18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.84
3/10
Bayern München
FC København
Tipped at 1.84
BettingGuru-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.62
1/10
Benfica
Inter
Tipped at 2.62
Dagens Spil-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

4.15
1/10
Real Madrid
SSC Napoli
Tipped at 4.15
Mads Larsen-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.93
6/10
Olimpija Ljubljana
Lille
Tipped at 1.93
Stefan Lind-avatar
30. nov.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.01
2/10
Nottingham F.
Everton
Tipped at 2.01
BettingGuru-avatar
2. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Libertad
Cumbaya
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
2. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
6/10
FK Haugesund
Stabæk
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
3. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.79
4/10
Celta Vigo
Cadiz
Tipped at 1.79
Stefan Lind-avatar
4. dec.
22:00

Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams: Odds og optakt den 26. september 2023

NFL-sæsonen fortsætter med et opgør natten til tirsdag, som ovenikøbet en genskabelse mellem Super Bowl 56 mellem Cincinnati Bengals og Los Angeles Rams. Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams går i gang tirsdag kl. 02:15 26. september 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Ja' Marr Chase. Odds og optakt til Cincinatti Bengals - Los Angeles Rams

Ja’ Marr Chase med bolden i hænderne er svær at tackle. (Foto: IMAGO / USA Today Network)

Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals er startet sæsonen meget skidt. De to første kampe er tabt. Den første kamp mod Cleveland Browns blev spillet i et voldsomt regnvejr, og det gør det svært at bruge den kamp til alt for meget. Den anden kamp var mod ligeledes divisionsrival Baltimore Ravens, og den var straks mere bekymrende.

Nederlaget på 27:24 var i sig selv ikke bekymrende. Det var bekymrende, at stjernequarterbacken Joe Burrow blev skadet i læggen. Skaden startede allerede i sommer under en træningslejr, og den brød altså op igen, og Burrow er tvivlsom til denne kamp.

Spørgsmålet er, om ikke en uges ro til læggen vil gøre den godt, og Burrow kan komme tilbage til den fjerde kamp i stedet.

Joe Burrow har ellers en stjernetrio af receivere at kaste til. Ja’Marr Chase er altid den første, der kigges efter, men også Tee Higgins og Tyler Boyd er glimrende spillere, der kan skabe en masse yards.

Running back Joe Mixon er en fysisk stærk running back, der sjældent løber meget hurtigere end andre på banen, men til gengæld er han ekstremt svær at stoppe.

På forsvaret starter det med en stærk defensiv linje. Især er Trey Hendrickson en spiller, der ofte er involveret i både forsøget på at stoppe løbeangreb og kastespil. Indtil videre har Hendrickson et sack og en gang tacklet modstanderen, hvor angrebet har mistet yards.

Længere nede ad banen er man i gang med at skifte til yngre spillere. Det er især på safety pladsen, hvor den unge Nick Scott virker meget spændende og interessant. Det samme gør kollegaen Dax Hill. De er ganske aktive og er begge blandt spillerne for Bengals med flest tacklinger, hvilket normalt er noget, linebackers gør.

Los Angeles Rams

Los Angeles Rams vandt Super Bowl for to år siden. Det var på baggrund af Matthew Stafford som quarterback, der bag en solid offensiv linje kunne fordele boldene til sine mange receivere.

Den offensive linje var i 2022-sæsonen slet ikke på samme niveau. Den faldt helt sammen, da Andrew Whitworth stoppede karrieren efter 2021-sæsonen. Den offensive linje har i de første to kampe spillet meget bedre, og Stafford er kun blevet sacket to gange.

Receiverne er også skiftet ud og forynget meget. Den lille Tutu Atwell er endelig ved at leve op til potentialet. Den helt store åbenbaring har dog været Puka Nacua. Førsteårsspilleren har igennem de første to kampe grebet hele 25 bolde, hvilket er rekord for en førsteårsspiller.

Løbeangrebet består nu af endnu en førsteårsspiller i Kyrem Williams. Han er enormt fysisk og bruges faktisk ofte som en ekstra blocker, når Stafford skal kaste bolden.

På forsvaret er der i den grad skiftet ud. Der er ikke mange tilbage på forsvaret fra det hold, der vandt Super Bowl. Der er dog stadig Aaron Donald på den defensive linje. Donald betragtes af mange NFL-følgere som en af de bedste forsvarsspillere igennem historien. Han er den motor, der får hele Los Angeles Rams-forsvaret til at køre.

Længere ned ad banen er det værd at holde øje med linebacker Ernest Jones. Han er en spiller, som ofte er omkring bolden. Jones er god til at stoppe løbeangreb meget tidligt, og han er en af de bedre linebackers i opdækning.

Aaron Donald. Odds og optakt til Cincinatti Bengals - Los Angeles Rams

Aaron Donald, der kigger efter modstanderens quarterback før spillet starter. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams

De to hold har spillet 15 gange. Det seneste opgør var i Super Bowl 56, og den endte med sejr til Los Angeles Rams med 23-20. Cincinnati Bengals fører de samlede indbyrdes opgør med 8-7.

Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams Odds

Cincinnati Bengals er gjort til lille favorit, hvor bookmakerne har givet Los Angeles Rams et forspring på 3 point. Linjen til over/under er sat på 43,5 point.

Cincinnati Bengals er favoritter til at vinde kampen, hvor bet365* giver odds 1,66. Tror du på Los Angeles Rams, er der odds 2,30 at hente hos bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Problemer for Bengals uden Burrow

Selvom Cincinnati Bengals er favoritter, er det svært at tro, de kommer til at vinde stort, når quarterback Joe Burrow er stærkt tvivlsom. Selv hvis han skulle spille, vil skaden påvirke ham.

Backup-quarterbacken Jake Browning har aldrig lavet et kast i NFL før denne kamp, og det bliver ikke bedre af, at Aaron Donald står overfor ham.

Los Angeles Rams har i den grad genfundet de offensive takter til denne sæson, hvor de har scoret 30 og 23 point i de to første kampe. Derfor går vi med Rams med -3 point. Det får vi 1,95 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

Marathonbet
1,95
Los Angeles Rams med – 3 i Asian Handicap
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar