18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Chicago Bears – Carolina Panthers: Odds og optakt den 10. november 2023

Vi er kommet til uge 10, hvor to hold der er i gang med at genopbygge holdet, skal mødes. Der er flere tidligere Carolina Panthers spillere, der er taget til Chicago Bears, og de skal nu møde deres tidligere hold. Chicago Bears – Carolina Panthers går i gang fredag den 10. november 2023 klokken 02:15, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

D'Onta Foreman. Odds og optakt til Chicago Bears - Carolina Panthers

D’Onta Foreman med bolden i hænderne er farligt for modstanderne. Nu møder han sit tidligere hold, Carolina Panthers. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Chicago Bears

(2-7)

Det store spørgsmål for tiden i Chicago er, om Justin Fields er klar igen? Kan han holde om en football igen? Justin Fields træner med holdet, som godt nok siger, han er tvivlsom til kampen, men det må næsten betyde, at det er slut for backup-quarterback Tyson Bagent.

Bagent havde ikke en god kamp mod New Orleans Saints senest. Fire turnovers er meget, og det viste sig også at være for meget for holdet til at vinde kampen.

At Chicago Bears’ bedste receiver, D. J. Moore, også fumblede en enkelt gang hjalp bestemt ikke. Alligevel var det en tæt kamp. Det blev til et nederlag på 24 – 17.

Udover D. J. Moore er det i høj grad løbeangrebet, der skaber yards for Chicago Bears. Det er for tiden den tidligere Carolina Panthers running back D’Onta Foreman, der får bolden, og skal skabe yards.

At det blev en tæt kamp mod Saints skyldtes i høj grad Chicago Bears-defensiven. I fjerde quarter foregik næsten alle spil på Chicago Bears’ halvdel, men de holdt New Orleans Saints til blot en scoring.

Det gjorde de helt uden turnovers og uden at få meget pres på New Orleans Saints’ quarterback. Det prøver de givetvis at ændre. Chicago Bears har i hvert fald fået traded sig til Montez Sweat og givet ham en stor kontrakt for netop at jagte modstandernes quarterback

Holdet har blot haft fingrene i modstanderens QB 10 gange denne sæson, hvilket er det laveste i NFL.

Længere nede ad banen er det cornerback Jaylon Johnson, der efter skadesproblemer er kommet stærkt tilbage og dækker modstandernes bedste receivere op uden at give dem mange chancer for at få bolden.

Carolina Panthers

(1-7)

Carolina Panthers startede denne sæson med at vælge Bryce Young i draften og starte ham som quarterback.

Det kom efter flere sæsoner, hvor de gik med mere rutinerede quarterbacks, der sjældent spillede mere end en sæson for holdet.

Bryce Young har lignet en førsteårsspiller indtil videre. Der er gode øjeblikke, og der er dårlige øjeblikke. I den seneste kamp mod Indianapolis Colts kastede Young to pick-sixes, og da de tabte kampen 27-13, var det afgørende.

Når Young kaster, kigger han efter den rutinerede Adam Thielen. Han er den eneste receiver hos Panthers med over 21 receptions indtil videre i sæsonen (Thielen har 62 receptions), og det virker til at være den receiver, Young stoler på. Det er ikke ideelt, da Thielen er begyndt at miste fart og atletiske evner, og det gør det svært at bevare drives i lang tid.

På forsvaret er der store skadesproblemer. Panthers har i lang tid været meget afhængig af den gode defensive end, Brian Burns, til at komme efter modstanderens quarterback, men en hjernerystelse har sendt Burns ud af denne kamp. Da afløseren Henry Anderson også er skadet, er det helt skidt.

Længere nede ad banen bliver det ikke meget bedre. De to bedste cornerbacks ,Jaycee Horn og C. J. Henderson, er begge ude med skader. Endnu værre bliver det af, at de to safeties, Vonn Bell og Xavier Woods, også er meget tvivlsomme.

Bryce Young. Odds og optakt til Chicago Bears - Carolina Panthers

Bryce Young leder efter holdkammerater. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Chicago Bears – Carolina Panthers

De to hold har spillet 11 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Chicago Bears på 23 – 16, og Bears fører det indbyrdes regnskab med samlet 7 – 4.

Chicago Bears – Carolina Panthers odds

Chicago Bears er gjort til favorit med fire point. Der er sat en over/under på 39 point.

Tror du på Chicago Bears, kan du få 1,62 ved Marathonbet*, mens en sejr til Carolina Panthers giver 2,65 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To hold, der kæmper for ikke at være dårligst, kommer til at score point

Det er en kamp mellem, hvad der lige nu er det næstdårligste og tredjedårligste hold i NFL målt på antallet af sejre og hvor gode modstandere, de to hold har mødt. Tilsammen har de to hold også kun vundet tre kampe i sæsonen.

Det må bekymre Carolina Panthers’ cheftræner Frank Reich en del. Chicago Bears’ cheftræner Matt Eberflus har i hele sin cheftræner karriere vundet fem kampe, og det har medført to trænerfyringer.

Reich er dog i gang med sin første sæson i Carolina Panthers, hvorfor det nok ikke ender med en fyring efter et nederlag, men statistikken fra Eberflus må skræmme.

Kan Reichs tropper hjælpe med at bevare Reich i jobbet? Det ser svært ud. Carolina Panthers har ikke et specielt godt angreb. De er nr. 27 i passing yards pr. kamp med 187, mens de får 24. flest rushing yards pr. kamp med 96 yards. De scorer i snit 17,5 point pr. kamp, hvilket er rangeret som nr. 26 i NFL.

Chicago Bears’ forsvar er ikke meget bedre. De rangerer som nr. 24 i passing yards tilladt med 190 yards pr. kamp. Løbeforsvaret er noget bedre med, da de er helt oppe som nr. 4 og tillader 135 yards til modstanderen pr. kamp. Modstanderne scorer i snit 26,9 point, hvilket er nr. 28 i NFL.

Vender vi blikket mod det andet match up, kan vi se, Chicago Bears har et solidt løbeangreb, som i snit får 135 yards, hvilket er rangeret som nr. 4 i NFL. Kasteangrebet er rangeret som nr. 24 og giver 190 yards pr. kamp. Bears scorer i snit 20,9 point, hvilket er nr. 19 i NFL.

Carolina Panthers’ forsvar passer ikke helt fremragende til det. De har et godt kasteforsvar, hvor de tillader 178 yards pr. kamp i snit, hvilket er rangeret som det femtebedste i NFL. Løbeforsvaret giver 131 yards pr. kamp, hvilket er 28. bedst i NFL, og de tillader næstflest point med 28,3 pr. kamp.

Hvor hjemmeholdet Chicago Bears spiller kampe med mange point – det er blot sket en gang, at de har haft under de 39 point, der er sat til denne kamp – varierer det mere for Carolina Panthers. De har været under 39 point fire gange i de første otte kampe.

Det gør, at vi tror, at der kommer mange point i denne kamp. Det sker næsten i alle kampe for Chicago Bears, mens Carolina Panthers gør det i hver anden kamp. Der er til gengæld masser af skader på Carolina Panthers’ forsvar, hvilket må give muligheder.

Der må også være muligheder for Carolina Panthers’ angreb til at finde løsninger mod Chicago Bears’ forsvar. Derfor tror vi, at der kommer over 39 point. Det får vi 1,94 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Over: 39 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar