18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
4/10
Clement Chidekh
Titouan Droguet
Tipped at 1.83
Bech-avatar
23. feb.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.30
2/10
Clement Chidekh
Titouan Droguet
Tipped at 2.30
Bech-avatar
23. feb.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Metz
Lyon
Tipped at 1.82
Dagens Spil-avatar
23. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
3/10
Real Sociedad
Villarreal
Tipped at 2.10
BettingGuru-avatar
23. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Lorient
Nantes
Tipped at 2.15
Jens Bøye-avatar
24. feb.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Deportivo Alaves
Mallorca
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
24. feb.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

1.81
2/10
Hvidovre
Viborg
Tipped at 1.81
Mads Larsen-avatar
25. feb.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Liverpool FC
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
3/10
Instituto
Godoy Cruz
Tipped at 2.08
BettingGuru-avatar
26. feb.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs: Odds og optakt den 28. januar 2024

Vi skal have fundet den første deltager i sæsonens Super Bowl. AFC-finalen er mellem to af de bedste forsvar, og de har begge enormt eksplosive angreb. Hvor hjemmeholdet længe har haft gode løsninger, har gæsterne først fundet nogle til deres angreb nu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs, som går i gang klokken 21:00 søndag den 28. januar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Lamar Jackson. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

Lamar Jackson løber fra alt og alle og scorer et touchdown (Foto: IMAGO / Newscom World)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. jan. 15:53.

Baltimore Ravens

(14-4)

Baltimore Ravens har været et dominerende hold i NFL i år. Ikke bare forventes Lamar Jackson at vinde MVP – både forsvars- og angrebstrænerne hos Ravens er nomineret til årets enhedstræner, og resultaterne viser det da også. Ni gange i denne sæson har de slået hold med mindst 10 sejre med mindst 14 overskydende point.

Holdet gjorde også meget kort proces med Houston Texans i Divisional Round. 34 – 10 på scoreboardet viser, hvor overlegne Baltimore Ravens var i den kamp. Der var alligevel lidt udfordringer med den kamp. Det stod 10 – 10 ved pausen, og det var i anden halvleg, at de for alvor satte sig på opgøret.

Houston Texans prøvede eller at sende mange spillere efter quarterback Lamar Jackson gennem hele kampen. Traditionelt har mange i NFL ment, at hvis Lamar Jackson kommer under pres, vil han forsøge at løbe selv eller træffe dårlige beslutninger. Det har Lamar Jackson i den grad vist, at han uden problemer kan løse med kast i denne sæson.

På forsvaret er der flere spillere, der er værd at fremhæve. Linebacker Roquan Smith har spillet fremragende i sæsonen. Han kom til Baltimore Ravens i forrige sæson, og at det tidligere hold Chicago Bears sendte Smith videre, har gjort ham både rasende og motiveret ham til at udvikle sig meget. Smith har været en af sæsonens bedste linebackers.

Safety Kyle Hamilton har ikke samme baggrund som Smith. Hamilton startede karrieren i Baltimore Ravens, og han har lært meget. Hamilton er en moderne safety, der kan bruges til alt.

Noget af det, Hamilton gør bedst, er, når han skal dække en receiver op, der starter i midten af banen (det der kaldes slotten). Her er Hamilton helt fremragende, da han både kan bruge sin fysik og evne til at tackle, når det er nødvendigt.

Kansas City Chiefs

(13-6)

Det amerikanske band Green Day havde for et par årtier siden hittet ”Wake me up when september ends”. For Kansas City Chiefs virker det til at være” Wake me up when January starts”. Holdet var meget ustabilt i store dele af den ordinære sæson, men her i playoff er de endnu en gang gode.

Det er sjette gang i træk, at Kansas City Chiefs er i Conference Finals. Det er den næstbedste stime i NFLs historie og kun overgået af New England Patriots, der havde otte fra 2011-2018. Det er første gang i de seks sæsoner, at Kansas City Chiefs spiller på udebane i Conference-kampen.

Holdet har vundet over Miami Dolphins og Buffalo Bills i playoff indtil videre. Den seneste sejr over Buffalo Bills var endnu en gang en tæt kamp, der blev afgjort, da Buffalo Bills missede et field goal på 44 yards. Det betød, at Chiefs vandt med tre point.

Kampen gav dog udfordringer for Kansas City Chiefs. Flere af de fem startere på den offensive linje kæmper nu med skader og er tvivlsomme. Værst ser det ud for guarden Joe Thuney som fik en forstrækning i en brystmuskel. Den anden guard Trey Smith har været syg. Kan en af de to ikke spille, bliver det svært for Kansas City Chiefs at løbe bolden op igennem midten.

På forsvaret starter det med den store defensive linjemand Chris Jones. Jones startede sæsonen med at være sur over sin kontrakt, men det blev løst.

Forsvarstræner Steve Spagnuolo elsker at sende pres efter modstandernes quarterback, og her bliver Jones helt central. Jones kræver meget opmærksomhed fra angrebet, og det vil betyde, at der bliver plads til andre på forsvaret.

Travis Kelce. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs’ angreb løber på banen. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs

De to hold har spillet mod hinanden 12 gange tidligere. Det seneste opgør endte med sejr til Baltimore Ravens på 36 – 35, men det er Kansas City Chiefs, der fører det samlede regnskab 7-5.

Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs odds

Baltimore Ravens er favorit med et handicap på fire point. Der er sat en over/under på 44,5 point.

Tror du på Baltimore Ravens rent, får du 1,52 ved Unibet*, mens sejr til Kansas City Chiefs giver 2,81 ved Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Lamar Jackson er en nøglebrik til scoringer

Det er nu, vinderen af AFC skal findes. Det er to af de hold, de fleste havde regnet med ville komme langt i playoff, hvor især gæsterne Kansas City Chiefs var regnet som et af de bedste hold.

Baltimore Ravens spillede ellers i en stærk division – alle hold vandt flere kampe, end de tabte, men det fik ikke Baltimore Ravens til at slappe af. I stedet vandt de flest kampe af alle i AFC.

De to hold har ikke mange svage punkter. Det er to af de bedste forsvar, og begge angreb har store stjerner. Kansas City Chiefs har i denne sæson haft svært ved at finde et stabilt angreb.

Både løbeangrebet og kasteangrebet har haft svært ved at finde løsninger. I playoff er det blevet bedre, og runningback Isiah Pacheco er kommet i gang. Receiverne taber heller ikke længere kast.

Det bliver også nødvendigt, for Baltimore Ravens har et fremragende forsvar:

 • De tillader færrest point med 16,5 pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er det sjettebedste med 191 yards pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er rangeret som nr. 14 med 109 yards tilladt pr. kamp.

Kansas City Chiefs’ angreb er nogenlunde med:

 • De scorer 21,8 point, hvilket er 15. bedst.
 • Kasteangrebet er det sjettebedste med 246 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er noget dårligere og er rangeret som nr. 19 med 104 yards pr. kamp.

Baltimore Ravens’ angreb er ret godt med:

 • De scorer fjerdemest i NFL med 28,4 point pr. kamp.
 • Kasteangrebet er rangeret som nr. 21 med 213 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det bedste i NFL med 156 yards pr. kamp.

Kansas City Chiefs’ forsvar er også godt med:

 • De tillader næstfærrest point med 17,3 pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er det fjerdebedste med 176 yards tilladt pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er mere i midten af det hele og rangeret som nr. 18 med 113 yards.

Holdene matcher godt op med hinanden. Der er ikke mange steder, hvor det ene hold har klare fordele over det andet. Der er dog et sted, hvor det er værd at kigge lidt nærmere efter.

Baltimore Ravens har et glimrende løbeangreb. Lamar Jackson har traditionelt hos Ravens været brugt som en slags ekstra runningback, der en gang imellem skulle kaste bolden. Det er ændret, så Jackson nu kun løber i sjældne tilfælde. Alligevel kan det sagtens blive afgørende i denne kamp.

Kansas City Chiefs foretrækker at dække op mand-mand, når de skal dække op fra 20-yard zone og ind mod egen målzone. Det gør, at forsvarsspillerne har ryggen til quarterbacken, og det gør det nemmere for en quarterback at løbe. Samtidig er Kansas City Chiefs det hold, der efter Steve Spagnuolo blev ansat, har tilladt flest quarterback touchdowns i de situationer i den ordinære sæson. De har tilladt 26.

Samtidig er Kansas City Chiefs’ forsvar i forvejen ikke specielt gode til at stoppe modstandernes løbeangreb.

Derfor lurer vi på, at Lamar Jackson får scoret mindst et touchdown i løbet af kampen. Det får vi 1,78 for ved Unibet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Lamar Jackson scorer touchdown: Ja
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar