18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
3/10
EM 2024 – Hold Point
Tipped at 1.70
BettingGuru-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
4/10
Rumænien
Ukraine
Tipped at 2.25
Higuain-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 1.80
Dagens Spil-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Østrig
Frankrig
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
17. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.73
1/10
Atletico MG
Palmeiras
Tipped at 1.73
Frank Pilantra-avatar
18. jun.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Baltimore Ravens – Houston Texans: Odds og optakt den 20. januar 2024

Divisionsvinderne af AFC Nord og AFC Syd mødes i denne playoffkamp mellem to af de mest interessante angreb i NFL. Kan de unge Houston Texans-spillere snyde Baltimore Ravens i denne kamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Baltimore Ravens – Houston Texans går i gang klokken 22:30 lørdag den 20. januar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Lamar Jackson. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Houston Texans

Lamar Jackson leder efter holdkammerater, der er frie langt nede ad banen. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Baltimore Ravens

(13-4)

Baltimore Ravens vandt AFC og skal derfor spille på hjemmebane resten af deres sæson med undtagelse af en mulig Super Bowl. Baltimore Ravens har også været stærkt spillende denne sæson på både angrebet og forsvaret. Flere amerikanske eksperter peger på Baltimore Ravens’ forsvar som det bedste i NFL.

Angrebet er også stærkt. Hidtil i quarterback Lamar Jacksons karriere har angrebstrænerne i Baltimore Ravens ment, at han var bedst brugt som en, der løber med bolden. Det blev ændret med ansættelsen af Todd Monken og tilføjelsen af Zay Flowers som receiver. Jackson er en præcis, hurtig quarterback, der kan lave alle kast, der er i et NFL-angreb.

Til denne kamp får angrebet muligvis den stærke tight end Mark Andrews tilbage. Andrews fik en ankelskade tilbage i november, og det var frygtet, han slet ikke ville komme tilbage i denne sæson. Andrews er en stor, stærk og hurtig tight end, der kan løbe meget præcise ruter, og han blokerer fint, når bolden skal løbes.

Forsvaret er som sagt fremragende. Det er både systemet og de enkelte spillere. Forsvaret kan stille op og virke til at spille på en bestemt måde, og når spillet er i gang, ændrer billedet sig fuldstændigt. Det skyldes blandt andet safety Kyle Hamilton, som kan bruges til alt på et forsvar.

Der er dog problemer. Den stærke cornerback Marlon Humphrey er ude med en skade, og det vil svække Baltimore Ravens’ evne til at dække op på mange forskellige måder. Humphrey kan altid tage modstandernes bedste receiver helt ud af kampen, og det kommer holdet til at mangle.

Houston Texans

(10-7)

Houston Texans er kommet meget længere, end nogen troede var realistisk før denne sæson. Langt de fleste vurderede, at denne sæson handlede om at få bygget op om de unge spillere og finde nogle løsninger på positioner, holdet ikke havde brugt mange ressourcer på denne off-season.

Quarterback C. J. Stroud har vist sig at være langt bedre og meget længere fremme i sin udvikling, end selv den mest optimistiske Houston Texans-fan kunne have håbet på. Stroud vil formentlig vinde årets førsteårsspiller for angrebsspillere, og det er fuldt fortjent. Stroud er en kreativ quarterback, som samtidig er præcis med en stærk arm, og som ikke behøver meget plads for at kaste.

På angrebet er det især wide receiver Nico Collins, der hjælper Stroud. Collins har fået sit store gennembrud denne sæson, og han gør det med stor fart, størrelse og meget præcise ruter. Collins er en spiller, der kan komme fri meget hurtigt, og ellers kan han bruge sin højde til at vinde dueller om bolden.

På forsvaret starter det med endnu en ung spiller. Will Anderson Jr. er en atletisk defensiv linjemand, som er god til at komme efter quarterbacken og er fremragende mod løbespil. Anderson Jr. er en kandidat til at vinde årets førsteårsspiller på forsvaret, og Anderson Jr. er blevet en nøglespiller for holdet meget hurtigere end håbet.

På den defensive linje bakkes Anderson Jr. op af Jonathan Greenard, som er i gang med sin fjerde sæson i NFL. Det har været meget op og ned for Greenard hidtil i NFL-karrieren, men det har også skyldtes, han har manglet en makker på den defensive linje.

Med Anderson Jr. har Greenard endelig fundet en, der kan tage lidt af opmærksomheden på Greenard fra modstanderne. Det er værd at bemærke, at begge spillere har kæmpet med en ankelskade i denne uge.

C.J. Stroud. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Houston Texans

C. J. Stroud havde meget at grine af efter sejren over Cleveland Browns. Får han det igen? (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Baltimore Ravens – Houston Texans

De to hold har spillet mod hinanden 13 gange tidligere. Det seneste opgør endte med en sejr til Baltimore Ravens på 25 – 9, og Baltimore Ravens fører også det samlede regnskab 11-2.

Tror du på Baltimore Ravens rent, får du 1,23 ved Unibet*, mens sejr til Houston Texans giver 4,60 ved Betsson*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Det er tid til, Lamar Jackson dominerer i playoff

Det er anden gang, de to hold mødes i denne sæson. Første gang var helt tilbage i uge 1, hvor Baltimore Ravens vandt 25 – 9. Flere spillere er spurgt ind til den kamp, og alle har affejet den kamps betydning. Lamar Jackson har sagt, at den kamp ikke kan bruges til noget, da begge hold har ændret sig markant og fået helt andre identiteter siden.

Vi får med denne kamp brudt en stime. Lamar Jackson har to gange spillet i divisional round og tabt begge gange. Houston Texans har i hele deres eksistens spillet fire kampe i samme runde og tabt alle fire gange. Nogen får en uvant succesoplevelse.

Der er grund til at tro, det kan ændre sig for begge hold. For første gang spiller Baltimore Ravens med Lamar Jackson som quarterback, og de har et moderne NFL-angreb med spillere, der kan gribe bolden.

For Houston Texans starter alt med de unge spillere og trænere, de har fået. DeMeco Ryans var forsvarstræner i San Francisco 49ers i to sæsoner, før han fik ansvaret for Houston Texans før denne sæson. Den 39-årige cheftræner er i gang med en forrygende sæson som førstegangstræner.

Baltimore Ravens’ angreb er godt:

 • Holdet scorer fjerdeflest point i gennemsnit med 28,4 pr. kamp.
 • Kasteangrebet er rangeret som nr. 21 med 213 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det bedste i NFL med 156 yards pr. kamp.

Houston Texans’ forsvar er udmærket:

 • De tillader 11. færrest point imod med 20,8 i gennemsnit.
 • Kasteforsvaret er rangeret som nr. 23 med 234 yards pr. kamp tilladt til modstanderne.
 • Løbeforsvaret er det sjettebedste med 96 yards tilladt pr. kamp.

Baltimore Ravens’ forsvar er godt:

 • Forsvaret tillader færrest point i NFL pr. kamp med 16,5 point tilladt.
 • Kasteforsvaret er rangeret som det sjettebedste med 191 yards tilladt pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er rangeret som nr. 14 med 109 yards tilladt pr. kamp.

Houston Texans’ angreb er også meget specifikt:

 • De scorer 13. flest point pr. kamp med 22,2.
 • Kasteangrebet er det syvendebedste med 245 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er rangeret som nr. 22 med 96 yards i snit.

Det er to hold, hvor deres styrker møder hinandens styrker, og deres svagheder møder hinandens svagheder. Det er også en kamp mellem to hold, de fleste andre hold i NFL gerne vil efterligne.

Tre af de fire angrebs-/forsvarstrænere har haft jobinterviews som cheftrænere andre steder. Den fjerde er Houston Texans forsvarstræner, men det job står cheftræner DeMeco Ryans for, og han kan derfor ikke snakke med andre hold.

Der er lagt op til en kamp mellem to hold, der også vil være med fremme i den kommende sæson. Begge hold burde kunne forlænge med deres nøglespillere og finde gode løsninger på de pladser, hvor der er mangler. Derfor kan vi godt forvente store ting af holdene de kommende sæsoner.

En ting, der er værd at bide mærke i, er, at Houston Texans ikke har et specielt godt kasteforsvar. Det kan angribes – især af spillere der løber krydsningsruter over midten.

Det er noget, Baltimore Ravens er gode til at angribe med deres wide receivere. Samtidig er Lamar Jackson altid en trussel til at stikke af på egen hånd. I fire af de seneste seks kampe har Lamar Jackson haft mindst 290 yards igennem både luften og ved at løbe selv.

Det, lurer vi på, sker igen. Ved Unibet er grænsen sat ved 284,5 yards, og her går vi med over til 1,87.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,87
Lamar Jackson over 284,5 yards: Ja
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar