18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til spilleuge 12 i NFL d. 26. – 28. november 2023

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til spilleuge 12 i NFL. NFL-eksperten runder blandt andet Texans – Jaguars, Vikings – Bears og Titans – Panthers.

Claus Elming spiltips NFL - Carolina Panthers

Kan Carolina Panthers levere overraskelsen ude mod Tennese Titans? Foto: IMAGO / Jim Dedmon

Der er Thanksgiving i USA, og derfor er spillerunden traditionen tro allerede godt i gang. Men i modsætning til tidligere, hvor der kun var de tre torsdagskampe, så spillede NFL fredag sin første Black Friday kamp nogensinde. Jeg ramte seks af otte anbefalede væddemål på de fire kampe, men missede desværre Packers sejr og vores lækre odds 7, da Brock Purdy ikke gad løbe bolden ind selv, men gav den til Christian McCaffrey… hmpf!  


Spilleuge 12

Runden åbnede torsdag med Packers overraskende sejr over Lions, Cowboys fulgte op med en nedslagtning af Commanders, 49ers viste ingen nåde i den sene kamp med sejren over Seahawks, og Black Friday sejren var billigt til salg i New York, da Miami Dolphins ydmygede Jets på Met Life med 34-13.

Og nu gælder det så resten af runden. Der er ingen oversiddere, så selvom der allerede er spillet fire kampe, så er der stadig 12 tilbage med 11 søndag og en enkelt mandag.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har gennem årene været ganske skarp i denne kategori, og vi er da også åbnet tæt på perfekt med ti ud af elleve mulige gevinster i år.

Med 12 kampe tilbage burde det jo være muligt  at finde en stensikker vinder, men jeg synes faktisk, det er en stribe jævnbyrdige opgør, vi har med at gøre i denne runde. Den største favorit er New England Patriots over New York Giants til odds 1,50 igen, men den tør jeg ikke røre ved.

I stedet gør vi noget andet, og hopper til en superfed kamp mellem to hold, der overraskende dyster om AFC South-titlen. De fleste havde jo nok forventet, at Jacksonville Jaguars skulle være der, men at Houston Texans pt. ligger til en slutspilsplads, skulle man have haft den helt store krystalkugle frem for at have forudset.

Der er masser af offensive profiler i kampen, og der kommer givetvis en del point, på trods af det også er to dygtige forsvar, der mødes. Da de to klubber krydsede klinger tidligere i år, kendte Jaguars ikke CJ Stroud, og Texans vandt 37-17. Det gør de nu, og de lader sig ikke overrumple på samme måde igen, men han skal nok få sat nogle point på tavlen. Det samme gælder Trevor Lawrence og co. hos Jaguars, så jeg forudser noget a la 28-24 til det ene hold. Der er odds 1,20 på, at de to klubber laver over 37 point, og det er Money in the bank.

Claus Elming tipper Over 37 point i kampen til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene.

Chicago Bears fik i sidste uge quarterback Justin Fields tilbage fra skade, og effekten var tydelig. I tre quarters spillede han som en drøm, og Bears havde Lions helt nede i sækken, inden forsvaret kollapsede og tillod 17 point i de sidste tre minutter.

I denne uge spiller de Monday Night Football. Det er en stor kamp for dem, hvor over 20 millioner amerikanere sidder og ser med.

Modstanderen er Minnesota Vikings, der har haft en flot sæson på trods af skader til angrebets to største stjerner. Ind er kommet quarterback Josh Dobbs, og selvom han er en dejlig historie, så har han stadig sine begrænsninger i Vikings angreb.

Vikings forsvar har været forrygende, og kan blive en (for) stor mundfuld for Fields og co., men hvis han ikke panikker, så kan Bears godt vinde.

Vi spiller den safe, og siger at Bears ikke taber med et field goal (-2,5), og det er der odds 2,01 på.        

Claus Elming tipper: Bears +2,5 til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med seks ud af elleve ramte forslag, blandt andet odds 3,99 på en Texans-sejr over Jaguars, 3,70 i forrige uge med Broncos sejr over Bills.

Selvom Carolina Panthers kun har vundet en af deres ti hidtidige kampe i sæsonen, og headcoach Frank Reich ligner en dead-man-walking efter bare 10 måneder i cheftrænerstolen, så synes jeg faktisk, der er flere positive elementer ved deres spil.

Rookie quarterback Bryce Young er ikke så ringe, som statistik-arket siger, og forsvaret er stadig respektabelt.

Søndag møder de Tennessee Titans, der er i en eksistentiel krise, hvor de ikke helt kan finde ud af, om de skal løbe bolden med King Henry eller lade deres rookie quarterback Will Levis kaste den. Det har udmøntet sig i en foreløbigt meget skuffende sæson og blot tre sejre i ti forsøg.  

Titans spiller hjemme – hvor de ikke har vundet endnu i år – og det vil være en katastrofe, hvis de taber til Panthers. Ikke desto mindre tror jeg på en udesejr til odds 2,48, og det er ugens overraskelse.

Claus Elming tipper: Panthers vinder til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Colts kan godt slå Bucs hjemme til odds 1,72
  • Giants hjemme over Patriots til odds 2,48 skal prøves
  • Der er odds 1,63 på, at Raiders ikke taber med 11 til Chiefs

Kombiner de tre ovenstående til odds 6,95.


God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar