18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Buffalo Bills – Tampa Bay Buccaneers: Odds og optakt den 27. oktober 2023

Uge 7 i NFL bragte mange overraskelser, og hold, der har brugt denne sæson på at tabe, vandt pludseligt, mens dem, der har vundet meget, tabte. Fortsætter det i denne uge? Denne rundes Thursday Night Game mellem Buffalo Bills- Tampa Bay Buccaneers går i gang klokken 02:15 den 27. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Josh Allen. Odds og optakt til Buffalo Bills - Tampa Bay Buccaneers

Josh Allen skal finde flere holdkammerater i denne kamp, end det lykkedes mod New England Patriots. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Buffalo Bills

(4-3)

Hvad er der galt med Buffalo Bills? Holdet, der af mange før sæsonen var regnet som et af de tre bedste hold i NFL, har kun vundet en kamp mere, end de har tabt.

Nederlag i den seneste kamp til divisionsrivalen New England Patriots var især hårdt. Det er et hold, Buffalo Bills skal kunne slå.

Præcis den kamp har fået mange fans til at kræve angrebstræner Ken Dorsey fyret. Det er ikke sket, og det vil også være en overreaktion. Bills scorede tre touchdowns på angrebet imod den legendariske (forsvars)-træner Bill Belichick.

Derimod er det ganske overraskende, at et på papiret godt forsvar tillader 29 point mod et hidtil tandløst angreb fra New England Patriots.

Det er cheftræner Sean McDermott, der står for forsvaret, og han fyrer ikke sig selv. Forsvarets største problem er ikke talentniveauet, når de er skadefri.

Men problemet lige nu er, at der er skader på forsvaret. Det er især til linebacker Matt Milano og defensive tackle Ed ”Big Ed” Oliver, der er problematisk.

Taktisk vil Sean McDermott gerne spille med mange ”lette” spillere og stoppe modstanderens kasteangreb først og fremmest.

Når man mangler sin bedste linebacker, og den bedste defensive tackle er tvivlsom, bliver det svært at stoppe modstandernes løbeangreb.

Det var dog kasteforsvaret, der var det store problem mod New England Patriots. Ni yards pr. kast og blot fem incompletes og et sack er for lidt for et forsvar, der skal kunne dominere.

Angrebet har også udfordringer i form af skader, hvor den vigtige tight end Dawson Knox ikke er med i denne kamp.

Tampa Bay Buccaneers

(3-3)

Tampa Bay Buccaneers tabte ligeledes den seneste kamp mod en divisionsrival. De tabte til Atlanta Falcons, og nu fører Falcons divisionen i stedet.

Tampa Bay Buccaneers har til denne sæson lavet en del udskiftninger, efter legenden Tom Brady stoppede som quarterback efter 2022-sæsonen.

Til at tage over for Tom Brady hentede Bucs Baker Mayfield ind. Han er en helt anden type quarterback. Han er ofte meget kaotisk, hvis den løsning, han vil have, ikke er mulig tidligt.

Den skal også helst være ud mod sidelinjerne, da Mayfield foretrækker at kaste bolden ud mod siden.

Her har han også gode muligheder. Især Mike Evans er med sin størrelse og fysik et sikkert valg, hver gang bolden kastes mod ham. Evans har også otte spil, der har givet mere end 20 yards, og han får i snit 15,6 yards pr. grebne bold.

På forsvaret er den store defensive tackle Vita Vea. Vea kæmper lidt med en lyskeskade, men når den store mand er med, er det vanskeligt at løbe bolden imod Tampa Bay Buccaneers. Han kan også komme efter quarterbacken, da han med 3,5 sacks er den spiller med flest sacks for holdet.

Længere nede ad banen er det de to linebackers Lavonte David og Devin White, der er de vigtige spillere. De komplimenterer hinanden godt og sikrer, at Bucs altid har godt linebacker spil.

David er god i opdækning og til at tackle, mens White er fremragende til at komme efter quarterbacken.

Mike Evans. Odds og optakt til Buffalo Bills - Tampa Bay Buccaneers

Mike Evans med bolden i hænderne er altid farligt for modstanderens forsvar. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Buffalo Bills – Tampa Bay Buccaneers

De to hold har spillet 12 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Tampa Bay Buccaneers på 33-27, og Tampa Bay Buccaneers fører det indbyrdes regnskab 8-4.

Buffalo Bills – Tampa Bay Buccaneers Odds

Buffalo Bills er gjort til klar favorit. Der er et handicap på 8,5 point. Over/under er sat ved 42,5 point.

Tror du på Buffalo Bills, kan du få 1,28 ved Marathonbet*, mens en sejr til gæsterne giver 4,50 ved NordicBet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: En kamp til at komme tilbage på sporet for begge hold

To hold, der håber på at komme langt ind i slutspillet, mødes torsdag nat. Buffalo Bills har også håb om mere end bare at spille i slutspillet. Men for at det skal ske, bliver Buffalo Bills nødt til at finde løsninger på forsvaret.

Her er Tampa Bay Buccaneers ikke den dårligste modstander. Holdet startede sæsonen med en ny angrebstræner, og de første to kampe gik glimrende, og det virkede til, at de havde fundet løsninger, som forsvarerne i NFL havde svært ved at løse.

En udfordring i NFL er, at alle hold ser kampene igennem, og lærer, hvad et angreb gør godt og dårligt. Det er sket i de seneste kampe for Tampa Bay Buccaneers’ angreb, hvor de har kunnet flytte bolden uden at score mange point.

Det er Buffalo Bills’ forsvar som udgangspunkt også gode til. Giv modstanderen yards, men hold dem fra at score touchdowns.

De har det tiendebedste kasteforsvar og tillader 201 yards pr. kamp, mens deres løbeforsvar er det 23. bedste og tillader 128 yards pr. kamp. De tillader 16,9 point, hvilket er femtebedst.

Det matcher op med det, Tampa Bay Buccaneers’ angreb gør. De har det 15. bedste kasteangreb med 219 yards pr. kamp, mens deres løbeangreb er det 29. bedste og giver 77 yards. De scorer i snit 17,2 point pr. kamp, hvilket er det 26. bedste.

Kigger vi på den anden side af bolden, er det samme historie. Buffalo Bills har det tredje højeste pointsnit med 28,3 point pr. kamp. Især er kasteangrebet velfungerende og får i snit 256 yards pr. kamp. Det er det sjettehøjeste gennemsnit i NFL. Løbeangrebet er det fjortendebedste og får 112 yards pr. kamp.

Tampa Bay Buccaneers har det tiendebedste løbeforsvar og tillader i snit 95 yards til modstanderen. Kasteforsvaret derimod tillader 247 yards, hvilket er det 27. bedste. Men forsvaret tillader sjettefærrest point i snit med 17,3 point.

Begge hold er gode til at få turnovers. Faktisk har Tampa Bay Buccaneers den bedste statistik, hvor de har skabt syv turnovers flere, end modstanderen har taget fra dem. Buffalo Bills er tiendebedst med tre turnovers i egen favør.

Det gør, at vi lurer på, at der kommer over 43 point. Buffalo Bills har generelt et fint angreb, og de scorer i snit fire touchdowns på egen hånd.

Tampa Bay Buccaneers holder sig i snit lidt mere tilbage, men med 17 point i snit burde de kunne være med.

Derfor går vi med over 43 point. Det får vi 1,95 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Over 43 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar