18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 6 i NFL d. 15. – 17. oktober 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 6 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Titans – Ravens, Dolphins – Panthers, Browns – 49ers, og en gedigen overraskelse i Jets – Eagles.

NFL - New York Jets - Zach Wilson - Claus Elming tips

Sørger brandvarme Zach Wilson for at ugens overraskelse stryger hjem? Foto: IMAGO / Vincent Carchietta

Vi er nu en fjerdedel gennem grundspillet i NFL, og bortset fra en fire-fem hold er der ikke rigtig nogen, der har bevist, at de væsentlig bedre end andre eller skal betragtes som playoff-hold eller favoritter uge efter uge. 

Dermed er der også mulighed for at ramme en stor overraskelse eller gode odds hver uge, det er bare lige med at finde dem. 


Spilleuge 6

I nat blev sjette runde skudt i gang med divisionsopgøret mellem Kansas City Chiefs  og Denver Broncos, og det blev en ensidig affære. 

Kampen var lige ved at blive spændende, da det  stod 16-8 i fjerde quarter, men det var mere fordi Chiefs ikke gad lukke kampen, end Broncos kunne lave en overraskelse. 

Kicker Harrison Butker afgjorde sagerne med sit tredje field goal til 19-8. 

Spilleuge 6 har kun to oversiddere. Green Bay Packers og Pittsburgh Steelers har fri, mens alle andre skal i aktion, så der er i alt 15 kampe i denne spillerunde. Én er spillet, så er der 13 søndag og én kamp mandag. 

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til weekendens NFL-kampe. Og vi begynder i England.

London Calling

Søndag er der igen NFL i dit fjernsyn fra kl. 15:30 og så de næste 16-17 timer. Det hele åbner med kampen fra Tottenham Hotspur Stadium, hvor Tennessee Titans er “hjemmehold” og tager imod Baltimore Ravens.

Sidstnævnte er store favoritter og giver kun odds 1,53 for en sejr, og det giver god mening, for quarterback Lamar Jackson spiller på et meget højt niveau. Men alligevel kan jeg godt lide Titans muligheder og synes, de offensivt står godt til Ravens. 

Titans har fundet en god kombo i løbeangrebet med rookie Tajae Spears og rutinerede Derrick Henry (i den kommende weekend kun refereret til som King Henry), og så fandt Ryan Tannehill og DeAndre Hopkins i søndags ind i et fremragende samarbejde. 

Forsvarsmæssigt tror jeg også godt, at de kan bide skeer med Ravens rent løbemæssigt, mens de får lidt udfordringer på kasteforsvaret, men er du modig, spiller du en Titans-sejr til odds 2,60.   

Er du sådan en livrem-og-seler-type, så spil Titans på handicap. Titans +10,5 til odds 1,35 virker meget gavmildt. 

Claus Elming tipper: Titans vinder til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet perfekt med fem ud af fem mulige gevinster i år. 

Der er to kæmpe favoritter i denne uge. Miami Dolphins over Carolina Panthers til odds 1,10 og Buffalo Bills over New York Giants til odds 1,09. 

Vi kigger lidt nærmere på Dolphins, der på trods af skaden til rookie runningback Devon Achane stadig kommer til at sætte et hav af point på tavlen mod Panthers, der tillod 42 mod Lions i søndags.  

1,10 gider vi ikke spille, så vi bopper den lidt op, og der må du selv lige vurdere, hvor højt du vil gå. Ugens Money in the bank til odds 1,20 gange pengene er en Dolphins-sejr med blot 5 point, men du kan godt prøve -6,5 til odds 1,33 eller gå all-in og få odds 2,22 til -16,5

Claus Elming tipper: Dolphins -4.5 til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Vi når dog ikke helt odds 2,00 i dag.

San Francisco 49ers til odds 1,16 ude over Cleveland Browns, der måske starter PJ Walker som QB, virker meget sandsynligt.

Og jeg tror faktisk, at selvom 49ers her møder ligaens måske bedste forsvar og en modstander, der kender 49ers angrebssystem ganske godt, og selv kører en version af det, så kan jeg ikke se, at Browns kan følge med 49ers arsenal af playmakers over 60 minutter. 

49ers er stadig ubesejrede og har ikke scoret under 30 point endnu i sæsonens første fem kampe, og her er der odds 1,53 for en sejr 49ers med et touchdown (-6,5). Det er ugens bedste bet. Især hvis Deshaun Watson ikke spiller. 

Claus Elming tipper: 49ers -6.5 til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med tre ud af fem, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars. 

Og nu bliver det vildt, for jeg forudser, at Philadelphia Eagles på søndag mister sin status som ubesejret, og at det er… trommehvirvel… Zach Wilson, der sørger for det. 

Jets var meget tæt på – og burde vel nærmest have vundet – over Kansas City Chiefs for to uger siden. Det var ubetinget Zach Wilsons bedste kamp som professionel, og han fulgte trop i sidste uge med en sejr over Denver Broncos. 

Det var ikke lige så overbevisende, men til gengæld fik Jets gang i løbespillet med Breece Hall, der løb for 177 yards. Eagles linebackere er holdets svaghed, så kan Breece komme forbi den defensive linje, kan der godt vente et par store spil. 

Jets har et solidt forsvar, og det skal selvfølgelig spille en stor kamp, hvis de skal stoppe Jalen Hurts og co., men kan Jets levere ugens overraskelse, så er der flotte odds 3,26 til dig.

Claus Elming tipper: Jets vinder til odds 3,26 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Bears kan godt slå Vikings hjemme til odds 2,25 
  • De kriseramte Patriots taber til Raiders til odds 1,60
  • Chargers vinder Monday Night over Cowboys – til odds 2,20

Kombiner de tre ovenstående til odds 7,92.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar