18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til uge 16 i NFL d. 25. – 28. december 2021

Green Bay Packers. Var inden runden det eneste hold, der havde kvalificeret sig til slutspillet. Det var helt vildt, at vi gik ind i spilleuge 16, og det reelt var det eneste, der var på plads. I weekenden kan flere hold spille sig i playoffs, mens andre klubber, der længe har lignet sikre slutspilsdeltagere, nu skal kæmpe for videre liv i januar. Nogle kan selv klar skærene, mens andre med lidt kan komme i, som det var tilfældet med Dallas Cowboys torsdag nat.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

VIGTIGT:

Én ting skal du dog være super opmærksom på, og som kan ændre sig hurtigere, end du kan stave til mundbind. Der er et gigantisk Corona-udbrud i gang i NFL lige nu, og derfor kan klubber pludselig måtte undvære spillere, som jeg ikke kender til i skrivende stund.

Spilleuge 16 i NFL

Runden blev indledt torsdag med den vigtige kamp mellem Tennessee Titans og San Francisco 49ers, og førstnævnte meldte få timer før kampstart ud, at receiver AJ Brown var klar til start. Det skulle blive vise sig, at blive ret afgørende, da nr. 11 greb 11 bolde for 145 yards og et touchdown. Dermed leverede Titans ugens første overraskelse, da de vandt 20-17 og så godt som sikrede sig en plads i slutspillet. Den store vinder blev dog Dallas Cowboys, der uden at spille blev det andet hold, der er klar til playoffs.

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 16, hvor vi igen har fuldt program med 15 kampe og altså ikke nogen oversiddere, men til gengæld to kampe lørdag, 12 søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat.

VIGTIGT:
Der er fortsat mange Corona-afbud blandt spillerne i NFL. Derfor kan klubber pludselig måtte undvære spillere, som jeg ikke kender til i skrivende stund.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags ramte vi både lige på og fik lidt ekstra i posen, da Cowboys gjorde kort proces med Giants. Dermed jeg nu på 67 ramte af 77 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Jeg kan godt være en hel del i tvivl om de store favoritter i denne uge. Chiefs (odds 1,27) burde selvfølgelig besejre Pittsburgh Steelers, men de er måske uden både Travis Kelce og Tyreek Hill. Dallas Cowboys angreb har ikke spillet på alle tangenter i år, så odds 1,21 er lidt lavt, når Washingtons forsvar er modstanderen, så den holder vi os også fra. Jeg kan godt se Seattle Seahawks (odds 1,38) tabe til Chicago Bears, så den er jeg heller ikke meget for at røre ved. Og Buccaneers (odds 1,22) mod Carolina Panthers kan du læse under “Tanker på falderebet”, hvad jeg synes om.

Det efterlader os med Eagles hjemme (1,22) over Giants og Chargers (1,24) ude over Texans.

Begge kan i princippet spilles, men jeg tror nok mest på sidstnævnte. Chargers er blandt NFLs bedste hold, og ikke burde komme i problemer mod et af ligaens dårligste mandskaber.

Jeg så ved selvsyn på SoFi Stadium i Los Angeles Chargers smide en sikker sejr væk over Kansas City Chiefs, hvor både angreb og forsvar så skarpe ud. Det burde være en formsag, at håndtere Texans, selvom det er på udebane.

Ugens Money in the bank er derfor, at Chargers vinder over Texans til odds 1,24. Hvis du vil have lidt mere i posen, så spil dem til at vinde med et touchdown til odds 1,63.

Claus Elming anbefaler: Los Angeles Chargers vinder til odds 1,22 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi gang i en godkendt sæson med ni fine gevinster ud af 15 mulige efter vi ramte Texans sejr i sidste uge til odds 2,70.

Runden slutter mandag med opgøret mellem New Orleans Saints og Miami Dolphins. Førstnævnte uddelte lige et æg til Tampa Bay Buccaneers og Tom Brady (læs lige det igen), mens sidstnævnte havde lidt udfordringer med at besejre New York Jets.

Ikke desto mindre tror jeg på, at Miami Dolphins trækker det længste i The Big Easy, selvom det bliver svært… badumtjiii.

Dolphins har vundet seks i træk, og har gjort det primært fordi forsvaret har fundet melodien, og fordi quarterback Tua Togavailoa har været meget præcis og relativt fejlfri. Han havde dog et par meget uheldige kast i søndag mod Jets, og det kan han ikke tillade sig mod et giftigt Saints-forsvar.

Men den største årsag til, at jeg tror Dolphins vinder… eller rettere, at Saints ikke vinder… er Saints mangel på en styrmand. Den der kastende fullback, de kalder for en quarterback er simpelthen ikke dygtig nok, og han kommer til at koste dem både sejren og muligheden for playoffs.

Dolphins vinder sin syvende kamp i træk og det er der odds 1,71 for.

Claus Elming anbefaler: Miami Dolphins vinder til odds 1,71 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med et bud på en overraskelse med et godt odds.

Detroit Lions har vundet to af sine sidste tre kampe. Det er faktisk bedre end flere af de klubber, der forventer at komme i slutspillet. Sidste søndags sejr over Arizona Cardinals kom endda ganske overbevisende i hus, og kan Lions fortsætte det spil, så kan de også vinde flere kampe i år.

Atlanta Falcons er modstanderen, og de har stadig en teoretisk playoff-plads at kæmpe for. Men de står faktisk ikke særlig godt til Lions, der har bevist at de kan vinde kampe med deres hårdkogte satsning på at være stærke i skyttegravene.

Lions har måske også fundet et løbeangreb med backup backup Craig Reynolds, der har spillet to fremragende  kampe i træk. Og så har quarterback Jared Goff de seneste uger fundet ind i et flot samarbejde med Amon-Ra St. Brown, der er opkaldt efter en ægyptiske gud.

Falcons er favorit, men der er odds 3.05 for en Lions-sejr, og det er ugens overraskelse.

Claus Elming anbefaler: Detroit Lions vinder til odds 3,05 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Lørdagskampe

Du får lige et par linjer om lørdagens to kampe også. Der ramte vi begge i sidste uge til odds 2,35 og odds 1,72.

22:30 Green Bay Packers – Cleveland Browns
Packers på hjemmebane er meget svære at have med at gøre, men kampen er reelt vigtigere for Browns. Tror du, på en overraskelse er der flotte odds 3,80* igen.

02:15 Arizona Cardinals – Indianapolis Colts
Hjemmeholdet er efter en flot start i krise, og Colts er et af de varmeste hold i ligaen med runningback Jonathan Taylor i MVP-form. Der er odds 2,02* på en sejr til Colts.

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om to-tre væddemål i runden. Her ramte jeg alle tre i sidste uge fra odds 1,42 til 2,32.

Panthers hjemme over Buccaneers giver vilde odds 4,40*.

Bills ude over Patriots giver odds 2,10*.

Trevor Lawrence > Zach Wilson (Jaguars slår Jets) = odds 1,92 igen*


God fornøjelse, glædelig jul og spil fornuftigt
Santa Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar