18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 7 i NFL d. 22. – 24. oktober 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 7 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Patriots – Bills, Bears – Raiders og Chiefs – Chargers.

NFL - Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers - Claus Elming spiltips

Sørger Los Angeles Chargers for endnu en gevinst i ugens overraskelse? Foto: IMAGO / Jorden Kelly

Mens hele Danmark var i chok over, at vi kun vandt 2-1 over San Marino og deres stribe af semiprofessionelle spillere, så skete der noget endnu mere forunderligt i NFL. 

De eneste to ubesejrede hold tabte til to backup-quarterbacks, og Buffalo Bills, der var lige så store favoritter som Danmark var mod miniputstaten, fik med nød og næppe hevet en sejr hjem over New York Giants. 

Ikke direkte sammenligneligt, men trods alt bare et udtryk for, at i sport går alt ikke altid efter planen. 

I denne uge tror jeg faktisk, der kommer en del overraskelser, og så er spørgsmålet jo bare, om vi kan ramme den.


Spilleuge 7

I nat blev syvende runde skudt i gang I N’Orrrrleans, hvor hjemmeholdet Saints tog imod Jacksonville Jaguars. 

Det var længe en ensidig affære med udeholdet i teten, men bagud 24-9 indledte Saints et vildt comeback, kom på 24-24 og havde chancen til allersidst for at udligne til 31-31. Men fire forsøg fra 6 yard linjen mistede alle, og så kunne Jaguars ånde lettet op. 

Og helt ærligt, vil du have en tidlig outsider til Super Bowl, så kig lidt på Jaguars til odds 20.  

Spilleuge 7 har hele seks oversiddere. Carolina Panthers, Cincinnati Bengals, Dallas Cowboys, New York Jets, Tennessee Titans og Houston Texans sidder alle over, så der er kun i alt 13 kampe i runden. Én er spillet, så er der 11 søndag og én kamp mandag. 

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til weekendens NFL-kampe.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet perfekt med seks ud af seks mulige gevinster i år. 

Men ganske interessant, så er det på papiret en meget tæt spilleuge, vi går ind i.

49ers er forholdsvis store favoritter (1,30) mod Minnesota Vikings, men det er i Minnesota på landsdækkende fjernsyn i Monday Night Football, og der kan alt ske, især hvis 49ers er uden Christian McCaffrey og Deebo Samuel. 

Så er der Chiefs over Chargers, men den kamp har jeg helt andre planer for.     

Og så er der Bills, som er store favoritter mod New England Patriots, men den er jeg lidt bange for at røre ved. Bills har ikke spillet godt de seneste par uger, så de kommer ikke til at blæse Patriots ud af banen, men på den anden side er det måske det dårligste Patriots-mandskab, vi har set i 25 år. 

Til gengæld tror jeg ikke, at vi får mange point i kampen, og hvis vi gør, kommer Bills til at score dem alle sammen. Og de laver ikke 50. 

Der er 1,23 i odds på, at de to hold ikke kan score 51 point tilsammen, og det er ugens Money in the bank.

Claus Elming tipper: Under 50,5 point i kampen til odds 1,23 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Chicago Bears åbnede sæsonen med fire nederlag, inden de leverede lidt af et chok og besejrede Washington Commanders. Så kom de lidt ned på jorden igen i sidste uge med et nederlag til Minnesota Vikings, og nu møder de så Las Vegas Raiders hjemme. 

Sidstnævnte er favoritter, og det er der ikke noget at sige til, men jeg er overrasket over, hvor tæt odds ligger i den her. 

Bears giver 2,21 for en sejr, mens Raiders giver 1,62. Raiders bør vinde, så den skal du bare spille, men jeg synes godt, at vi kan få lidt ekstra i posen. 

Bears er uden Justin Fields, og de er formodentlig også uden deres to bedste runningbacks. Ok, Raiders er måske uden Jimmy Garoppolo, så måske får vi to rookie quarterbacks i kamp mod hinanden, men mon ikke Raiders alligevel overlader styrepinden til erfarne Brian Hoyer. 

Raiders med -3,5 lyder ikke helt umuligt, og det er der odds 2,10 på, og det er ugens bedste bet. 

Claus Elming tipper: Raiders -3.5 til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med fire ud af seks, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars og 3,26 i sidste uge for Jets sejr over Eagles. 

Jeg synes, det er svært at finde en stor overraskelse i denne uge, men der er dog én kamp, der springer i øjnene. Kansas City Chiefs mod Los Angeles Chargers. 

Det er et divisionsopgør, og Chiefs er storfavoritter hjemme på Arrowhead Stadium. Men jeg tror faktisk godt, at Chargers kan overraske. 

De har spillet mange lige kampe med Chiefs i de seneste sæsoner, men ofte har Patrick Mahomes lige hevet en sejr ud af ærmet. 

Chiefs er da også store favoritter, men tænk på at de allerede har tabt én gang på Arrowhead i år, og måske kommer nr. 2 på søndag. 

Chargers har fået Austin Ekeler tilbage. Han spiller altid godt mod Chiefs, og så har de en giftig pass rush duo i Khalil Mack og Joey Bosa, der nok skal lægge pres på Mahomes. 

Chiefs har på ingen måder imponeret i år, selvom de har vundet fem kampe, og nu møder de et hold, der faktisk både kan slå dem og har brug for en sejr. 

Der er odds 2,99 på Chargers, og det er ugens overraskelse.

Claus Elming tipper: Chargers vinder til odds 2,99 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Er Kyler Murray tilbage? I givet fald prøv Cardinals til odds 3,62 over Seahawks
  • Vikings hjemme mod 49ers uden McCaffrey til odds 3,32 lyder vildt  
  • Commanders ude over Giants til odds 1,63 er næsten en gave 
  • Denver Broncos hjemme over Packers til 1,97 skal spilles

Kombiner de tre ovenstående til odds 38,59.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar