ikke lige er klar på. Så den ligger selvfølgelig til hjemmeholdet, der da også kun giver odds 1,33 for en sejr.

Men Vikings headcoach Mike Zimmer viste tidligere i år, hvordan man besejrer Packers, og nøglen er en god portion Justin Jefferson med lidt Dalvin Cook blandet i. Det kræver selvfølgelig, at quarterback Kirk Cousins spiller bedre end de seneste par uger, men kan han sætte 30 point på tavlen lige som sidst, så kan Vikings også vinde opgøret.

Packers har allerede sikret sig NFC North titlen og er sikker på en plads i slutspillet, men de har stadig førsteseed at kæmpe for, så selvom Vikings kæmper for at komme med i playoffs, så er det bestemt ikke som om, Packers ikke har noget at spille for.

Til gengæld var de møgtæt på at tabe til både Ravens og Browns i de seneste to uger. I begge kampe lagde Packers ud som lyn og torden, men gik i stå og tillod modstanderne at komme tilbage. Sker det igen, så kan Vikings vinde kampen, og du kan sikre dig en stor gevinst.

Packers er storfavorit, men der er odds 3.40 for en Vikings-sejr, og
det er ugens overraskelse.

Claus Elming anbefaler: Minnesota Vikings vinder til odds 3,40 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


College football, nytår og tømmermands-tv

Som sagt er der ingen torsdagskamp og ej heller lørdagskampe denne weekend. Grunden skal findes i en stiltiende aftale med college-football, som har mere eller mindre patent på alle dage henover nytår med undtagelse af søndag.

Således er der semifinaler Nytårsaften. Så når du alligevel sidder hjemme med konen og keder jer, fordi nytårsfesten er aflyst, så tænd for college-semifinalerne, hvor du kan opleve flere af fremtidens NFL-stjerner.

De forsvarende mestre fra Alabama møder de ubesejrede opkomlinge fra Cincinnati kl. 21:30. Det vil være en gigantisk sensation, hvis sidstnævnte kan vinde. Spil Alabama til odds 1,17 og kom godt ind i det nye år.

Claus Elming anbefaler: Alabama Crimson Tide vinder til odds 1,17 – SPIL HER >>*

Sidder du alene med en flaske champagne og resterne af kransekagen, så møder Michigan (coachet af Jim Harbaugh) Georgia kl. 01:30. Der er faktisk odds 3,35 på at Michigan vinder, og et kunne godt være en fin overraskelse at starte 2022 med.

Claus Elming anbefaler: Central Michigan Chippewas vinder til odds 3,35 – SPIL HER >>*

1. Nytårsdag er der perfekt tømmermænds-tv, når der er College Bowl-kampe fra kl. 18 og resten af aftenen og natten. Kl. 19 mødes Notre Dame og Oklahoma State. Der er odds 1,80 på førstnævnte. Og kl.
23 kan du hente odds 1,52 på en Ohio State sejr over Utah #moneyinthebank

Claus Elming anbefaler: Notre Dame Fighting Irish vinder til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Claus Elming anbefaler: Ohio State Buckeyes vinder til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Du kan læse mere om alle Bowl-kampene og se spilletidspunkter her:
https://gulklud.dk/college-football/

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre-fire væddemål i runden.

Rams ude over Ravens giver fine odds 1,54*.

Eagles ude over Washington giver 1,60* gange pengene.

Lions ude over Seahawks giver vilde odds 3,55 igen*

God fornøjelse, godt nytår og spil fornuftigt
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar