18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars: Odds og optakt den 8. oktober 2023

De europæiske NFL-kampe fortsætter med en kamp mellem to af de formodede playoffhold i Buffalo Bills og Jacksonville Jaguars. Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars går i gang 15:30 d. 8. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Josh Allen. Odds og optakt til Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars

Josh Allen scorer et touchdown imod divisionsrivalen Miami Dolphins. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Buffalo Bills

Buffalo Bills står som hjemmehold, men kampen spilles i London på Tottenham Stadium. Alligevel må det føles som en udekamp for Buffalo Bills, da Jacksonville Jaguars allerede har spillet en kamp i London, da de mødte Atlanta Falcons i den fjerde spilleuge.

Der skal da også ekstra udfordringer til for at stoppe Bills for tiden. De tabte den første kamp i sæsonen, men siden har de ikke set sig tilbage. I den seneste kamp vandt de over divisionsrivalerne fra Miami Dolphins, blot en uge efter Miami Dolphins havde scoret 70 point.

Angrebet starter med quarterback Josh Allen. Han er stor, hurtig og kan kaste bolden både præcist og langt. Allen er blevet bedre til at vurdere, hvornår han skal løbe selv, og hvornår han skal satse på at lave store spil på egen hånd.

Josh Allen støttes af stjernereceiveren Stefon Diggs, som kun i en kamp i denne sæson er holdt under 100 yards. I den kamp greb Diggs stadig bolde for 92 yards. Generelt har Buffalo Bills et stærkt kasteangreb, som lige nu er det med syvendeflest yards.

Løbeangrebet har udover Allen også James Cook, som lige nu er den spiller med flest rushing yards, men det handler ikke om, hvem der skal løbe bolden for Buffalo. Det afgørende er, at modstanderen tror, at Buffalo vil kaste bolden, så de kan få yards i løbespillet.

På forsvaret er der både gode og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at stjernespilleren Von Miller er tæt på at vende tilbage efter en lang knæskade. Den dårlige nyhed er cornerbacken Tre’Davious White har revet sin ene akillessene over og er ude for sæsonen.

Skaden til White er problematisk, da Bills ikke har meget bredde på cornerback-positionen. De skal nu håbe på, den unge Kalir Elam får vist det potentiale, han har, for så kan de løse nogle af deres problemer. Forsvaret har ellers startet sæsonen stærkt og har indtil videre tilladt næstfærrest point imod.

Jacksonville Jaguars

Jacksonville Jaguars er det nærmeste, man kommer et udenlandsk hold i NFL. Ejer Shahid Khan har mange interesser i England, hvor sønnen Tony Khan er ejer af Fulham. Derfor spiller Jacksonville Jaguars mange kampe i England. Det er anden kamp i træk i denne sæson, Jacksonville Jaguars spiller i London.

Holdets store styrke er angrebet, og især den unge quarterback Trevor Lawrence er en kommende superstjerne, som vinder ved at kombinere præcision, atletiske evner og en evne til at læse modstandernes forsvar.

Lawrence bliver støttet af Calvin Ridley, der er tilbage efter en sæsons karantæne. Ridley er en stor og stærk receiver, der løber meget præcise ruter. Herudover er det især Christian Kirk, der er dygtig ind over midten af banen, der hjælper Lawrence.

Den offensive linje er ikke den bedste i NFL, men de forstærkes af, at Cam Robinson vender tilbage efter fire kampes karantæne. Det gør, at den unge førsteårsspiller Anton Harrison kan vende tilbage til sin naturlige plads, og det burde hjælpe Lawrence en del.

På forsvaret har de brugt en del ressourcer på at være stærke omkring den defensive linje. Det har dog ikke betydet, at de ikke er afhængige af en mand. Josh Allen (ligesom Buffalo Bills’ quarterback) har allerede seks sacks, og han har ramt modstanderens quaterback yderligere ni gange.

I den defensive bagende er det den unge safety, Andre Cisco, der er startet sæsonen stærkt. Han har to interceptions og har forceret en fumble i de første fire kampe. Cisco er en safety, der skal bruges til at dække op, da han ikke er den mest fysiske forsvarsspiller.

Trevor Lawrence. Odds og optakt til Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars

Trevor Lawrence har allerede kastet bolde i London. (Foto: IMAGO / Action Plus)

Match up: Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars

De to hold har spillet 18 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Jacksonville Jaguars på 9-6 i 2021 og de to hold har vundet ni gange hver i de indbyrdes møder.

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars Odds

Buffalo Bills er favorit til at vinde denne kamp. Bookmakerne siger, at de er favorit med 5,5 point, mens over/under er på 48,5 point.

Tror du, Buffalo Bills vinder rent, kan du få 1,44 ved Betfair*, mens en sejr til Jacksonville Jaguars giver 3,10 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: London Calling for points

Det er to hold, der har drømme om playoff som minimum. Især for Buffalo Bills er der drømme og tanker om at vinde det hele, og det er slet ikke umuligt. Buffalo Bills er et af de stærkeste hold i NFL, og de virker til at være mere balancerede og til at have mere bredde end de seneste sæsoner.

Jacksonville Jaguars er stadig ved at bygge op, efter de har haft nogle uheldige træneransættelser, hvor Doug Pederson lige nu er cheftræner, og det virker som en fornuftig løsning. Men det gør også, at holdet er ustabilt. Især er forsvaret svingende og lidt efter det ønskede niveau.

Buffalo Bills har i den grad fået gang i deres angreb. I de tre seneste kampe har de scoret mindst 37 point, og det er voldsomt. Især når man tænker på, at bookmakerne ikke regner med, at der samlet kommer mere end 49 point. Det har Buffalo Bills næsten på egen hånd leveret de tre seneste kampe.

Jacksonville Jaguars har i en af deres første fire kampe scoret over 30 point. I to af kampene er der tilsammen scoret over 50 point i alt. En af de store udfordringer for Jacksonville Jaguars har været at stoppe modstandernes kasteangreb. Her har de kun det 22. bedste forsvar og tillader i snit 238 yards pr. kamp.

Det er et problem, når Buffalo Bills i snit kaster for 253 yards pr. kamp og har det syvendebedste kasteangreb. Samtidig er Buffalo Bills det hold, der har scoret næstflest point indtil videre med 34,8 point i snit. Jacksonville Jaguars’ forsvar er dog stadig gode til at holde modstanderne fra at score, hvor de i snit tillader 20,5 point imod.

Vi lurer på, selvom de to forsvar spiller fint, at det bliver svært at holde pointantallet nede. Buffalo Bills scorer point, som de vil, og Jacksonville Jaguars kan godt score point, når de har brug for det og virkelig arbejder for det. Derfor kigger vi på over 49,5 point til odds 2,00 ved bet365.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Over 49,5 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar