18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 13 i NFL d. 3. – 5. december 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 13 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Jaguars – Bengals, Texans – Broncos og Buccaneers – Panthers.

Claus Elming Spiltips - Amerikansk Fodbold - NFL

Bliver brandvarme Broncos ved med at vinde? Foto: IMAGO / Isaiah Downing

Vi går nu ind i den sidste tredjedel af grundspillet, og som altid i NFL er det vigtigt at toppe i december og januar. Fårene bliver skilt fra bukkene den næste måneds tid, men allerede den kommende weekend får vi et par svar i forhold til styrkeforholdet mellem nogle af de allerbedste mandskaber. 

Og så er det lidt en historisk weekend med flere markante Super Bowl rematches. Packers slog Chiefs i Super Bowl 1, Dolphins slog Commanders (Redskins) i Super Bowl 7 og gik som det eneste hold nogensinde ubesejret gennem en sæson, og Steelers slog Cardinals i sidste sekund i Super Bowl 43. 


Spilleuge 13

Runden åbnede torsdag med Dallas Cowboys på hjemmebane mod Seattle Seahawks. Hjemmeholdet havde det svært men trak i sidste ende det længste strå med en 41-35 sejr i en kamp, hvor ingen af de to hold puntede én eneste gang. Blot femte gang i NFL-historien det er sket.   

Og nu gælder det så resten af runden. Det er den næstsidste runde med oversiddere, og der er hele seks af slagsen i den her uge. Ravens, Bills, Bears, Vikings, Giants og Raiders har alle fri, så det  betyder kun 11 kampe søndag og en enkelt mandag.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet tæt på perfekt med 11 ud af 12 mulige gevinster i år. 

Vi slår to fluer med et smæk og bruger Monday Night kampen til denne uges anbefaling.

Jacksonville Jaguars tager imod Cincinnati Bengals, og det skulle have været kampen mellem draftens pick 1 i 2020 Joe Burrow og 2021 Trevor Lawrence, men desværre er førstnævnte skadet og færdig for sæsonen. 

Derfor er Jaguars også kæmpe-favoritter på hjemmebane, og med god grund for de spiller faktisk på et meget højt niveau, hvor især forsvaret har taget et kæmpe skridt frem i år. Normalt forbinder man navnet Josh Allen med Bills quarterback, men hans navnebror er pass rusher for Jaguars og er oppe på 12 sacks i sæsonen. 

Mandag står han overfor en hullet offensiv linje og en middelmådig quarterback i Jake Browning, så mon ikke han får et sack eller to mere. 

Bengals forsvar er faktisk også ganske godt, men jeg tror ikke de kan stoppe Trevor Lawrence og co. i 60 minutter. Faktisk har Bengals tabt 16 kampe i træk, når de spiller i bedste sendetid, inkl. Super Bowl 56.     

Der er odds 1,22 på, at Jaguars vinder, og det er Money in the bank.

Claus Elming tipper Jaguars vinder til odds 1,22 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene. 

Denver Broncos er blandt de allervarmeste mandskaber i NFL. Efter en 1-5 start har de nu vundet fem kampe i træk og banker på til playoffs. De kommer ikke til at vinde AFC West divisionen (den tager Chiefs sig af), men de kan godt nappe en wild card plads. 

Modstanderen på søndag er årets helt store overraskelse i form af Houston Texans og deres rookie quarterback CJ Stroud. Texans er også 6-5 efter 11 kampe, så i forhold til playoffs har vinderen tiebreaker-fordelen, hvis de skulle ende med lige mange sejre, når grundspillet er færdigspillet. 

Broncos forsvar har været forrygende den seneste måned, og de kan godt volde Stroud en del besvær. Alligevel er Texans ganske store favoritter, men jeg tror godt, Broncos kan gøre det til seks i træk.  

Broncos over Texans på udebane til odds 2,31 er ugens bedste bet.

Claus Elming tipper: Broncos vinder til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med seks ud af tolv ramte forslag, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars, 3,70 i forrige uge med Broncos sejr over Bills. 

Jeg forsøgte mig i sidste uge med en Carolina Panthers over Tennessee Titans som ugens overraskelse, og det var faktisk ikke langt fra, så jeg prøver med Panthers igen, der jo pludselig har fyret træneren og to assistenter.   

Er det den saltvandsindsprøjtning, der skal til, for at Bryce Young får sin anden sejr i sæsonen? Det gav i hvert fald en positiv effekt i Las Vegas, da Raiders fyrede træneren, og så må vi se søndag om det er samme tilfælde for Panthers. 

Modstanderen er Tampa Bay Buccaneers, der fik quarterback Baker Mayfield skadet i søndags. Han skulle dog blive klar til weekenden, men han er næppe 100%. Der er ingen tvivl om, at Bucs er det mest talentfulde mandskab, og derfor er der også et godt odds på udeholdet.      

Prøv Panthers over Buccaneers til odds 2,94 som ugens overraskelse.

Claus Elming tipper: Panthers vinder til odds 2,94 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden, hvor jeg også tror på et par gedigne overraskelser.

  • Commanders hjemme over Dolphins giver vilde odds 4,23
  • Packers hjemme over Chiefs giver odds 2,94
  • Patriots hjemme over Chargers giver odds 3,04

Kombiner de tre ovenstående til vilde odds 37,81.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar