18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.63
2/10
Ryan Peniston
Lukas Klein
Tipped at 2.63
Bech-avatar
19. jun.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.55
1/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.55
Dagens BetBuilder-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
FC Nordsjælland
Brøndby IF
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Tyskland
Ungarn
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.74
4/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.74
Higuain-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.88
Dagens Spil-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.60
1/10
Juventude
Vasco da Gama
Tipped at 1.60
Frank Pilantra-avatar
20. jun.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Buffalo Bills – Kansas City Chiefs: Odds og optakt den 22. januar 2024

Divisional-runden slutter med en ny-klassiker i AFC-slutspillet mellem Buffalo Bills og Kansas City Chiefs. Det nye er, at denne kamp ikke spilles i Kansas men i Buffalo. Ændrer det på noget for resultatet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Buffalo Bills – Kansas City Chiefs går i gang klokken 00:30 søndag den 22. januar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Stefon Diggs. Odds og optakt til Buffalo Bills - Kansas City Chiefs

Buffalo Bills angrebet jubler over en scoring. Det sker igen i denne kamp (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Buffalo Bills

(11-6)

Buffalo Bills spillede noget af en kamp mod Pittsburgh Steelers i wildcard-runden. Sejren var aldrig rigtigt i fare, men kampen måtte udsættes på grund af vejret. Snestorm ødelagde alle muligheder for, at kampen kunne spilles til tiden. Stadion var mandag, da kampen endelig blev spillet, stadig præget af sne, men banen var spilbar.

Det var en kamp, der også var speciel for quarterback Josh Allen. Det var blot den tredje kamp i de seneste 18 kampe, han har spillet, hvor Allen ikke lavede en turnover. Allen skal fortsætte med de takter, hvis Buffalo Bills skal vinde mod Chiefs.

Buffalo Bills har vundet seks kampe i træk og syv af de seneste otte. Det skyldes en noget ustabil start på sæsonen og nederlag til hold, som Buffalo Bills reelt burde kunne slå. Det har ført til et skifte på angrebstrænerpositionen, hvor Joe Brady har taget over. Det har medført, at Allen er begyndt at spille mere indenfor de rammer, der er i angrebet.

Josh Allen skal spille en stor kamp, for forsvaret har udfordringer. Der er skader til spillere, der har præget forsvaret i denne sæson. Der er en del tvivlsomme spillere, som Buffalo Bills ikke kan undvære. Især er det problematisk, at linebacker Terrel Bernard er tvivlsom. Bernard skal bruges til at stoppe modstandernes tight ends.

Angrebet er ikke ramt af skader på samme måde, men wide receiver Stefon Diggs er tvivlsom. Diggs er den klart bedste receiver for holdet, og den normale nr. 2 receiver – Gabriel Davis – er også allerede dømt ude.  

Kansas City Chiefs

(11-6)

Der venter nye og spændende oplevelser for Kansas City Chiefs og quarterback Patrick Mahomes. Stjernequarterbacken Patrick Mahomes har siden, han blev starter for holdet i 2018 ikke oplevet at spille på udebane i playoff. Alle kampe hidtil har været på hjemmebane i Kansas med undtagelse af Super Bowl-kampene naturligvis.

Denne sæson har på mange måder vist nye sider af holdet, siden Mahomes blev starter. Angrebet har ikke spillet på samme niveau, som det plejer. Det skyldes, at de har skiftet de to offensive tackles før denne sæson, og wide receiverne er alle meget unge.

Det har givet mange mentale fejl, og fejl som slet ikke ligner den velsmurte maskine, angrebet normalt har været for Kansas City Chiefs.

Forsvaret har omvendt været glimrende. Det har det ikke altid været for Kansas City Chiefs. Men i denne sæson har både de rutinerede spillere og de unge vist store evner, og sammen med forsvarstræner Steve Spagnulo virkelig fundet gode måder at påvirke modstanderne på.

Der er lidt skadeproblemer på holdet. På angrebet er der tvivl om de to wide receivere Justyn Russ og Kadarius Toney, mens receiver Skyy Moore med sikkerhed er ude. Toney kan mange formentlig huske fra den første kamp, de to hold spillede i denne sæson. Her ville han have scoret et fantastisk touchdown, hvis ikke Toney selv havde startet spillet med at stå offside.

Forsvaret er mere forskånet for skader. De to vigtige linebackere Nick Bolton og Willie Gay Jr. ligner begge nogen, der kan spille med, mens den vigtige cornerback L’Jarius Sneed ikke har trænet fuldt med i denne uge. Sneed er afgørende for måden, Kansas City Chiefs ønsker at dække op.

Travis Kelce. Odds og optakt til Buffalo Bills - Kansas City Chiefs

Travis Kelce med bolden i hænderne er altid ubehageligt for modstanderne. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Buffalo Bills – Kansas City Chiefs

De to hold har spillet 54 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Buffalo Bills på 20 – 17, og Buffalo Bills fører også det samlede regnskab med 29-24-1.

Buffalo Bills – Kansas City Chiefs odds

Hjemmeholdet Buffalo Bills er lille favorit med 2,5 points handicap. Der er en over/under-linje på 45,5 point.

Tror du på Buffalo Bills rent, får du 1,69 ved bwin*, mens sejr til Kansas City Chiefs giver 2,30 ved Betsson*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Kansas City Chiefs lykkes med at kaste bolden

Det er et moderne traditionsopgør. Det er tredje gang i de seneste fire sæsoner, de to mødes i playoff. Især var opgøret i 2021-sæsonens playoff legendarisk. 42-36 vandt Kansas City Chiefs efter forlænget spilletid. Hele fire gange blev der scoret indenfor de to sidste minutter af ordinær spilletid. To gange indenfor de sidste 13 sekunder.

Siden den kamp har de mødt hinanden to gange i regular season. De er begge endt med sejre til Buffalo Bills, men det kunne også være endt med en sejr til Kansas City Chiefs. Det er altid tæt mellem de to hold. AFC-konferencen har i hele dette årtusinde været præget af en quarterbac-duel.

Tidligere var det Tom Brady vs. Payton Manning. Nu er det Patrick Mahomes vs. Josh Allen. De to hold vil altid være blandt de bedste i hele NFL og være blandt favoritterne til at vinde Super Bowl.

Buffalo Bills har et af de bedste angreb i NFL:

 • Med 26,5 point i gennemsnit har de det sjettehøjeste gennemsnit.
 • Kasteangrebet er det ottendebedste med 244 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det syvendebedste med 130 yards pr. kamp.

Kansas City Chiefs’ forsvar er også glimrende:

 • De tillader i snit 17,2 point pr. kamp. Det er det næstlaveste i NFL.
 • Kasteforsvaret er det fjerdebedste i NFL med 176 tilladt pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er mere i midten af det hele og rangeret som nr. 18 med 113 yards.

Buffalo Bills’ forsvar er ret sammenligneligt med kampens modstanders:

 • De tillader 18,3 point pr. kamp. Det er tredjebedst.
 • Kasteforsvaret er det syvendebedste med 196 yards pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er også lige i midten og rangeret som nr. 15 med 110 yards tilladt pr. kamp.

Kansas City Chiefs’ angreb passer ret godt til det:

 • De scorer i snit 21,8 point pr. kamp. Det er 15. bedst i NFL.
 • Kasteangrebet er rangeret som det sjettebedste med 246 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er lidt under midten og rangeret som nr. 19 med 104 yards pr. kamp.

Det bliver tæt. Traditionelt bliver det en fremragende kamp, hvor alt kan ske. Det må fortsætte i denne kamp. De to hold passer glimrende til hinanden, og der er ikke mange klare fordele. Kansas City Chiefs’ angreb scorer noget mindre, end Buffalo Bills normalt tillader, men med Patrick Mahomes kan de aldrig regnes ude.

Holdet fik også gang i sit løbeangreb mod Miami Dolphins i wildcard-runden. Isiah Pacheco løb for 89 yards, men samlet fik holdet 147 yards på 34 løbespil. Det giver et gennemsnit på 4,3 yards. Sker det igen, kan Kansas City Chiefs virkelig gøre brug af play actions, og det åbner helt op for kastespillet.

Da Buffalo Bills samtidig er ramt af skader på forsvaret, lurer vi på, at Kansas City Chiefs’ kastespil kommer til at fungere. Da Buffalo Bills både har skader til linebackers og safeties, som dækker op i midten, må Mahomes og Travis Kelces’ gamle kemi genfindes.

Det gør, at vi lurer på, at Travis Kelce scorer mindst et touchdown i kampen. Der er alle muligheder for det, og derfor går vi med det. Det få vi 1,98 for ved Unibet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
Travis Kelce scorer touchdown: Ja
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar