18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til uge 15 i NFL d. 18. – 21. december 2021

For blot tredje gang i over 40 år er der endnu ikke nogen hold klar til playoffs inden spilleuge 15. Ok, nu er den her sæson jo også lidt anderledes, da der for første gang er 18 runder i grundspillet, og vi derfor ikke helt ved endnu, hvor mange sejre, det kræver at vinde en division eller få en wild card plads. Men i denne weekend kan flere hold spille sig i det forjættede land, enten ved egen hjælp, eller hvis andre dummer sig.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

VIGTIGT:

Én ting skal du dog være super opmærksom på, og som kan ændre sig hurtigere, end du kan stave til mundbind. Der er et gigantisk Corona-udbrud i gang i NFL lige nu, og derfor kan klubber pludselig måtte undvære spillere, som jeg ikke kender til i skrivende stund.

Spilleuge 15 i NFL

Runden blev indledt torsdag med braget mellem i Los Angeles mellem Chargers og Kansas City Chiefs. Jeg var selv på plads på årets Super Bowl arena SoFi Stadium og så, hvordan Chargers formøblede en sejr og i stedet tabte i overtime med 34-28. Vild kamp. Og vild start på runden, hvor Chiefs med en sejr lægger pres på de andre hold i AFC-halvdelen.

Se slutspilsbilledet: gulklud.dk/nfl-slutspillet-lige-nu/
Se hvem der kan spille sig playoffs: gulklud.dk/slutspil/det-spiller-de-om-uge-15-2021/

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 15, hvor vi igen har fuldt program og altså ikke nogen oversiddere, men til gengæld to kampe lørdag, 13 søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags ramte vi både lige på og fik lidt ekstra i posen, da Chargers kørte Giants over. Dermed jeg nu på 66 ramte af 76 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Dallas Cowboys har lidt overraskende fået skruet et af NFLs bedste forsvar sammen i år. Det skyldes ikke mindst rookie Micah Parsons, der har taget ligaen med storm, og med garanti vinder Defensive rookie of the year og måske også Defensive player of the year.

På trods af at være spækket med store navne så spiller angrebet ikke helt så godt, som mange havde forventet. Men det er lidt ligegyldigt, når modstanderen på søndag er New York Giants.

Godt nok er det det en divisionsrival, og Giants vil gerne drille Cowboys i bestræbelserne på at nå slutspillet, men der er simpelthen for stor talentforskel på to hold.

Ugens Money in the bank er derfor, at Cowboys vinder over Giants til odds 1,20. Hvis du vil have lidt mere i posen, så spil dem til at vinde med et touchdown til odds 1,44.

Claus Elming anbefaler: Dallas Cowboys vinder til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi gang i en acceptabel sæson med otte fine gevinster ud af 14 mulige efter vi missede Cowboys sejr over Washington i sidste uge.

Søndag er der et fuldstændig ligegyldigt, men alligevel meget interessant møde i NFLs kulkælder. Houston Texans og Jacksonville Jaguars krydser klinger, og et nederlag er faktisk fordelagtigt. Taberen får nemlig en højere placering i næste års draft.

Men der er en anden lille interessant ting, og det er quarterback-kampen. Texans stiller til start med Davis Mills, som de valgte med deres første pick i år, og Jaguars har Trevor Lawrence, som var deres førstevalg. Eneste forskel: Mills er valgt i tredje runde. Lawrence var pick nr. 1.

Man kan ikke påstå, at det går godt for nogen af klubberne, der begge har problemer at slås med både på banen og udenfor, men krisen i Jaguars er enorm, deres sæson har været en kæmpe skuffelse og onsdag fyrede de headcoach Urban Meyer.

Det sidste kan måske give Jaguars en saltvandsindsprøjtning, men jeg tror faktisk, at Mills og Texans vinder og sender Jaguars ned i et endnu sortere hul. Det er der odds 2,70 for.

Claus Elming anbefaler: Houston Texans vinder til odds 2,70 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med et bud på en overraskelse med et godt odds.

Der er et par store favoritter i denne uge, og dermed også et par kæmpe underdogs, men den eneste af dem, jeg kan se lave en overraskelse er New Orleans Saints over Tampa Bay Buccaneers til odds 4.90. Saints har ikke tabt til Bucs i grundspillet, mens Tom Brady har været quarterback, men søndag tvivler jeg dog på, at den trend fortsætter.

I stedet skal vi et smut til et af de allerstørste rivalopgør, når Philadelphia Eagles tager imod Washington Red… ehhh Football Team.

Der er så mange ubekendte i det her opgør, at det muligvis er derfor, at hjemmeholdet er store favoritter. Ham spiller quarterback for de to hold? Starter Eagles Minshew eller Hurts? Starter Washington Heinicke eller Kyle Allen?

Mens jeg nedfælder disse linjer ved jeg det ikke, så du må lige selv checke søndag og vurdere om, du vil følge min anbefaling.

Eagles har lige siddet over, mens Washington tabte en brutal kamp til Cowboys. Dermed burde førstnævnte være mere frisk, men jeg tror alligevel, at Washingtons forsvar er den bedste enhed på banen og afgør kampen til deres fordel.

Der er odds 4,35 for en Washington-sejr, og det er ugens overraskelse.

Claus Elming anbefaler: Washington Football Team til odds 4,35 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Lørdagskampe

Du får lige et par linjer om lørdagens to kampe også.

22:30 Cleveland Browns – Las Vegas Raiders
Browns er ramt af et kæmpe Corona-udbrud. Det burde give spilletid til danske Hjalte Froholdt. Til gengæld kan det koste dem sejren. Der er odds 1,52 (ned fra 2,38) på en Raiders-sejr.

02:15 Indianapolis Colts – New England Patriots
Patriots ligger nr. 1 i AFC-halvdelen, hvilket er vildt bare at skrive. Men lørdag nat skal de til Indianapolis for at møde et Colts-mandskab, som er blevet bedre og bedre. Der er 1,72 på en hjemmesejr.

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre-fire væddemål i runden.

Vikings ude over Bears giver odds 1,44*.

Packers taber ikke til Ravens – odds 1,42*.

Bengals ude over Broncos giver odds 2,32*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar