18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.17
5/10
Kalmar FF
IFK Göteborg
Tipped at 2.17
PC Betting-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 3.25
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Cincinnati Bengals – Buffalo Bills: Odds og optakt den 6. november 2023

Et kæmpe brag mellem to af de på papiret bedste hold i NFL spilles mellem Cincinnati Bengals og Buffalo Bills. De to hold kæmper om at komme med i playoff, og de regner begge med at komme langt i playoff. Vi bringer her odds og optakt til Cincinnati Bengals – Buffalo Bills mandag d. 6. november 2023 klokken 02:20. Du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint.  

Joe Burrow. Odds og optakt til Cincinnati Bengals - Buffalo Bills

Joe Burrow er svær at få ned for modstanderne, da han stadig får kastet bolden til holdkammeraterne. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Cincinnati Bengals

(4-3)

Er Cincinnati Bengals tilbage? Eller rettere er Joe Burrow endelig blevet helt klar? Det virker det i den grad til, han er. Fire incompletes kunne den seneste modstander fra San Francisco 49ers fremtvinge fra Burrow.

Især fandt Burrow sin ynglingsreceiver Ja’Marr Chase ofte. Hele 10 gange fik Chase bolden fra Burrow for 100 yards. Angrebet har ellers haft det svært i denne sæson, og især er løbeangrebet stadig udfordret.

Det er som regel Joe Mixon, der får bolden og skal prøve at flytte den. Han er ikke specielt eksplosiv og får fire yards i snit. Blot to gange har Mixon fået mere end 20 yards på løbespil.

Forsvaret har også startet sæsonen svingende. De har fået yngre spillere ind, og det har gjort, at modstanderne har kunnet flytte bolden, som de har ønsket sig.

De tre seneste kampe har Bengals dog ikke tilladt modstanderne mere end 20 point i alt. Det er især de to linebackers, Logan Wilson og Germaine Pratt, der stepper op.

De har henholdsvis tre og to interceptions, ligesom de tackler sikkert og får stoppet modstandernes løbespil.

Buffalo Bills

(5-3)

Ustabilitet er i den grad noget, Buffalo Bills kender til. De havde en stime på tre sejre fra uge 2 til uge 5, men ellers har de skiftevis vundet og tabt.

Holdet havde ellers planer om at deltage i Super Bowl, men nu må Buffalo Bills kæmpe for overhovedet at få en plads i playoffs.

Quarterback Josh Allen er ellers blevet mere præcis, end han har været tidligere. Han er oppe over 71% i completion af sine forsøg. Han har kastet en interception i snit pr. kamp, ligesom han er blevet sacket 12 gange i denne sæson. Begge ting skal ned, hvis holdet skal have en chance for at spille playoff.

Løbespillet minder meget om modstanderne fra Cincinnati Bengals. Det er som regel James Cook, der skal flytte bolden i løbespillet, og han har haft tre spil, der har givet mindst 20 yards. Cook har også scoret et enkelt touchdown.

Forsvaret er udfordret af skader. Især er det problematisk at linebacker Matt Milano har brækket benet og er ude for resten af sæsonen.

Cornerback Rasul Douglas der netop er hentet ind, er også tvivlsom til denne kamp på baggrund af, at han netop er kommet til holdet.

Josh Allen. Odds og optakt til Cincinnati Bengals - Buffalo Bills

Josh Allen kigger efter spilbare holdkammerater. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Cincinnati Bengals – Buffalo Bills

De to hold har spillet 33 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med en sejr til Cincinnati Bengals på 27-10, men Buffalo Bills fører deres indbyrdes serie 17-16.

Cincinnati Bengals – Buffalo Bills Odds

Cincinnati Bengals er gjort til favorit med 2,5 point, og der er sat en over/under på 49 point.

Tror du på Cincinnati Bengals, kan du få 1,82 ved Marathonbet*, mens en sejr til Buffalo Bills giver 2,22 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To sårede dyr giver en god kamp

Før sæsonen var det to hold, der kunne forventes at spille med om Super Bowl-deltagelse. Skal de to hold kunne være med om AFC-mesterskabet i første omgang og kvalificere sig til Super Bowl, er det vigtigt, at de vinder kampe mod de direkte konkurrenter.

Her er den gode nyhed for hjemmeholdet, at det lysner på skadesfronten. Især er det helt afgørende at quarterback Joe Burrow har rystet sine skader af sig, så han nu kan bevæge sig helt frit igen. Det gør, at Cincinnati Bengals endnu en gang kan bryste af at have et af de bedste angreb i NFL.

For Buffalo Bills går det ikke på samme måde. Veteranen og stjernen Von Miller er på vej tilbage, men ellers bliver især forsvarsspillere skadet på stribe. Allerede omtalte Matt Milano, Ed ”Big Ed” Oliver og Tre’Davious White er skadet, og kun Ed Oliver har en chance for at være med i denne kamp.

Cincinnati Bengals skal vise, de har det niveau, langt de fleste forventer af dem. Kasteangrebet er lige nu rangeret som nr. 23 med 197 yards i snit. Løbeangrebet er det tredjedårligste og får 79 yards i snit. I snit scorer de 18,7 point, hvilket er rangeret som nr. 24.

Buffalo Bills har et fint forsvar. De giver tiendefærrest yards pr. kamp med 204 yards til modstanderne. Løbeforsvaret derimod er helt nede som nr. 22 og giver 122 yards pr. kamp. De holder til gengæld modstanderne fra at score, og de tillader det kun tredjelaveste pointsnit med 17 point.

Vender vi blikket mod den anden side af match up, har Buffalo Bills et godt angreb. Kasteangrebet har det fjerdehøjeste gennemsnit pr. kamp med 263 yards. Løbeangrebet er mere middelmådigt og rangeret som nr. 14 med 113 yards pr. kamp. De scorer så meget, at de har det fjerdehøjeste snit med 27,8 point.

Cincinnati Bengals’ forsvar er mere udfordret. De tillader 232 yards pr. kamp til modstandernes kasteangreb, hvilket er nr. 21 i NFL. Løbeforsvaret er bedre, da det er det fjerdedårligste og tillader 138 yards pr. kamp. De tillader til gengæld kun 20,6 point pr. kamp, hvilket er lige i midten af hele NFL – nr. 16.

Vi lurer derfor på, at der kommer masser af point. Cincinnati Bengals er blevet friske igen, og i de tre seneste kampe har de scoret 30 point to gange.

Buffalo Bills har i de seneste fire kampe ikke været over 25 point, men de har scoret mindst 25 point fem gange i denne sæson.

Det bliver en kamp, hvor begge hold skal score point for at være med.

Derfor går vi med over 49 point. Det får vi 1,80 ved bet365 for.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Over: 49 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar