18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Claus Elming: Tips til uge 11 i NFL d. 21. – 23. november 2021

NFL er en vidunderlig størrelse, som man aldrig rigtig bliver klog på. De seneste tre uger har budt på den ene overraskelse efter den anden, hvor store favoritter har tabt og underdogs har spillet sig tilbage ind i kampen om slutspilspladser. Der er vendt op og ned på det hele, og vi går to meget spændende måneder i møde, hvor de fleste divisionstitler og playoff-pladser stadig er i spil.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 11 i NFL

Runden blev indledt i nat, da New England Patriots vandt sin femte kamp i træk, da de de besejrede Atlanta Falcons. Og besejrede er måske for blidt et ord, om det æg og den magtdemonstration Bill Belichicks tropper leverede. 26-0 viste måltavlen til sidst efter forsvaret lavede fire interceptions på tre forskellige quarterbacks. Patriots er nu 7-4 og lægger pres på divisionsrivalen Buffalo Bills (6-3), inden deres svære kamp i weekenden mod Indianapolis Colts.  

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 11, hvor kun to klubber sidder over. Los Angeles Rams og Denver Broncos har en friuge, mens alle andre skal i aktion, og dermed er der i alt 14 kampe tilbage i runden med 13 søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags var Colts ved at smide sejren over Jaguars, men heldigvis holdt de fast, og så gik vores væddemål hjem. Dermed er jeg nu på 63 ramte af 72 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Jeg er meget i tvivl om denne uges anbefaling. Der er et par store favoritter i Browns (odds 1,19) hjemme over Texans og 49ers (odds 1,37) ude over Jaguars. Men begge har lidt uafklarede spørgsmål, så jeg holder nallerne fra dem.

Min anbefaling går i stedet på et af NFLs varmeste hold mod et af de koldeste. Faktisk er det nr. 1 mod nr. 32 på mit ugentlige Momentumeter, når Tennessee Titans og Houston Texans krydser klinger i Nashville.

Titans har vundet to kampe uden Derrick Henry, men især deres forsvar har været helt forrygende i år. De skal levere endnu en stor indsats imod et Texans-mandskab, der vandt årets første kamp, men har tabt otte i træk siden da. De har dog quarterback Tyrod Taylor tilbage, og han kan til tider være lidt en tryllekunstner, men jeg forventer, at Titans forsvar holder ham i kort snor.   

Ugens Money in the bank er altså Titans over Texans til odds 1,24. Vil du have mere i posen så spil på, at Browns både fører ved pausen og vinder kampen til odds 1,42.  

Claus Elming anbefaler: Tennessee Titans vinder til odds 1,24 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med seks store gevinster ud af 10 mulige.  

Cincinnati Bengals har lige siddet over efter en begivenhedsrig måned. Først lå de med fem sejre og to nederlag nr. 1 i hele AFC-halvdelen, men efter to tabte kampe i træk er de nu helt ude af slutspilsbilledet.

Det ændrer dog ikke på det store billede, hvor Bengals er blandt årets største positive overraskelser og måske endda kan tilkæmpe sig en plads i playoffs.

De har et overraskende godt forsvar og rookie receiver JaMarr Chase har taget ligaen med storm. Nu skal klubben et smut til Las Vegas, hvor der har været flere historier om Raiders ageren udenfor banen end mellem kridtstregerne.

De har lige som Bengals tabt to kampe i træk, men jeg synes, de virker til at være gået i stå. Derfor tror jeg også. at Bengals efter sin oversidder kommer ud med bedre energi og trækker sig sejrrigt ud af opgøret. Og måske endda ret komfortabelt. 

Bengals giver odds 1,86 igen og det er ugens bedste bet. Kan de vinde med et field goal (Bengals -2,5), så er der 2,02 igen, mens en sejr med et touchdown (Bengals -6,5) faktisk udløser flotte odds 2,90. 

Claus Elming anbefaler: Cincinnati Bengals vinder til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95 og 4,50 i år, og jeg kommer igen i dag med endnu et bud på en wow-kamp.

I Super Bowl 42 og 46 var New England Patriots med Tom Brady som quarterback storfavoritter, men tabte dem begge. Og i begge tilfælde var det til New York Giants og Eli Manning. På søndag møder Giants igen Tom Brady. Førstnævnte er nu selvfølgelig uden Eli, mens sidstnævnte nu som bekendt spiller for Buccaneers.

Brady har aldrig helt tilgivet Giants for de to nederlag, især ikke det i Super Bowl 42, hvor Patriots var ubesejret 18-0, men tabte på the helmet catch og Mannings sene touchdown til Plaxico. Burress.

Nu får han mulighed for revanche på hjemmebane, hvor han så sent som i februar jo vandt sin syvende Super Bowl.

Men jeg kan godt se Giants fuldføre den sensation, de var så tæt på sidste år. Der tabte Giants (på hjemmebane) til Bucs med 25-23 i en en kamp, de havde styr på lige indtil allersidst, hvor Brady leverede et af sine klassiske comebacks. Derfor er det faktisk Giants, der har revanche til gode, og lykkes det, så er der vilde odds 5,00 igen til dig.

Claus Elming anbefaler: New York Giants vinder til odds 5,00 – SPIL HER >>*

*ReklamelinkTanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Vikings hjemme over Packers giver flotte 2,10 gange pengene*.

Chiefs hjemme over Cowboys giver odds 1,75*.

Colts til odds 3,70* ude over Bills er meget højt.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

1 kommentar

 1. 1,24 ❌ (Titans)
  1,86 ✅ (Bengals)
  2,10 ✅ (Vikings)
  1,75 ✅ (Chiefs)
  3,70 ✅ (Colts)

  Overlegen runde fra Claus Elming inden nattens kamp i NFL, hvor odds 5,00 testes 🤞🏈

Skriv et svar