18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 2 i NFL d. 17. – 18. september 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 2 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Cowboys – Jets, Patriots – Dolphins og Bengals – Ravens.

Bengals - Ravens, NFL - Elming

Sørger Baltimore Ravens for, at ugens overraskelse stryger hjem for anden uge i træk? Foto: IMAGO / Mike Buscher

Wow. Så kom NFL i gang. Og det blev mere crazy, end man i sine vildeste fantasier kunne have forestillet sig skråstreg håbet på.

Chiefs tabte til Lions. Cowboys knuste Giants. 49ers rundbarberede Steelers. Browns baskede Bengals. Og i New York, der vandt Jets godt nok over Bills, men de mistede Aaron Rodgers for sæsonen.


Spilleuge 2

I nat blev spilleuge 2 så skudt i gang med opgøret mellem mine lilla helte fra Minnesota og Super Bowl taberne fra Philadelphia.

Jeg var på forhånd lidt bekymret for den kamp, og den endte da også som forventet med en Eagles sejr på 34-28. Eagles har nu vundet sine første to kampe, mens Vikings der vandt 11 tætte kampe sidste år, nu er 0-2 i kampe afgjort med mindre end et touchdown.    

Men nu ikke mere snak, her får du mine spilforslag til anden spillerunde.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi lagde da også fint ud med gevinst i første uge.

Vi lærte en del i første spilleuge, men der er stadig flere hold, som vi ikke helt ved, hvor vi har. Men Cowboys… de så vilde ud. 40-0 over Giants. På udebane. I New York. I årets første Sunday Night kamp. Talk about a beat down! Faktisk det største æg Cowboys har uddelt i deres 63-årige historie.

Da kampprogrammet kom ud, satte alle et stort fedt kryds ved spilleuge 2. Cowboys hjemme mod Jets med Aaron Rodgers. Men med Rodgers ude, så er den kamp knap så interessant og næppe heller særlig spændende.

Jeg tror på en Cowboys sejr, og det er Money in the bank, til odds 1,22. Vil du have mere i posen, så spil dem på handicap -9,5 til odds 1,91. 

Claus Elming tipper: Cowboys vinder til odds 1,22 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene, men vi kom skidt fra land i spilleuge 1, hvor Seahawks hverken levede op til handicap eller formåede at vinde kampen over Rams, hvor de ellers var store favoritter.

Vi forsøger os igen i denne uge med et handicap-væddemål, og tager et smut til New England, der tabte åbningskampen på hjemmebane til Philadelphia Eagles, og nu igen spiller hjemme, hvor de sjældent har tabt to i træk under Bill Belichick.

Ikke desto mindre går jeg imod statistikken og siger, at Miami Dolphins kommer til Foxboro og vinder med mere end 3 point. Dolphins smed 36 point på tavlen mod et fornuftigt Chargers-forsvar i søndags, og jeg tror de fortsætter med at score som de vil. Patriots kan ikke følge med, så ugens bedste bet er: Dolphins med -3,5 til odds 2,08.  

Claus Elming tipper: Dolphins -3,5 til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og vi lagde benhårdt ud med en gevinst til 2,85 gange pengene, da Buccaneers slog Vikings på udebane. Godt set af undertegnede, men hold op det skar i mit lilla hjerte.

Vi kommer ikke helt derop i denne uge, men det er tæt på, når jeg kigger mod Cincinnati, og et mandskab, der kom rigtig skidt fra land. Bengals scorede ikke et touchdown i første runde, og offensiven var helt ude af sync. Det kommer uden tvivl til at blive bedre, men hvor hurtigt får de rettet op på skuden?

Modstanderen på søndag er divisionsrivalen fra Baltimore, der åbnede sæsonen med en pligtsejr over Houston Texans uden sådan for alvor at imponere.

Det er meningen, at Ravens skal kaste bolden mere i år, men der var godt nok knas i maskineriet i første kamp. De fik også et par markante spillere skadet, og derfor er de forholdsvis store underdogs på søndag.

Men et Bengals-hold, der ofte begynder sæsonen lidt langsomt, mod et Ravens-mandskab, der håber at kunne fravriste dem divisionstitlen, kunne godt give os en overraskelse.

Der er odds 2,48 på en Ravens sejr, og det er Ugens overraskelse. Lever du livet farligt, så prøv Ravens med et touchdown (-6,5) til odds 3,73.   

Claus Elming tipper: Ravens vinder til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Chargers over Titans til odds 1,57 skal du spille.
  • Browns ude over Steelers Monday Night giver 1,71 igen.
  • Seahawks med +9,5 mod Lions giver 1,41

Kombiner de tre ovenstående til odds 3,79.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar