18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til divisions-runden i NFL d. 20. – 22. januar 2024

Claus Elming er klar med sine bedste fiduser til divisions-runden i NFL. NFL-eksperten har taget et kig på alle fire kampe i hvad han kalder sæsonens fedeste football-weekend. Ravens – Texans, 49ers – Packers, Lions – Bucks og Bills – Chiefs… Der er virkelig noget at se frem til!

Spiltips til NFL, Amerikansk fodbold, Claus Elming

Følelserne er pakket væk, og Elming er gået mod hjertet med en anbefaling på Chiefs-sejr mod Bills. Foto: IMAGO / Scott Winters

Og så var der otte… 

Wild Card runden bød på et par fine overraskelser, hvor blandt andet 7. seedede Packers slog 2. seedede Cowboys ud i NFC-halvdelen, mens de tre hjemmebanehold og topseedede alle vandt i AFC-halvdelen. Til gengæld var måden det skete på for Texans meget overbevisende, da de knuste Cleveland Browns. 

Og så fik Jared Goff sin hævn over Rams, så Lions nu er videre i slutspillet for anden gang på 66 år. 

Divisions-runden

Dermed er vi nu klar til det, jeg altid kalder for den fedeste football-weekend hele sæsonen.  

De to top-seedede mandskaber, San Francisco 49ers og Baltimore Ravens, træder begge ind i turneringen lørdag, de otte bedste hold er tilbage, og vi har fire fede kampe i vente, der fordeler sig således: 

Lørdag
AFC: 22:30 Baltimore Ravens (1) vs. Houston Texans (4)
NFC: 02:00 San Francisco 49ers (1) vs. Green Bay Packers (7)

Søndag
NFC: 21:00 Detroit Lions (3) vs. Tampa Bay Buccaneers (4)
AFC: 00:30 Buffalo Bills (2) vs. Kansas City Chiefs (3)

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Her går vi typisk efter det sikre væddemål med et odds omkring de 1,25. Jeg har været nogenlunde skarp i år, og kun misset tre af 19 spilforslag. 

I denne uge er der som sagt kun fire kampe at vælge mellem, og selvom 49ers (odds 1,19) og Ravens (odds 1,23) er storfavoritter, og Lions (odds 1,32) følger lige efter, så kan alle fire kampe godt ende med en udesejr.

Derfor vil jeg heller ikke give dig en vinder af en enkelt kamp her, men til gengæld synes jeg, at der er værdi i kampen mellem 49ers og Packers og antal point scoret i opgøret.   

49ers angreb er en maskine. De scorede 61 touchdowns (3,6 pr. kamp) i grundspillet, tangeret for flest af alle i NFL med Dolphins, mens Packers angreb er toppet på det helt rigtige tidspunkt og rent statistisk har været NFLs fjerdebedste siden 1. december. De har scoret præcis 200 point i de seneste syv kampe, eller over 28 point pr. kamp. 

OK, begge mandskaber (og måske især 49ers) har gode forsvar, men jeg tror godt de to angreb kan forstætte scoringsstimen og smide nogle point på tavlen. 

Der er odds 1,25 igen, hvis de blot kan score 43 point tilsammen, eller noget i retning af 27-17 eller 24-21 den ene eller anden vej, og det er Money in the bank. 

Tror du på mere end 49 point, så stiger det odds til 1,63. Og får vi over 52 point, så får du dobbelt-op på indsatsen. 

Claus Elming tipper: 49ers – Packers: Over 42.5 point til odds 1,25 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her går vi typisk efter et odds over 2,00 gange pengene og ramte et Tyreek Hill touchdown i sidste uge til odds 2,30. 

I denne uge går jeg mod mit hjerte og forudser, at Buffalo Bills taber hjemme til Kansas City Chiefs. 

Jeg har siden midt-90erne haft et lille crush på Bills, og det er ikke blevet mindre, efter de har fået Josh Allen som quarterback. Men selvom han er god, så kan han ikke opveje for de defensive udfordringer, Bills står over for. 

De mistede endnu et par profiler i mandags, da de vandt over Steelers, og dermed er de efterhånden meget tyndt besat på både linebacker og cornerback. 

Selvom Chiefs receivere i sæsonens løb har spillet med mursten limet fast på hænderne, så er det guf for både dem og den regerende MVP Patrick Mahomes, at Bills kasteforsvar er så decimeret. 

Det hjælper heller ikke på Bills chancer, at de pludselig blev tvunget til at spille deres Wild card kamp mandag, mens Chiefs allerede lørdag vandt over Dolphins, og altså får to dages ekstra forberedelsestid. 

Chiefs vinder i Buffalo søndag, og det er der odds 2,16 på. Og kan de vinde med bare et touchdown (-6,5), så er der flotte 3,27 gange pengene. 

Claus Elming tipper: Chiefs vinder til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse 

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Og her har vi været ganske godt kørende med 9 ud af 19 ramte forslag, og i sidste uge forudså jeg Packers sejr over Cowboys til odds 3,70 igen, selvom mit officielle væddemål med Rams over Lions kiksede.  

Selvom Packers til odds 4,35 er fristende, så er det i denne uge, ikke så meget en overraskelse, men bare et kanonodds, jeg vil fremhæve. Og så endda to af dem. I samme kamp. 

Når Baltimore Ravens og Houston Texans løber på banen, så er det med to spændende quarterbacks, der kan se frem til et trofæ, uanset hvordan det går i kampen. Lamar Jackson bliver årets MVP, og CJ Stroud med stor sandsynlighed Rookie of the year ved det store NFL Honors show i Super Bowl ugen.  

En af årsagerne til deres succes er evnen til at kaste bolden præcist til spillere i løb, og når man har et par store atletiske drenge løbende ned gennem midten af banen, så kan det være utrolig svært for et forsvar at dække op. 

Jeg har en god følelse omkring de to tight ends. Texans’ rutinerede Dalton Schultz og Ravens’ andenårs-spiller Isiah Likely (der har gjort det flot i Andrews’ fravær).
Likely giver odds 3,40 igen for et touchdown, mens Dalton Schultz giver hele 4,30 gange pengene, og det er for godt til ikke at prøve.

 

Claus Elming tipper: Isaiah Likely scorer touchdown til odds 3,40 – SPIL HER >>*
Claus Elming tipper: Dalton Schultz scorer touchdown til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Super Bowl – hvem vinder?

Der er nu kun 8 hold tilbage, og i princippet har alle otte hold nogle kvaliteter, der kan vinde Super Bowl for dem.

San Francisco 49ers er den største favorit til odds 2,80 efterfulgt af Baltimore Ravens til 3,75 gange pengene på trods af, at Ravens lammetævede 49ers kort før playoffs begyndte. 

Derefter kommer Buffalo Bills til 6,00 igen, mens de forsvarende mestre fra Kansas City Chiefs stadig giver flotte 8,50 i odds, selvom der kun er 8 hold tilbage. Det er altså meget højt.

Vil du have et endnu højere odds, som også er en god historie, så spil på Green Bay Packers til odds 22 eller Houston Texans til odds 28. Og tror du på de to i Super Bowl mod hinanden, så er der odds 154 på det! 

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.

  • Der kommer under 52 point mellem Lions og Bucs til odds 1,49 
  • Hvis Jameson Williams scorer for Lions, så er der odds 3,50 
  • Både Bills og Chiefs scorer i første quarter til odds 2,36 

Kombiner de tre ovenstående til odds 8,26.

God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Bookmaker til NFL

Denne artikel er sponsoreret af Cashpoint. Husk du altid kan live streame NFL kampene hos Cashpoint.
Tjek bookmakerens NFL-odds ud lige her:

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar