18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Buffalo Bills – Denver Broncos: Odds og optakt den 14. november 2023

Det er to af de store traditionshold i AFC, der mødes denne Monday Night. Hjemmeholdet Buffalo Bills skal bruge en sejr for at holde fast i muligheden for playoff, mens Denver Broncos er i gang med genopbygning af holdet. Buffalo Bills – Denver Broncos går i gang klokken 02:15 tirsdag den 14. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Von Miller. Odds og optakt til Buffalo Bills - Denver Broncos

Von Miller møder sit gamle hold, Denver Broncos, og vil som sædvanligt jagte modstanderens quarterback. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Buffalo Bills

(5-4)

Buffalo Bills er et af de mest ustabile hold i NFL. De har i de seneste seks kampe skiftevis vundet og tabt.

Den seneste kamp mod Cincinnati Bengals blev tabt 24 – 18, men det kunne være blevet til et langt større nederlag. Forsvaret havde store problemer med at stoppe Cincinnati Bengals, der flyttede bolden, som de havde lyst.

Det er især skader, der er problemet for holdet, og forsvaret er meget hårdt ramt. Den vigtige linebacker Matt Milano er ude for sæsonen.

Det bliver ikke bedre af, at afløseren Terrel Bernard er tvivlsom til denne kamp, ligesom de næste linebackers i rækken er tvivlsomme. Derudover er de to startende cornerbacks Tre’Davious White og Kalir Elam også ude med skader.

På angrebet har Bills i de seneste tre kampe fundet den unge førsteårsspiller Dalton Kincaid, og det er en spiller, som kan hjælpe en del. Den spændende tight end har grebet 23 bolde for 221 yards i de tre kampe.

Denver Broncos

(3-5)

Der var store forhåbninger til denne sæson i Denver. De hentede den rutinerede Super Bowl-vindende træner Sean Payton ind for at hjælpe quarterback Russell Wilson med at nå sit tidligere niveau.

Det virker til, at de to og resten af holdet er ved at finde en stil. De to seneste kampe er i hvert fald vundet mod Green Bay Packers og Kansas City Chiefs. Det er især forsvaret og løbeangrebet, der har vundet kampene for Denver Broncos.

På forsvaret er det den unge cornerback Patrick Surtain II, der dækker modstanderens bedste receiver op, og sjældent giver mange chancer for at få yards mod ham. Det er værd at bemærke, at safety Kareem Jackson er ude med karantæne.

På angrebet er det den store receiver Cortland Sutton, der ofte er målet for Wilson, når der kastes.

Sutton har grebet 33 bolde i alt, og det har givet 19 first downs og seks touchdowns. Når der løbes, er det ofte Javonte Williams, der får bolden. Han får fire yards pr. gang, han får bolden.

Russell Wilson. Odds og optakt til Buffalo Bills - Denver Broncos

Russell Wilson skal bruge sine running backs og finde yards på den måde. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Buffalo Bills – Denver Broncos

De to hold har i alt spillet 40 gange mod hinanden.

Det seneste opgør endte med sejr til Buffalo Bills på 48 – 19, og Buffalo Bills fører det samlede regnskab 23-16-1.

Buffalo Bills – Denver Broncos odds

Buffalo Bills er favorit med syv point. Der er en over/under på 46,5 point.

Tror du på Buffalo Bills, får du 1,30 ved Betsson*, mens en sejr til Denver Broncos giver 4,10 ved bwin*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Denver Broncos har fundet lidt liv. Finder Buffalo Bills stabilitet?

Det er to hold, der kæmper for at komme med i playoff. Det ser svært ud for Denver Broncos, mens det for Buffalo Bills ikke er umuligt, men det kræver, spillet bliver bedre.

Det er især forsvaret for Buffalo Bills, der skal forbedre sig. De tillader modstanderne 219 yards, hvilket er rangeret som nr. 14 i NFL. Løbeforsvaret er nr. 18 og tillader modstanderen 114 yards pr. kamp i gennemsnit. De tillader til gengæld ikke modstanderne mange point, da statistikken siger femtefærrest med 17,8.

Denver Broncos’ angreb har det 11. bedste løbeangreb med 116 yards pr. kamp. Kasteangrebet er rangeret som det fjerdedårligste og får 185 yards i gennemsnit pr. kamp. De scorer 21,5 point pr. kamp, hvilket er lige i midten som nr. 16.

Denver Broncos’ forsvar har helt andre udfordringer. De har NFLs dårligste løbeforsvar og tillader modstanderen 154 yards pr. kamp. Kasteforsvaret er lidt bedre med, da de her er det sjettedårligste og tillader modstanderen 251 yards. De tillader næstflest point imod, hvor modstanderen scorer 28,3 point i snit mod dem.

Buffalo Bills har et fint angreb. Kasteangrebet er rangeret som det femtebedste og får i snit 262 yards pr. kamp. Løbeangrebet får 108 yards i gennemsnit pr. kamp, og det er lige i midten i NFL, og rangeret som nr. 16. De har det femtehøjeste pointgennemsnit med 26,7 point.

Det gør, at vi tror, at der kommer en del point i kampen. Vi lurer på, at der kommer over 46,5 point.

Buffalo Bills har allerede flere kampe med over 35 point i sæsonen, og Denver Broncos har fået gang i spillet og har ovenikøbet haft en friuge, som plejer at give nye ideer og tid til at rette de fejl, der har været.

Det gør, at vi går med over 46,5 point. Det får vi 1,93 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over: 46,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar