18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 14 i NFL d. 11. – 12. december 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 14 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Giants – Packers, Chargers – Broncos og Chiefs – Bills.

Claus Elming spiltips til NFL - Amerikansk fodbold

Løber Bills med sejren i søndagens storkamp mod Chiefs? Foto: IMAGO / Scott Serio

Vi går nu ind i den sidste afgørende del af grundspillet, hvor de fleste klubber har fem kampe tilbage, og der matematisk stadig er 31 klubber i spil til de 14 playoff-pladser, men reelt set kun er 22 klubber med realistiske forhåbninger om at få forlænget sæsonen.


Spilleuge 14

Runden åbnede torsdag med lidt af en overraskelse (som jeg dog havde forudset i podcasten NFL showet). Pittsburgh Steelers tog på hjemmebane imod New England Patriots og tabte 21-18, efter de var kommet bagud 21-3 i første halvleg. Nederlaget gør ondt på Steelers playoffs-håb, hvor de nu efter 13 kampe er 7-6.    

Og nu gælder det så resten af runden. Det er den sidste runde med oversiddere, og der er faktisk kun to hold tilbage, der ikke har haft friuge. Arizona Cardinals og Washington Commanders sidder over, og dermed er der 14 kampe tilbage i runden, 12 søndag og så faktisk to mandag.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Men det skete jo faktisk i sidste uge, hvor en ankelskade til Trevor Lawrence betød, at Jaguars tabte. Dermed er vi nu på 11 ud af 13 mulige gevinster i år. 

Der er for første gang nogensinde to mandagskampe lige oveni hinanden, når New York Giants tager imod Green Bay Packers, og Miami Dolphins tager imod Tennessee Titans. 

I den første er udeholdet store favoritter, mens hjemmeholdet i den anden faktisk er rundens største favoritter og kun giver odds 1,12 igen. 

Men vi kigger lidt på Giants og Packers, hvor udeholdet efter en 2-5 start har vundet fire af sine seneste fem kampe og førsteårs-starter på quarterback Jordan Love faktisk begynder at ligne alt det, Packers havde drømt om.    

De er 6-6 nu og med et fordelagtigt kampprogram tilbage, så tror jeg faktisk, at de sikrer sig en slutspilsplads. Det kræver i første omgang en sejr over Giants.

Sidstnævnte har fået lidt positiv energi med the Italian Stallion Tommy DeVito på quarterback, men han er en bedre historie, end han er quarterback, så jeg tror ikke han napper sin tredje sejr i træk.   

Der er odds 1,28 på, at Packers vinder mandag, og det er Money in the bank.  

Claus Elming tipper Packers vinder til odds 1,28 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Denver Broncos var en endzone-interception fra at besejre Houston Texans i sidste uge og dermed nappe sejr nummer seks i træk. I stedet faldt de ned i den store gruppe af hold, der lige nu er 6-6 og kæmper for at vinde nok kampe i de sidste fem runder til, at der falder en wild card plads af. 

Modstanderen er en af årets måske største skuffelser i form af Los Angeles Chargers, der er 5-7, og for alvor har kniven på struben. I søndags vandt de i silende regn NFL-sæsonens mest forfærdelige kamp (måske i årevis) med 6-0 over New England Patriots. 

Søndag spiller de hjemme på SoFi Stadium, men lægterne bliver proppet med orange trøjer, for udeholdets fans kommer til at gøre det til en hjemmebane for Broncos. 

Kan Broncos og Russell Wilson besejre Chargers, så er der odds 2,16 til dig, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming tipper: Broncos vinder til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med seks ud af tolv ramte forslag, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars og 3,70 på Broncos sejr over Bills. 

Den her artikel udkommer først fredag, og da jeg sad og kiggede ugens kampe igennem, synes jeg den største mulighed for en overraskelse i omegnen af odds 3,00 var at finde i Pittsburgh. 

Den gik hjem, og nu må vi i stedet tage til takke med et noget lavere odds, men til gengæld kommer det i rundens fedeste kamp. 

Buffalo Bills er skuffende lige nu med 6-6 og i fare for at misse slutspillet. Med et brutalt kampprogram tilbage er alle kampe vigtige og alle sejre kærkomne, og de kan faktisk ikke tillade sig at tabe søndagens storkamp mod Kansas City Chiefs. 

Sidstnævnte er på den anden side også en kende skuffende kun 8-4, og det er de på baggrund af forholdsvis impotent angrebsspil. En sætning, der er mærkelig at skrive om et Patrick Mahomes anført angreb. 

Packers lukkede ned for Chiefs i sidste uge, så snart de nærmede sig mållinjen, og kan Bills gøre det samme, så har de en chance. Bills angreb har fået eksplosiviteten tilbage, og det kan være nok til at vinde, selvom opgøret spilles på altid frygtindgydende Arrowhead Stadium.  

Bills over Chiefs på udebane til odds 2,06 er ugens overraskelse. Vil du have flere dollar-bills i posen, så prøv udeholdet med et touchdown (minus 6,5) til flotte odds 2,98.

Claus Elming tipper: Bills vinder til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden, hvor jeg også tror på et par gedigne overraskelser.

  • Texans taber ikke til Jets. Det er odds 1,54 på.
  • Raiders kan godt slå Vikings hjemme til odds 2,21
  • Over 43 point mellem Bears og Lions giver odds 1,88

Kombiner de tre ovenstående til odds 6,40.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar