18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 12 i NFL d. 28. – 30. november 2021

NFL holder aldrig op med at overraske. De seneste fire uger har budt på den ene større eller mindre sensation efter den anden, og ligaen har aldrig været tættere. Således er 25 kampe afgjort i sidste minut eller overtime, inkl. to torsdag. Det er flest i NFL-historien på dette tidspunkt af sæsonen.

Det er Thanksgiving-weekend i USA, og det er nu, fårene skal skilles på bukkene. Tænk tilbage på sidste år, hvor Buccaneers var 7-5 på nuværende tidspunkt, men ikke tabte igen resten af sæsonen. Hvem bliver varm på det helt rigtige tidspunkt i år? 

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 12 i NFL

Runden blev indledt torsdag med de tre Thanksgiving-kampe, og jeg havde en heldig hånd, hvor jeg ramte alle tre kampe, inkl. Raiders over Cowboys til odds 3,60.

Lions åbnede ballet mod Bears, og var meget tæt på årets første sejr, men tabte 16-14 på et field goal i sidste sekund.  

Cowboys og Raiders spillede aftenens og faktisk en af årets bedste kampe, Raiders trak det længste strå med 33-30 i overtime.  

Bills fandt storspillet frem i sejren over Saints, der på hjemmebane blev kørt over med 31-6.  

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 12, hvor kun to klubber sidder over. Arizona Cardinals og Kansas City Chiefs  har en friuge, og dermed er der i alt 12 kampe tilbage i runden med 11 søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags røg jeg, som så mange andre, i fælden med at tro på Titans over Texans. Sidstnævnte leverede en af NFL-sæsonens største overraskelser, og dermed jeg nu på 63 ramte af 73 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Det er en vild spilleuge, hvor den største favorit giver odds 1,35 igen (Patriots over Titans), mens der til gengæld er et hav af vilde og på papiret meget jævnbyrdige kampe på tapetet.

En af de mere ligegyldige kampe i weekenden er opgøret mellem Houston Texans og New York Jets. Begge hold har for længst udspillet deres rolle i denne sæson, men kigger vi frem mod NFL draften næste år, så er den faktisk ganske betydningsfuld. Det kan faktisk være en fordel at tabe, og dermed få et højere draft pick… Ok, hold taber (næsten) aldrig med vilje i NFL, og det sker heller ikke på søndag.

Texans er favoritter, og de vinder måske nok kampen. Men jeg tror Jets kommer ind til kampen med fornyet selvtillid og en sult for sejr. De er dog uden både Joe Flacco og Mike White, så derfor ligner rookie Zach Wilson søndagens starter på quarterback.

Texans giver odds 1,70 for en sejr, mens der er odds 2,23 på Jets. Jeg kan dog ikke se Jets tabe med mere end max. 10 (odds 1,34) eller at opgøret bliver særlig højtscorende. Ugens Money in the bank er derfor, at Texans og Jets scorer under 55,5 point tilsammen. Det er der odds 1,20 på. Vil du have lidt mere i posen, så tvivler jeg faktisk på, at de kan lave 45 point, og er du med på den, så er der odds 1,78 igen.

Claus Elming anbefaler: Under 55,5 point i Texans – Jets til odds 1,20 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med syv fine gevinster ud af 11 mulige.  

Ok, så jeg bløder lilla, men jeg kan simpelthen ikke forstå, at Minnesota Vikings er kæmpe underdogs ude mod San Francisco 49ers. Vikings angreb klikker på alle tangenter, og de smed lige 34 point på tavlen mod et Packers mandskab, der havde tilladt præcis 34 point i deres sidste tre kampe… tilsammen. 

49ers har skruet nogle meget lange og opslidende angrebsserier sammen de seneste par uger, men det tror jeg ikke er nok til vinde. 49ers bageste geledder halter og selvom de har fået et par vigtige spillere tilbage fra skader, så kan jeg ikke se dem stoppe Vikings angreb over 60 minutter. 

Vikings er lidt skadede og ramt af andre afbud på den defensive linje, og det kan betyde, at de får svært ved at håndtere 49ers løbeangreb, men overordnet set har Vikings en god chance for at vinde. Vikings giver fine odds 2,45 igen for en sejr og det er ugens bedste bet. Kan de vinde med et touchdown udløser det flotte odds 3,80 (Vikings -6,5).

Claus Elming anbefaler: Minnesota Vikings vinder til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med endnu et bud på en wow-kamp.

Som nævnt i begyndelsen, så er der ingen kæmpe favoritter i den her uge og derfor heller ikke de helt store odds at hente på en overraskelse. Det er faktisk kun Titans, der giver mere end odds 3,00 igen for en sejr, hvilket er lidt vildt taget i betragtning, at de seedet nr. 1 i AFC-halvdelen lige nu.

Patriots har vundet fem kampe i træk, hvilket pt. er flest af alle i NFL. Og det har ikke været mod dårlige mandskaber. Der er sejre over Chargers, Panthers, Browns og et æg mod Falcons imellem. Forsvaret har kun tilladt 13 point i de sidste tre kampe, så selvfølgelig knuser de også Titans. Eller hvad?

Titans tabte lige til Texans, men det var primært på baggrund af fem turnovers. Nu skal de op på hesten igen, og forsvare deres øjeblikkelige førsteplads i AFC. Faktisk kan Patriots overtage den med er sejr.

Titans forsvar er langt bedre end nogen af dem, Patriots har mødt indtil nu i år. Kan de lokke unge Mac Jones til at lave fejl og lukke ned for Patriots løbeangreb, så kan de også vinde kampen. Jeg tror, det er tid til et reality check for Bill Belichicks tropper, og derfor tror jeg på en overraskelse i New England. Der er odds 3,40 på en sejr til Titans.

Claus Elming anbefaler: Tennessee Titans vinder til odds 3,40 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre væddemål i runden, hvor jeg ramte alle tre i sidste uge.

Eagles ude over Giants giver odds 1,54*.

Packers hjemme over Rams giver odds 2,00*.

Colts hjemme over Buccaneers giver odds 2,35*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar