18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 10 i NFL d. 14. – 16. november 2021

For 14 dage siden lignede NFL en afgjort saga. Vi vidste, hvem der stensikkert kommer i slutspillet, hvem der skal kæmpe lidt for det, og hvem der ikke kommer videre. To spillerunder senere er NFL igen, som det plejer at være, totalt uforudsigeligt. Vi går nu ind i anden halvdel af den første sæson med 18 spillerunder og 17 kampe for alle hold, og det bliver spændende at se hvor mange – eller hvor få – sejre, der kræves for at gå i playoffs.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Spilleuge 10 i NFL

Runden blev indledt i nat, da Baltimore Ravens var på besøg hos Miami Dolphins, og selvfølgelig – fristes man til at sige – endte det med en kæmpe overraskelse. De hidtil elendige Dolphins tog pynten af MVP-kandidaten Lamar Jackson og resten af Ravens-mandskabet med en 22-10 sejr, hvor de holdt Ravens fra at score touchdown i kampens første 57 minutter. 

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 9, hvor Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Houston Texans og New York Giants sidder over. Det giver os 12 kampe på søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat – mere om den til sidst.


Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Med tryk på “burde” fordi for første gang ever har jeg misset tre gange i denne kategori på en sæson, og så endda tre missere på blot fire uger, da Jacksonville Jaguars og Josh Allen besejrede Buffalo Bills… og Josh Allen. Dermed er jeg nu på 62 ramte af 71 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Men Jaguars kommer ikke til at gentage den bedrift på søndag. Der møder de nemlig Indianapolis Colts, som jeg synes spiller bedre og bedre. 

De har ligaens måske bedste runningback i Jonathan Taylor og et forsvar, der har et par store stjerner og gode spillere i alle tre geledder.  Det er en kamp internt i AFC South divisionen, og derfor er den ekstra vigtig for Colts i bestræbelserne på at nå slutspillet. 

Jaguars viste i søndags for første gang noget, der mindede om forsvar i denne sæson, men angrebet halter stadig, selvom rookie QB Trevor Lawrence forbedrer sig for hver uge. Det er dog ikke nok mod Colts, der vinder kampen og måske endda ret komfortabelt.    

Ugens Money in the bank er altså Colts over Jaguars til odds 1,22. Vil du have mere i posen så spil Colts med et touchdown (Colts -6,5) til odds 1,53.  

Claus Elming anbefaler: Indianapolis Colts vinder til odds 1,22 – SPIL HER >>*


Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi fået en fin start på sæsonen med seks store gevinster ud af ni mulige.  

Cleveland Browns har et meget talentfuldt mandskab, men har desværre været lidt plaget af skader og så en vis Hr. Odell Beckham Jr., der endelig er fortid i klubben. Det udmøntede sig i en storsejr over Bengals sidste weekend. Kan Browns fortætte de tendenser, så kan de også vinde igen på søndag, også selvom de måske mangler RB Nick Chubb.

Og endda, selvom modstanderen er selveste New England Patriots på frygtindgydende Gillette Stadium. Eller det var det i hvert fald. For Patriots har kun vundet én af fem hjemmekampe i år, og selvom de nu har vundet tre kampe i træk og fire af de sidste fem, så tror jeg faktisk de er lidt overvurderede.  

Browns giver 2,16 for en sejr på udebane over Patriots, og det er ugens bedste bet. Kan de vinde med et touchdown (Browns -6,5), så er der faktisk flotte 3,60 i odds. 

Claus Elming anbefaler: Cleveland Browns vinder til odds 2,16 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her ramte vi plet i sidste uge til odds 4,50, da Broncos vandt over Cowboys på udebane. Selv tak… 

Jeg synes til gengæld ikke, at det vælter med modne overraskelser i denne uge. Derfor kommer jeg ikke med en overraskende sejr til dig, men derimod med et begrænsning af et nederlag.

De sidste tre spillerunder har alle budt på overraskelser af nærmest episke proportioner. For 14 dage var det Jets, der besejrede Bengals og i sidste uge var det Bills, der tabte til Jaguars. Sjovt nok mødes netop Jets og Bills i weekenden. 

Bills er ikke til at blive kloge på. Det ligner NFLs bedste hold den ene uge, og så noget der er løgn ugen efter. Jeg en formodning om, at de vender tilbage til førstnævnte på søndag, men jeg tror ikke de knuser Jets. 

Og grunden skal findes i Magic Mike. Den meget overraskende nye helt hos J-E-T-S, der som backup quarterback er kommet ind og har givet de grønne alt det, som rookie Zach Wilson ikke har. Han skal nok smide nogle point på tavlen, selvom Bills forsvar er blandt ligaens bedste.    

Der er vilde odds 5,40 på en Jets-sejr. Har du 100 kr. du alligevel skulle have brugt på snolder, så prøv det. Min anbefaling går dog som sagt på, at Jets minimerer nederlaget, og du får odds 2,75 igen, hvis Jets taber med mindre end et touchdown (Jets +6,5).    

Claus Elming anbefaler: New York Jets +6,5 til odds 2,75 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Monday Night kampen

Lidt usædvanligt så laver jeg lige et ekstra afsnit i denne uges artikel, der kun omhandler Monday Night kampen. Her tager San Francisco 49ers imod Los Angeles Rams, og det er der ikke noget usædvanligt over, da de spiller i samme division og krydser klinger to gange årligt.

Men… Rams stiller op med to nye spillere. Outside linebacker og tidligere Super Bowl MVP Von Miller på forsvaret, og ingen ringere end divaen over dem alle receiver Odell Beckham Jr. på angrebet.

Læs mere om Rams nye tilføjelse på gulklud.dk

Rams vinder kampen. Det er jeg ikke i tvivl om. Dertil er de for gode og 49ers lidt for meget i en eksistentiel krise lige nu. Det får du faktisk 1,52 for, hvilket jeg synes er ganske fornuftigt. 

Og lur mig om ikke Rams vil gøre alt for, at Odell scorer touchdown, så prøv det, når der kommer odds på det.

Claus Elming anbefaler: Los Angeles Rams vinder til odds 1,52 – SPIL HER >>*


Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

Buccaneers med et touchdown (Bucs -6,5) over Washington giver odds 1,62*.

Cowboys med et touchdown (Cowboys -6,5) over Falcons giver odds 1,64*.

Cardinals med et touchdown (Cardinals -6,5) over Panthers giver odds 1,54*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar