18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Claus Elming: Tips til Thanksgiving Thursday i NFL d. 25. november 2021

Torsdag er bare en ganske almindelig kedelig november-torsdag, hvor de fleste børn og nogle voksne glæder sig til julemåneden, og ellers er der ikke meget at råbe hurra for. Med mindre du er NFL-fan… For så er torsdag din tidlige juleaften med tre gaver fra NFL og naturligvis et orgie af mad, hvor ingenting feder og sovs er dessert.

Det er nemlig Thanksgiving Thursday, amerikanernes største helligdag, og en dag i USA og aften i Europa, hvor NFL spiller tre kampe.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Thanksgiving Thursday: Tre kampe på menuen

Vi har gang i en meget interessant NFL-sæson, hvor ligaen har fået præcis den jævnbyrdighed, som de stræber efter. Alle kan slå alle, favoritter taber, og bundskrabere overrasker, men det betyder ikke, at NFL havde forventet den lille “fun” fact, vi står overfor torsdag.

Alle seks hold, vi skal se torsdag, tabte nemlig i weekenden. Lions og Bears tabte tætte kampe til AFC North hold, Cowboys kunne ikke score mod Chiefs, Raiders tabte til Bengals, Saints kunne ikke stoppe Eagles, og Bills fik prygl af Colts.

Det betyder også, at vi har med seks hold at gøre, der alle gerne vil vinde, og for flere af dem vil et nederlag faktisk være katastrofalt i kampen om divisionstitel og seedninger i playoffs.

Ved du ikke, hvor du skal se kampene, så kan du komme med til Thanksgiving-party i København. Læs mere om vores store event her.  

Kampene begynder kl. 18:30, og det er traditionelt med Lions på hjemmebane i den første, Cowboys hjemme i Dallas i den anden, og så ofte en tredje kamp mellem to slutspilskandidater.


Kalkunkampen, 18:30

Detroit Lions (0-9-1) – Chicago Bears (3-7)

Du skal have et fjerkræ til aftensmad og det kan du passende indtage foran husalteret, for selvom det er løver mod bjørne i dit fjernsyn, så er det mest spændende faktisk om du skal have kalkun eller kylling.

Lions starter formodentlig quarterback Tom Boyle eller Tim Doyle, eller hvad han nu hedder. Bears starter formodentlig The Red Rifle Andy Dalton, så det er to overraskende quarterbacks, der står overfor hinanden.

Lions har ikke vundet en kamp endnu i år, men har dog en enkelt uafgjort, mens Bears nederlag til Ravens i søndags gjorde ondt i forhold til håbet om en slutspilsplads.

Hvis Bears skal gøre sig håb om at spille ekstra kampe i januar, så skal de vinde på torsdag. Det er der odds 1,58 på.  

Claus Elming anbefaler: Chicago Bears vinder til odds 1,58 – SPIL HER >>*


Dessertkampen, 22:30

Dallas Cowboys (7-3) – Las Vegas Raiders (5-5)

Desserten – måske en banana cream pie eller pumpkin pie – kan du indtage til kampen fra Dallas, der lige pludselig er blevet ganske interessant.

Cowboys angreb kunne slet ikke få det til at fungere mod Chiefs, og den offensive linje havde det meget svært mod Chris Jones og co. Det bliver ikke nemmere på søndag, hvor de står overfor Yannick Ngakoue og Mad Maxx Crosby. Samtidig mistede Cowboys CeeDee Lamb til en hjernerystelse og Amari Cooper til Corona, og har næppe nogen af de to receivere med på torsdag.

På den anden side lå Raiders for en måned siden til en playoff plads men har lige tabt i tre i træk til stor frustration for quarterback Derek Carr.

Jeg tror dog på en sejr til udeholdet, og det er der faktisk flotte odds 3,60 på.

Claus Elming anbefaler: Las Vegas Raiders vinder til odds 3,60 – SPIL HER >>*


Kaffekampen, 02:30

New Orleans Saints (5-5) – Buffalo Bills (6-4)

Tag fri fredag, sørg for masser af Dr. Pepper i køleskabet, kaffe på kanden og tændstikker til øjnene, for kamp tre er bestemt værd at blive oppe til.

Saints har tabt tre i træk, men er stadig med i kapløbet om både NFC South divisionen og wild card pladser i playoffs. De spiller på ingen måder dårligt og har et af ligaens bedste forsvar, men det har været hårdt for dem at skifte til quarterback Trevor Siemian.

Bills var manges Super Bowl favorit inden sæsonen, men de har ikke kunne leve op til de store forventninger. I søndags blev de kørt midt over af Colts, og det betyder faktisk, at New England Patriots nu ligger nr. 1 i AFC East divisionen.

Der er pres på begge mandskaber, men jeg tror Bills trækker det længste strå til odds 1,45 igen, inden stormødet med netop Patriots næste søndag.

Claus Elming anbefaler: Buffalo Bills vinder til odds 1,45 – SPIL HER >>*


*ReklamelinkTanker på falderebet

Til sidst får du lige et stribe mulige væddemål, der kan give lidt mere spænding i sofaen, mens du spænder bæltet op.

Lions og Bears kan ikke lave 42 point tilsammen (under 41,5 point). Odds 1,90*.
Bears scorer field goal som kampens første point. Odds 4,20*.

Cowboys og Raiders under 50,5 point tilsammen. Odds 1,89*.
Raiders scorer over 20,5 point. Odds 1,84*.

Saints og Bills over 45,5 point tilsammen. Odds 1,88*.
Mindst en quarter uden point. Odds 4,10*.


Happy Thanksgiving, velbekomme og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar