18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 3 i NFL d. 24. – 26. september 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 3 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Chiefs – Bears, Bengals – Rams og en stor overraskelse i Jaguars – Texans.

Jaguars - Texans i NFL - Claus Elming

Leverer CJ Stroud og Houston Texans en gedigen overraskelse i Jacksonville? Foto: IMAGO / Mike Buscher

Av av. NFL er bare ikke for tøsedrenge. Men desværre heller ikke for granvoksne mænd. Flere store profiler er allerede kommet alvorligt til skade, og to mandage i træk har vi sagt farvel til en kæmpe stjerne. Først Aaron Rodgers. I mandags Browns running back Nick Chubb. Og til Cowboys træning torsdag blev cornerback Trevon Diggs også alvorligt knæskadet. Lad os håbe, at den tendens ikke fortsætter.  

Ellers var spilleuge 2 præget af store comebacks. Mindst fire hold kom tilbage fra at være bagud med mindst 10 point, og New York Giants kom tilbage fra et 20-0 hul ved pausen til at vinde – desværre over Arizona Cardinals med Hjalte Froholdt. 


Spilleuge 3

I nat blev spilleuge 3 så skudt i gang med opgøret mellem netop Giants og så en af årets helt store favoritter i San Francisco  49ers. 

Og lad os bare sige det på den her måde: Giants kom ned på jorden igen. 49ers dominerede fra første fløjt og vandt ganske overbevisende med 30-12, hvor både forsvaret og angrebet var Giants overlegne. 

49ers er lige nu favoritter til at gå i NFC-finalen, måske Super Bowl, og måske endda vinde hele baduljen med Mr. Irrelevant som quarterback 

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til resten af runden. 

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet skarpt med to gevinster. 

I denne uge er der en gimme, som nærmest ikke kan misse (7-9-13), men Chiefs hjemme over Chicago Bears er nogenlunde lige så sikker som god BBQ i Kansas City. 

Den giver da også kun 1,18 igen, så vi skal lige have mere i posen, og der er et simpelt handicap-væddemål på sin plads. 

Chiefs har Chris Jones tilbage. Han kommer til at ødelægge alt, hvad Bears forsøger offensivt og vil give Justin Fields mareridt fire uger efter. Samtidig bliver Travis Kelce mere og mere rask, og han vil søndag blive en stor mundfuld for Bears’ forsvar.      

Jeg tror på en overkommelig Chiefs sejr, og handicap -4,5 til odds 1,28 er ugens Money in the bank. Du kan godt spille den endnu højere, f.eks. handicap -9,5 til odds 1,57.

Claus Elming tipper: Chiefs -4,5 til odds 1,28 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene, og efter to uger er vi (ligesom 14 NFL-hold) 1 og 1, da vi ramte Dolphins på handicap over Patriots i sidste uge.  

I denne uge tager vi fat i en Super Bowl rematch, som jeg inden sæsonen ville have svoret ville ende med en revanche. Men nu er jeg ikke så sikker længere. 

I Super Bowl 56 besejrede Los Angeles Rams et ungt Cincinnati Bengals, og siden er de to klubber gået i hver sin retning. Rams har lavet et totalt generationsskifte, mens Bengals har bygget oven på den hob af unge stjerner, de havde i forvejen. 

Inden sæsonen var Rams udset til at være et af NFLs ringeste mandskaber, mens Bengals-fans håbede på en ny tur til Super Bowl. Men efter to spilleuger ser tingene lidt anderledes ud. Rams har imponeret, Bengals… ehhh… not so much. 

Og sidstnævnte kan faktisk være uden quarterback Joe Burrow på søndag, selvom han nok bliver klar, men på ingen måder er 100% 

Der er 2,25 for en sejr til Rams, og den synes jeg faktisk godt vi lige kan oppe lidt til en sejr med et field goal, så ugens bedste bet er Rams med handicap -2,5 til odds 2,43.    

Og overvej lige den her: Rams med et touchdown til odds 3,24. Det er lidt vildt!

Claus Elming tipper: Rams -2,5 til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og vi har lagt benhårdt fra land med to gevinster i de første to uger.

Jeg går lidt crazy i den her uge, og måske er det helt tåbeligt, men der er bare flere faktorer, der peger i retning af, at vi godt kunne få en overraskelse i Jacksonville. 

Jaguars har spillet to kampe. De havde gigantiske udfordringer med Colts i spilleuge 1, og scorede slet ikke touchdown i spilleuge 2 mod Chiefs. 

Modstanderen er Houston Texans, der har tabt sine første to kampe med tilsammen 27 point, så nej de kan da ikke vinde… eller hvad? 

Texans angreb har faktisk ikke været helt tosset med rookie quarterback CJ Stroud, og i sidste uge fik han også for alvor gang i rookie receiver Tank Dell.  

Jeg kan godt se Texans levere en kæmpe overraskelse, og vinde på udebane over Jaguars. 

Der er vilde odds 3,99 på en Texans sejr, og går den hjem, så giver du øl næste gang vi ses. Spiller du med livrem og seler, så forsøg Texans med +10,5 til odds 1,60. 

Claus Elming tipper: Texans vinder til odds 3,99 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Buccaneers hjemme over Eagles giver vilde odds 2,73
  • Raiders hjemme over Steelers giver odds 1,62
  • Patriots med et field goal over Jets giver odds 1,80

Kombiner de tre ovenstående til odds 7,96.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar