18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 8 i NFL d. 29. – 31. oktober 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 8 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Cardinals – Ravens, hele to ‘ugens bedste bet’ med Titans – Falcons og Packers – Vikings, samt ugens overraskelse i 49ers – Bengals.

Claus Elming spiltips - Amerikansk fodbold, NFL - Minnesota Vikings

Det er ikke med hans gode vilje, men Elming har altså fidus til Minnesota Vikings i spilleuge 8. Foto: IMAGO / Nick Wosika

Wow. Sikke en spilleuge vi lige var vidne til. Store overraskelser, blowouts, backup quarterbacks der besejrede etablerede stjerner, powerhouse der mistede glans og meget mere. NFL er som altid dejligt uforudsigelig. 

I denne uge tror jeg faktisk, der kommer en del overraskelser, og så er spørgsmålet jo bare, om vi kan ramme den. 


Spilleuge 8

I nat blev ottende runde skudt i gang i Buffalo, hvor hjemmeholdet Bills efter tre forfærdelige kampe i den grad havde brug for at komme i gang igen mod Tampa Bay Buccaneers. 

Selvom det ikke var lige kønt alt sammen, og spillet ikke flød som normalt, så var quarterback Josh Allen banens bedste spiller, og sørgede med sine kast og løb for en 24-18 sejr, der var mere sikker, end cifrene antyder. 

Dermed er Bills 5-3 og lægger pres på Dolphins (5-2) og Jets (3-3) inden deres møder i weekenden med hhv. Patriots og Giants. 

Spilleuge 8 har ingen oversiddere, så der er fuldt program med 16 kampe og alle 32 hold i aktion. Én kamp er spillet, så er der 14 søndag og én kamp mandag. 

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til weekendens NFL-kampe.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet tæt på perfekt med seks ud af syv mulige gevinster i år. 

Baltimore Ravens kunne – eller burde måske faktisk – have været ubesejret nu, men efter to unødvendige nederlag er de “kun” 5-2 på sæsonen. Dog synes jeg, at meget peger i retning af, at Ravens er et af de allerbedste hold i NFL, og selvom der er lang tid til januar, så kan de godt begynde at forberede sig på playoff-football. 

Det kræver selvfølgelig, at de vinder, når de møder nogle af deres største udfordrere, men måske endnu mere, at de beviser, at de kan slå de dårligere hold. 

NFL er en underlig størrelse, hvor der altid er en kæmpe overraskelse eller to, men jeg kan ikke se Ravens tabe søndag til Arizona Cardinals… på trods af at sidstnævnte har dansk dynamit på banen.  

Der er 1,23 i odds på, at Ravens vinder, og det er ugens Money in the bank.

Claus Elming tipper: Ravens vinder til odds 1,23 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Lidt usædvanligt kommer jeg lige med to anbefalinger her. Den første finder du i Tennessee, hvor hjemmeholdet Titans har besluttet sig for at starte rookie WIll Levis på quarterback. Det er som man siger over there: An accident waiting to happen. Spil Atlanta Falcons ude til odds 1,62. 

Men min ægte anbefaling her finder vi et helt andet sted, nemlig i Green Bay, og nu gør jeg noget, som jeg ikke plejer at gøre. Jeg anbefaler, at du spiller på Minnesota Vikings. Jeg har altid lidt svært ved, at skrive om dem og spille på dem, fordi der løber lilla blod gennem kroppen på mig, men søndag synes jeg, der ligger et godt væddemål gemt på Lambeau Field.

Packers er meget ramt af skader, og førsteårs-starter Jordan Love har haft det lidt svært i de seneste par kampe. Holdet fra Wisconsin er startet utroligt langsomt og har tabt første halvleg de seneste fire spilleuger med 63-6. 

Jeg tror, at de kommer lidt bedre fra land på søndag, men jeg tror ikke de vinder, selvom Vikings også kommer med en trup, der er ramt af skader og er uden superstjernen Justin Jefferson. 

Packers giver 1,97 for en sejr, Vikings 1,78 igen, så oddssætterne forventer også et helt tæt opgør.  

Jeg tror, at Vikings trækker det længste strå, og godt kan vinde med mindst et field goal til odds 1,95, og det er ugens bedste bet. 

 

Claus Elming tipper: Falcons vinder til odds 1,62 – SPIL HER >>*
Claus Elming tipper: Vikings -2.5 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med fire ud af syv, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars og 3,26 i forrige uge for Jets sejr over Eagles. 

Det kom frem onsdag, at 49ers unge quarterback Brock Purdy, aka Mr. Irrelevant, har fået en hjernerystelse og næppe spiller med på søndag. Hvis det er tilfældet, så skal du spille på en Cincinnati Bengals sejr. 

Det er en dobbelt Super Bowl rematch. 49ers og Bengals mødtes både i Super Bowl 16 og Super Bowl. Begge endte med en sejr til 49ers, der havde Joe Montana ved roret. 

Hvis Purdy ikke kan spille, så er det Sam Darnold, der starter for 49ers, og selvom det ikke ubetinget er en dårlig løsning, så laver han som regel en kostbar fejl eller to. 

Bengals fik en horribel start på sæsonen, men har med to sejre i træk spillet sig tilbage i kapløbet om slutspilspladser, og da de lige har siddet over, kommer de også friske til opgøret. 

Den ekstra pause har sikkert også gjort underværker for quarterback Joe Burrows skadede ankel, så jeg kan godt se Bengals angreb smide en del point på tavlen. 

Der er odds 2,75 på en Bengals sejr, og det er ugens overraskelse, men bil du have lidt mere i posen, så spil Bengals med -3,5 til odds 3,12.  

Claus Elming tipper: Bengals vinder til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Lions vinder over Raiders med et touchdown til odds 1,52
  • New York Jets over New York Giants i New Jersey giver odds 1,66 
  • Jaguars ude over Steelers giver odds 1,66 

Kombiner de tre ovenstående til odds 4,19.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar