18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 15 i NFL d. 18. – 19. december 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 15 i NFL. NFL-eksperten giver blandt andet sine tanker på lørdagskampene, mens han også runder Cardinals – 49ers, Titans – Texans og en ‘latterlig’ stor overraskelse i Patriots – Chiefs.

Claus Elming spiltips til NFL Amerikansk Fodbold

Sikrer DeAndre Hopkins og Titans gevinst i Ugens bedste bet med sejr over Texans? Foto: IMAGO / Jim Rassol

Det er december, der er fire spilleuger tilbage, og det er nu fårene, skal skilles fra bukkene. Men sjældent har der været så mange får og så få bukke. Faktisk er San Francisco 49ers det eneste hold, der lige nu er sikret en slutspilsplads, mens 29 andre klubber i teorien stadig er i spil.  

Eagles og Cowboys kan selv afgøre om de skal i slutspillet allerede i weekenden med en sejr, mens Ravens og Lions også kan indløse billet til det forjættede land men dog skal bruge lidt hjælp. 


Spilleuge 15

Runden åbnede torsdag med et fuldstændig vanvittigt resultat. Fire dage efter Las Vegas Raiders fik et æg på hjemmebane af Minnesota Vikings, satte de samme sted 42 point på tavlen i første halvleg mod Los Angeles Chargers, og vandt kampen med latterlige 63-21. 

Et resultat, der holder Raiders beskedne playoff-drømme i live, og så godt som underskriver Chargers’ headcoach Brandon Staleys fyreseddel.   

Og nu gælder det så resten af runden. Det er slut med oversiddere, så der er fuldt program, og det inkluderer faktisk tre kampe lørdag, så der er masser af NFL i dit fjernsyn i weekenden.

Lørdagstanker

Jeg slutter altid mine artikler af med tanker på falderebet om nogle af kampene, jeg ikke nåede omkring i selve teksten. Der er som nævnt tre lørdagskampe, og åbner lige denne uges artikel med tre lynhurtige tanker, for jeg synes der er gode muligheder for at hente et par store gevinster.

Kl.19:00 Bengals-Vikings

Vikings til 2,29 ude over Bengals er et vildt godt odds. Vikings har Justin Jefferson tilbage, og et forsvar, der kan få Jake Browning til at ligne en backup.

Kl. 22:30 Colts-Steelers

Colts taber ikke til Steelers. Det er der odds 1,75 på. Vigtig kamp for begge mandskaber, men Steelers er i krise og starter Michelle Trubisky på quarterback. Gi’ me Colts.  

Kl.02:15 Lions-Broncos

Broncos ude over Lions til odds 2,70 skal spilles. Lions forsvar er skrammel, og Broncos har vundet fem af de seneste seks kampe. 

Claus Elming tipper: Vikings vinder til odds 2,29 – SPIL HER >>*
Claus Elming tipper: Colts vinder til odds 1,75 – SPIL HER >>*
Claus Elming tipper: Broncos vinder til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Her går vi typisk efter det sikre væddemål med et odds omkring de 1,25. 

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke synes, der er klokkeklare favoritter i denne runde. Altså der er Chiefs over Patriots, men den kan jeg godt være i tvivl om. Det samme med Rams over Commanders, hvor Rams giver 1,30 igen. Og så er der Dolphins til odds 1,22, men spiller Tyreek Hill? Hvis ikke, er odds 3,99 på Jets faktisk et kanon-odds. 

Og så er der 49ers på udebane over Cardinals. Den burde være lige så sikker som, at årets julekalender ender lykkeligt, men odds 1,11 er ikke nok til at spille den.

Men 49ers er så store favoritter, at det er meget mere interessant at vende den om. Ok, 49ers taber ikke, det kan jeg ikke forestille mig. Det er en divisionskamp, de kender Kyler Murray, og de har 1. seed i NFC indenfor rækkevidde. 

Men jeg tror ikke, at de kan vinde med tre touchdowns, eller for den sags skyld har behov for det. Hvis de første kommer langt foran, så begynder de at spare spillere. 

Der er odds 1,21 på, at Cardinals ikke taber med 22 på søndag, og det er Money in the bank.

Claus Elming tipper: Cardinals +21.5 til odds 1,21 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Houston Texans har været dette års store positive overraskelse, og de kæmper utroligt nok stadig med om slutspilspladser. Men desværre er de i løbet af de sidste par kampe løbet ind i flere alvorlige skader. 

Deres fire bedste receivere / tight ends er enten færdige for sæsonen eller døjer med skader, og det er i skrivende stund fortsat usikkert om rookie-sensationen på quarterback CJ Stroud bliver sin hjernerystelse fra i søndags kvit. 

Modstanderen på søndag er divisionsrivalen fra Tennessee Titans, der næsten lige så utroligt stadig er i live i slutspilssammenhæng. De har selv en rookie quarterback i form af Will Levis, men han er rask og starter med garanti. 

Hans samarbejde med DeAndre Hopkins bliver bedre og bedre, og så er det lige som om Derrick “King” Henry også bliver bedre som sæsonen skrider frem. 

Titans er favoritter, men kan de vinde med mere end et field goal (-3,5), så er der odds 2,08 igen.

Claus Elming tipper: Titans -3.5 til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse 

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med 7 ud af 13 ramte forslag, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars og 3,70 på Broncos sejr over Bills. 

Jeg har haft held med at komme med nogle vanvittige forudsigelser i år, og nu er vi derhenne, hvor det tenderer det latterlige. Men jeg tror… at Patriots kan slå Chiefs på søndag. 

Ja, du har helt ret. Nu rabler det for mig… men lad mig forklare. 

Patriots forsvar har været blandt NFLs allerbedste den seneste måned, faktisk det bedste, hvis man ser på antal point scoret imod i de sidste fem kampe. 

Patriots spiller hjemme på Gillette Stadium, hvor de bestemt ikke har imponeret i år, men nu kommer Chiefs på besøg, og dem vil de gerne slå.

Det kom frem tirsdag, at Bill Belichick formodentlig bliver fritstillet efter sæsonen, ergo har han lige noget han skal bevise. 

Chiefs angreb skræmmer ingen i øjeblikket, og Mahomes har ikke meget tillid til andre end Travis Kelce.

Det står 2-2 mellem Belichick og Mahomes. Den vil førstnævnte gerne gøre det 3-2, inden han forlader den synkende skude.  

Der er dejlige odds 3,99 på en Patriots sejr over Chiefs, og det er ugens overraskelse. Spiller du med livrem og seler, så prøv Patriots på handicap med minus 10,5 til odds 1,60.

Claus Elming tipper: Patriots vinder til odds 3,99 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Der kommer under 48 point mellem Seahawks og Eagles til odds 1,85
  • Ravens vinder ude over Jaguars til odds 1,53
  • Matthew Stafford kaster mindst to TD mod Commanders til odds 1,50

  • Vinder Giants og Tommy DeVito den fjerde sejr i træk, så er der odds 2,99 til dig.

Kombiner de tre ovenstående til odds 12,69.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar