18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til Play-off kampene i NFL d. 22. – 24. januar 2022

Velkommen til det jeg altid betegner som årets fedeste football-weekend. Der er nemlig nu kun otte hold tilbage i slutspillet, og vi er klar til divisionsrunden, eller Divisional Playoff round, som den hedder over there. De seks vindere fra Wild card runden er naturligvis videre, og så træder de to top-seedede mandskaber Tennessee Titans og Green Bay Packers ind som vindere af hhv. AFC- og NFC-grundspillet. Det giver os fire forrygende kampe lørdag og søndag.

Sidste weekends Super Wild Card weekend var alt andet end super. Jo jo, der var flotte enkeltmandspræstationer og helt sikkert mandskaber, der spillede sig ind i favoritfeltet til Super Bowl sejren, men generelt var der for mange dårlige kampe. Det kan jeg til gengæld love er slut nu!

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

Her er programmet for divisionsrunden:

Seedninger i parentes. Hjemmehold står først

Lørdag, 22. januar
AFC: 22:30 Tennessee Titans (1) – Cincinnati Bengals (4)
NFC: 02:15 Green Bay Packers (1) – San Francisco 49ers (6) 

Søndag, 23. januar
NFC: 21:00 Tampa Bay Buccaneers (2) – Los Angeles Rams (3)
AFC: 00:30 Kansas City Chiefs (2) – Buffalo Bills (3)

VIGTIGT:
Der er kommet nogenlunde styr på Corona-situationen i NFL. Men klubber kan stadig pludselig måtte undvære spillere, som jeg ikke kender til i skrivende stund. 

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ikke haft den bedste sæson her, hvor blandt andet Coronaen har gjort ondt på mig. Jeg har kun ramt på 13 af 19 mulige i år, og er dermed på 69 ramte af 81 spilforslag her igennem de sidste fire sæsoner. Heldigvis ramte vi plet i sidste uge med Chiefs sejr på mere end tre over Steelers. 

Der er i denne uge ikke én kamp, hvor jeg tænker at udfaldet er givet på forhånd. Det afspejler ugens odds også, hvor spændet mellem sejr og nederlag er ganske lille. Kun Green Bay Packers på hjemmebane er forholdsvis store favoritter til odds 1,40. Ellers ligger de andre kampe alle omkring 1,50 til 2,50.   

Derfor kigger jeg heller ikke i denne uge på en sejr til et hold over et andet, men derimod på antal point scoret i kampen mellem Kansas City Chiefs og Buffalo Bills. 

Jeg tror, de fleste fokuserer på de to angreb og tænker, at det bliver en højtscorende affære, hvor det nærmest ikke kan gå hurtigt nok med at få scoret touchdowns. 

Men jeg forestiller mig faktisk det modsatte scenarie. Det er to gode forsvar. To af ligaens bedste faktisk. Og jeg tror ikke, at at det bliver en touchdown-fest. Bevares, der skal nok komme point på tavlen, men jeg tror kampen ender sådan 27-24 agtigt. 

Derfor er ugens Money in the bank, at Chiefs og Bills ikke scorer 65 point tilsammen. Det er der odds 1,24 på.    

Hvis du vil have lidt mere i posen, så spil på, at de ikke scorer 58 tilsammen, Det er faktisk flotte odds 1,60 på.

Claus Elming anbefaler: Under 64,5 point i Kansas City Chiefs – Buffalo Bills til odds 1,24 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi gang i en godkendt sæson med 11 fine gevinster ud af 18 mulige.

I denne uge skal vi et smut til Green Bay, hvor San Francisco 49ers er på besøg. Sidstnævnte kommer med en kicker, der har spillet 11 sæsoner for Chicago Bears, og derfor har masser af erfaring med et spille på Lambeau Field i Green Bay, selv i minusgrader. 

Faktisk er han en af de mest succesfulde kicker i historien mod Packers. Han har ramt på 36 af sine 39 field goal forsøg og er 48 for 48 på extra points for samlet 156 points i 24 kampe mod Packers. 

Han kender kulden. Han kender banen. Han kender vindforholdene. Og jeg tror, at han får et par chancer for at sparke field goal i kampen.

Der er odds 2,04 på, at Robbie Gould sparker over 1,5 field goals i kampen. Hans navn udtales i øvrigt Gold, og det her er et guld bet. Ugens bedste bet faktisk. 

Claus Elming anbefaler: Robbie Gould over 1,5 succesfulde Field Goals til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt flotte odds som 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med et bud på en overraskelse med et godt odds. 

I den her uge er det både et godt odds og en vild historie. 

I november blev runningback Derrick Henry meldt færdig for sæsonen med en ankelskade. Nu er han tilbage, og han får med stor sandsynlighed comeback på lørdag. Hvis ikke, skal du bare glemme alt om de næste linjer…

Tennessee Titans møder Cincinnati Bengals, og lige så meget som jeg synes Vinci er en skøn historie, lige så meget tror jeg desværre de taber. 

Ikke så meget fordi angrebet ikke kan score point, men mere fordi Bengals i lørdags mistede DT Larry Ogunjobi for resten af sæsonen, og det er en betonklods i midten af forsvaret, som man ikke kan erstatte. 

Samtidig pådrog Trey Hendrickson sig en hjernerystelse og Mike Daniels udgik med en skade. Dermed havde Bengals kun to raske defensive tackles tilbage i kampen mod Raiders, og de har været nødt til at hente forstærkning udefra i den forgangne uge. 

Det får nok Derrick Henry – med tilnavnet King Henry – til at slikke sig om munden, mens Bengals linebackers ryster lidt i bukserne over, at de nu skal håndtere den menneskelige rambuk på egen hånd. 

Jeg tror Derrick Henry kommer tilbage med bravour og scorer touchdown i kampen til odds 1,40. Men kan han score to er der lækre odds 3,65 igen, og det er ugens overraskelse.    

Claus Elming anbefaler: Henry Derrick scorer mindst to touchdowns til odds 3,65 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Super Bowl – hvem vinder?

Der er stadig otte hold tilbage, og alt er stadig åbent i forhold til at spille sig i Super Bowl endsige vinde den. 

Finalen spilles som bekendt i Los Angeles på det nye SoFi Stadium, og for andet år i træk kan et hold komme til at spille Super Bowl på hjemmebane. Tror du på Los Angeles Rams til at gå i finalen, så er der odds 4,40* gange pengene (ned fra 6,00 i sidste uge).   

Green Bay Packers er favorit til at vinde hele baduljen og giver stadig odds 4,50* som vindere af Super Bowl med Chiefs som nr. to til odds 5,00*. De forsvarende mestre fra Tampa Bay Buccaneers giver odds 6,50* igen (ned fra 8,50 i sidste uge), mens AFC-halvdelens første-seed Tennessee Titans giver hele 9,50 gange pengene* – selv med Derrick Henry tilbage 

Vil du have et endnu højere odds, som også er en god historie, så spil på Cincinnati Bengals til odds 15* som vindere af Super Bowl LVI. 

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre-fire væddemål i runden.

Davante Adams scorer touchdown for Packers, odds 1,48*.

Bucs og Rams laver over 47,5 point tilsammen, odds 1,82*.

Stefon Diggs griber flest yards gennem slutspillet, odds 12,00*.

Og så lige et fuldstændigt vildt skud i playoff-tågen (men ikke helt urealistisk). Chiefs scorer færrest point af alle hold i weekenden til odds 10,50*

God fornøjelse, godt nytår og spil fornuftigt
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar