18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.11
1/10
Le Havre
Nantes
Tipped at 2.11
Dagens Spil-avatar
14. apr.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

2.17
5/10
Kalmar FF
IFK Göteborg
Tipped at 2.17
PC Betting-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 3.25
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Buffalo Bills – New York Giants: Odds og optakt den 16. oktober 2023

Denne Sunday Night Football-kamp er mellem to hold, der hører til omkring New York, og som begge var storhold tilbage i 1990’erne, og nu forsøger at komme tilbage til Super Bowl ofte igen. New York Giants gjort det to gange siden, men lige nu er det Buffalo Bills, der har de bedste chancer. Buffalo Bills – New York Giants går i gang 02:20 mandag 16. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Stefon Diggs. Odds og optakt til Buffalo Bills - New York Giants

Stefon Diggs griber en bold, mens han er helt fri, som Diggs ofte er. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Buffalo Bills

Var det jetlag, der var et problem for Buffalo Bills i London-kampen mod Jacksonville Jaguars? Forsvaret havde svært at tackle modstanderne, og der var en del skader i starten af kampen. Problematisk er det, at linebacker Matt Milano brækkede benet og er ude for resten af sæsonen.

Det er en udfordring for et forsvar, der i forvejen har svært ved at tackle sikkert. Det er et forsvar, der ikke tillader mange point imod, og som i høj grad prøver at skabe turnovers og derigennem give deres angreb det bedste udgangspunkt.

Det er ellers gået udmærket i starten af sæsonen. De 25 point, Jacksonville Jaguars scorede i den seneste kamp mod Bills, er det højeste pointantal, de har tilladt i denne sæson. Det er dog værd at bemærke, at de har tilladt 25. flest rushing yards i denne sæson.

På angrebet har de tre gange scoret over 30 point. Faktisk har de scoret mindst tre touchdowns i fire af de fem første kampe, og det er en god start. De tre kampe, hvor de scorede over 30 point, er også de tre kampe, de har vundet.

Et af de store problemer på angrebet er, at Bills ikke for alvor har fået gang i løbeangrebet. Det er kun lykkedes en gang, at en spiller har fået mere end 100 rushing yards.

Kasteangrebet er derimod godt. Stefon Diggs har kun haft en kamp, hvor han greb for under 100 yards, og han er i den grad i gang med en sæson, hvor han bliver en dominerende faktor. Da Bills samtidig har det fjerdehøjeste snit for passing yards pr. kamp, ligner det endnu en kamp, hvor quarterback Josh Allens arm bliver afgørende.

New York Giants

New York Giants har mange udfordringer før denne kamp. Udover at de har tabt fire af de første fem kampe klart, er skader begyndt at sive stille og roligt ind i truppen. Hele 13 spillere er tvivlsomme til denne kamp herunder quarterback Daniel Jones, der har en nakkeskade.

Daniel Jones er ellers en af få sikre måder for New York Giants at få yards i løbeangrebet. Da Saquan Barkley har været skadet, er det Daniel Jones, der har fået flest rushing yards for New York Giants.

Når Jones skal kaste, er det ikke gået godt. Seks interceptions i fem kampe er meget. Cheftræner Brian Daboll viste også sin store utilfreds i løbet af kampen mod Miami Dolphins, da han sammen med Jones så klip undervejs fra sidstnævntes kast.

Daniel Jones har primært kigget efter Darren Waller, der er tight end. De har fundet hinanden 23 gange, og det har givet 11 first downs. Men da Waller også er en af de spillere, der er på skadeslisten, og Waller har slet ikke trænet med i denne uge, ser det svært ud at få den store mand med.

På forsvaret ser det ikke meget bedre ud. Giants tillader fjerde-flest point i gennemsnit, og det er især løbeforsvaret, der er problematisk. Det burde ellers være solidt med de mange fysisk store spillere, der er på den defensive linje, men når man tillader 151 yards i snit pr. kamp, er der problemer.

Lyspunktet kommer i kasteforsvaret, hvor den unge andenårsspiller Kayvon Thibodeaux i de tre seneste kampe er begyndt at spille op til potentialet. Her er det blevet fire sacks, og det hjælper forsvaret en del.

Kayvon Thibodeaux. Odds og optakt til Buffalo Bills - New York Giants

Kayvon Thibodeaux laver ofte rav i den for modstanderens quarterback. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Buffalo Bills – New York Giants

De to hold har spillet 14 gange. Det seneste opgør endte 28-14 til Buffalo Bills, og de to hold har vundet syv gange hver i de indbyrdes møder.

Buffalo Bills – New York Giants Odds

Buffalo Bills er gjort til favoritter med 14 point, og over/under det samlede pointantal er på 45.

Tror du, Buffalo Bills vinder rent, kan du få 1,12 ved Unibet*, mens en sejr til New York Giants giver 8,20 ved Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Der kommer ikke mange point søndag nat

De to hold har hver deres udfordringer til denne kamp. Bills har i deres sejre lignet det bedste hold i NFL, men i de to nederlag har de været til at tale med. Kombinerer man det med en rejse til og fra London, kan de få problemer mod de fleste hold i NFL.

New York Giants har store problemer på angrebet. Det er kun lykkedes holdet at score mere end 17 point en gang – det var i sejren mod Arizona Cardinals. Forsvaret har endnu ikke holdt modstanderen til under 24 point i nogle af de fem kampe.

Buffalo Bills’ forsvars svageste punkt er deres løbeforsvar. Man har det syvende-dårligste gennemsnit i tilladte rushing yards pr. kamp, og med linebacker Matt Milano ude bliver det ikke bedre.

Her bliver de hjulpet af, at New York Giants ikke har det bedste løbeangreb. De er rangeret som holdet med 23. flest rushing yards pr. kamp, og de får i snit 92 yards pr. kamp. Kasteangrebet giver New York Giants 163 yards pr. kamp, hvilket er det næstlaveste i NFL.

New York Giants har generelt svært ved offense denne sæson. De scorer i snit 12,4 point, hvilket er det næstlaveste i NFL. Her er det en udfordring, at Buffalo Bills har det femtebedste snit imod, hvor de blot tillader 16 point imod.

Buffalo Bills kan score point. De har det tredje højeste pointsnit med 31,8 point pr. kamp, og de har det fjerdebedste kasteangreb med 274 yards i snit.

Det gør, at vi lurer på, at der kommer under 45,5 point. Selvom Buffalo Bills scorer mange point, ved vi også, at en tur over Atlanten gør det svært at være skarp lige fra starten af en kamp.

Samtidig har New York Giants svært ved at score mange point, og det gør, at selvom Buffalo Bills scorer mange point, kan Giants få svært ved at få begge hold over det samlede antal point.

Det får vi 1,95 ved Marathonbet for

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Under 45,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar