18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 4 i NFL d. 1. – 3. oktober 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 4 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Jaguars – Falcons, Chiefs – Jets, Texans – Steelers og storkampen Bills – Dolphins.

Spiltips til NFL - Bills - Dolphins

Miami Dolphins sejr med et field goal eller to udgør ugens overraskelse. Foto: IMAGO / Peter Joneleit

Tre uger spillet og der er kun tre ubesejrede hold tilbage. De ser til gengæld supergiftige ud alle tre, og hvis de fortsætter i det her tempo, bliver det svært for alle andre at følge med. Miami Dolphins scorede latterlige 70 point i sejren over Denver Broncos, og både San Francisco 49ers og Philadelphia Eagles har såvel effektive angreb som giftige forsvar.

De to sidstnævnte mødes i øvrigt i spilleuge 13, og kunne på det tidspunkt i teorien begge stadig være ubesejrede. Miami Dolphins har allerede i den kommende weekend en kæmpe test, når de skal møde Buffalo Bills på udebane – meget mere om den kamp senere.


Spilleuge 4

I nat blev spilleuge 4 så skudt i gang med opgøret mellem divisionsrivalerne i NFC North Green Bay Packers og Detroit Lions, og sidstnævnte dominerede opgøret fra start til slut og vandt med 34-20.

Utroligt men sandt, så har Lions aldrig vundet NFC North divisionen, men med sejren torsdag nat er de nu alene i spidsen med 3-1 (uanset hvordan det går Bears og Vikings i weekenden, der begge er 0-3)

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til resten af runden.

London Calling

Og søndag der er der NFL i dit fjernsyn fra kl. 15:30 og så de næste 16-17 timer. Det hele åbner med kampen fra Wembley i London, hvor Jacksonville Jaguars er “hjemmehold” og tager imod Atlanta Falcons. 

Jaguars har fået en dårlig start på sæsonen, og efter en sejr i uge 1, har de tabt to i træk. Det er Jaguars 10. opgør i London, og med den erfaring, er de favoritter mod Atlanta Falcons, der dog selv har været i London to gange tidligere, senest i 2021. 

Jaguars er uden deres stjernelinebacker Devin Llyod og det kan åbne døren for en lille overraskelse mod de løbestærke Falcons. Prøv at spille Falcons til odds 2,29.

Claus Elming tipper: Falcons vinder til odds 2,29 – SPIL HER >>

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet skarpt med tre gevinster. 

Vi fortsætter, hvor vi slap i sidste uge, og kigger lidt på en Kansas City Chiefs sejr. 
Søndag skal de møde New York Jets i en kamp, der inden sæsonen var sat en stor rød cirkel omkring som must-see-tv. 
Men desværre mistede Jets quarterback Aaron Rodgers i spilleuge 1, og hans backup Zach Wilson kommer ikke til at score flere point end Patrick Mahomes. 
Det kan godt være, at Jets aggressive og meget dygtige forsvar kan sætte en prop i Chiefs angreb, men de kan ikke holde dem over 60 minutter, og de kan ikke vinde kampen for Jets.  
Jeg tror på en sikker Chiefs sejr som ugens Money in the bank til odds 1,21 gange pengene, og du kan godt få lidt ekstra i puljen med handicap -6,5 til odds 1,64.

Claus Elming tipper: Chiefs vinder til odds 1,21 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene, og efter tre uger har vi desværre kun ramt plet en enkelt gang.  

Houston Texans gav os en stor gevinst i sidste uge, og de er en af årets positive overraskelser, uden at de på nogen måder kan vinde Super Bowl. 

Ikke desto mindre har deres rookie quarterback CJ Stroud været rigtig god og er fundet ind i et godt samarbejde med en anden rookie, receiver Tank Dell. Læg dertil bulderbassen Dameon Pierce på runningback, og så du faktisk en fin lille angrebscocktail. 

Søndag spiller de hjemme mod Pittsburgh Steelers, der stille og roligt har vundet et par kampe uden at imponere, men er begyndt at få bedre styr på angrebsspillet, mens forsvaret til tider sejler og især har svært ved at dække op mod kast. 

Texans giver faktisk fine odds 2,19 gange pengene, mens Steelers er favorit til odds 1,63. Jeg er lidt i tvivl om udfaldet af kampen, men kan godt se den ende 24-21 til et af holdene. 

Det er 45 point scoret, og det er der odds 2,12 på (over 44,5 point), og det er ugens bedste bet. 

Claus Elming tipper: Over 44,5 point til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med tre ud af tre, blandt andet odds 3,99 i sidste uge på en Texans-sejr over Jaguars. 

Der er ikke rigtigt en matchup i den kommende spilleuge, der ligefrem skriger på en overraskelse, så derfor bopper vi en lille overraskelse lidt mere op.

Søndag er der stormøde i AFC East, når Buffalo Bills tager imod det vanvittige Miami Dolphins angreb. Dolphins er faktisk underdogs, hvilket jeg er overbevist om, at de ikke er enige i. Bills har dog set rigtig gode ud de seneste to kampe efter en uheldig start på sæsonen med nederlag til de Aaron Rodgers-løse Jets. 

Dolphins har flyttet bolden, som det passer dem i sæsonen, men er oppe mod et giftigt forsvar på søndag, der lavede 9 sacks, 5 turnovers og et touchdown i sejren over Washington Commanders i søndags. 

Så kan Dolphins vinde? Ja, det tror jeg godt. Kan de vinde stort? Nej, det bliver tæt, men de kan vinde med f.eks. et field goal eller to. Der er 2,34 på en Dolphins sejr, men kan de vinde med seks point (handicap -5,5), ja så er der pludselig odds 2,97, og det er ugens overraskelse.  

PS Kan de to hold opretholde scoringen, så kommer der 70 point i kampen. Over 57 point i kampen giver odds 2,12. Og hvis der rent faktisk kommer 70 point i kampen – eller bare 65 – så er der vilde odds 3,16

Claus Elming tipper: Dolphins -5,5 til odds 2,97 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Chargers taber ikke til Raiders – det er der odds 1,37 på
  • Vikings taber ikke til Panthers – det er der odds 1,50 på
  • Broncos taber ikke til Bears – det er der odds 1,57 på

Kombiner de tre ovenstående til odds 3,22.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar