18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.55
1/10
Tromsø
Fredrikstad
Tipped at 1.55
Dagens Spil-avatar
29. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.43
1/10
Olympiakos
Fiorentina
Tipped at 2.43
Dagens BetBuilder-avatar
29. maj.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Cerro Porteno
Colo Colo
Tipped at 2.10
BettingGuru-avatar
30. maj.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.77
2/10
Libertad
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
31. maj.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
EM 2024 – Turnerings totaler
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals: Odds og optakt den 17. november 2023

AFC Nord er baseret på antal af sejre den bedste division i NFL lige nu. Dette divisionsopgør afgør for, hvem der kan vinde divisionen, og det får også afgørende betydning for hele AFCs playoff-billede. Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals går i gang klokken 02:15 fredag den 17. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Lamar Jackson. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

Lamar Jackson jagter point og yards for Baltimore Ravens, og er svær at stoppe for modstanderen. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Baltimore Ravens

(7-3)

Baltimore Ravens er blevet et noget andet hold, end det traditionelt har været. Historisk set har det handlet om at spille godt forsvar, og på angrebet skulle man løbe bolden hårdt, kraftfuldt og ofte.

Det har quarterback Lamar Jackson og angrebstræner Todd Monken ændret på til denne sæson. Løbeangrebet er der stadigvæk, men Lamar Jackson kaster mere og tidligere i kampen end før. Da holdet har fået store sejre, har de kunnet slappet af og ikke jagte point og yards igennem luften.

Lamar Jackson har ofte været kritiseret for at være en quarterback, der har været bedst, når han kunne være en slags runningback, og kritikken er også gået på, at han ikke har haft evnerne til at kaste.

Det har vist sig at være ganske forkert, da Jackson er en meget præcis og kreativ quarterback, der finder løsninger, når der ikke er nogle tydelige eller nemme af slagsen.

Løbeangrebet er dog stadig glimrende. Udover at Lamar Jackson altså kan hjælpe til, er den offensive linje også glimrende, og de har i Gus ”The Bus” Edwards en god runningback, som er meget kraftfuld og god til at få de yards, holdet har brug for.

Forsvaret er også fremragende. Forsvarstræner Mike Macdonald nævnes ofte som en mulig cheftræner for hold, der leder efter en ny cheftræner efter denne sæson. Det skyldes, at han har skabt et forsvar, hvor alle spillere bliver bedre og forstår deres opgave.

Linebacker Roquan Smith er en af de spillere, der er blevet bedre af at få Macdonald som træner. Smith har fem pass deflections – altså hvor han forhindrer angrebsspilleren i at gribe bolden – 108 tacklinger og halvandet sack.

Længere nede ad banen er det safety Geno Stone, der har imponeret stort. Han startede sæsonen som reserve men har tiltvunget sig mere og mere spilletid. Han har seks interceptions i denne sæson.

Cincinnati Bengals

(5-4)

Det begynder at stramme til for Cincinnati Bengals’ playoff-håb. Stjernequarterback Joe Burrow er ellers helt skadefri igen, men det går alligevel ikke efter planen for Cincinnati Bengals. Fire nederlag er meget efter ni kampe, og det gør det svært at komme i playoff, hvis de taber flere kampe.

Joe Burrow er en meget præcis quarterback, som kan skabe spil, når der opstår kaos omkring ham. Det er med til at skjule nogle af de problemer, der er på Cincinnati Bengals’ angreb.

Da Burrow startede sæsonen med en lægskade, gav det holdet kæmpe problemer, da det er en stor del af angrebet, at Burrow kan bevæge sig frit rundt.

Den offensive linje har stadig udfordringer. Det kan blandt andet ses i løbespillet, hvor Joe Mixon snitter 3.9 yard pr. løbespil, og Joe Burrow har været sacket 22 gange i sæsonen. Linjen er ellers skadesfri og må efterhånden være i stand til at finde de løsninger, der skal til.

På forsvaret er det den dygtige defensive end Trey Hendrickson, der har været stærkt spillende. 8,5 sacks er det blevet til indtil videre, men i den seneste kamp mod Houston Texans gik Hendrickson ud med en knæskade, og han har ikke trænet med siden.

Længere nede ad banen har Cam Taylor-Britt spillet en stærk sæson. Det er hans anden sæson i NFL, og han har fire interceptions. Han tillader, at 56 % af alle kast imod ham bliver completed, men han har kun misset to tacklinger i sæsonen, hvilket begrænser skaderne hurtigt.  

Joe Burrow. Odds og optakt til Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

Joe Burrow kigger efter frie holdkammerater langt nede ad banen. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals

De to hold har spillet mod hinanden 56 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Baltimore Ravens på 27 – 24, og Ravens fører det indbyrdes regnskab 29 – 27.

Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals odds

Baltimore Ravens er gjort til lille favorit, hvor de er bagud med fire point. Der er sat en over/under på 46,5 point.

Tror du på Baltimore Ravens, får du 1,61 ved Marathonbet*, mens en sejr til Cincinnati Bengals giver 2,70 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Den hårde og svære AFC Nord kræver sejre og point

Det er anden gang i denne sæson at de to divisionsrivaler mødes. Første gang var tilbage i uge 2, hvor Baltimore Ravens vandt 27 – 24. Den kamp blev spillet i Cincinnati.

Begge hold tabte deres seneste kamp. Begge kampe blev afgjort til sidst med et field goal til modstanderne. Hvordan de to hold kom frem til resultatet, var dog vidt forskelligt. Hvor Baltimore Ravens førte hele kampen – faktisk alle 60 minutter – mod Cleveland Browns, var Cincinnati Bengals bagud det meste af kampen.

Baltimore Ravens førte med 14 point ind i 4. quarter, men en uheldig interception, der først ramte en hjelm, blev til syv point for modstanderne, og herefter måtte de helt hen, til tiden løb ud, før de kom bagud.

Sådan tabte Cincinnati Bengals ikke. Faktisk var de i den helt omvendte situation, for de var bagud det meste af kampen og bagud med 10 point i 4. quarter. To scoringer med under tre minutter igen gjorde, at de fik udlignet. Der var bare tilpas lang tid nok tilbage til, at Houston Texans kunne nå at score igen.

Baltimore Ravens er det hold, der tillader færrest point. De tillader i gennemsnit modstanderen at score 15,7 point. Især er kasteforsvaret godt med, hvor de tillader fjerdefærrest yards igennem luften med 173. Løbeforsvaret tillader 100 yards i gennemsnit, og det er nr. 11 i NFL. I de seneste fem kampe har Ravens kun tilladt modstanderen at score over 25 point en gang.

Cincinnati Bengals’ angreb er lige knap med på de statistikker. De scorer i snit 20,6 point, hvilket rangerer som nr. 20 i NFL. Kasteangrebet får 226 yards, og det er rangeret som nr. 16. Løbeangrebet er det dårligste i NFL med 74 rushing yards pr. kamp. Det er værd at bemærke, at i de seneste fem kampe, Cincinnati Bengals har spillet, har de kun scoret under 20 point en gang.

Forsvaret for Cincinnati Bengals er også udfordret. De tillader i gennemsnit 21,3 point, men det er lige i midten af NFL som nr. 16. Kasteforsvaret tillader 247 yards pr. kamp, og det er rangeret som nr. 25. Løbeforsvaret følger næsten løbeangrebet og er rangeret som nr. 30. Det giver 136 yards pr. kamp. Igen, hvis vi kigger på de seneste fem kampe, har Bengals kun tilladt modstanderne over 21 point en gang.

Baltimore Ravens’ angreb er godt med. De scorer i snit 27 point, hvilket er det femtehøjeste gennemsnit i NFL. Løbeangrebet får 154 yards i gennemsnit pr. kamp, hvilket er højest i NFL. Kasteangrebet får 207 yards pr. kamp, hvilket er rangeret som nr. 20. I de fire seneste kampe har Baltimore Ravens scoret over 30 point i dem alle.

Det er to hold, der på det seneste har spillet kampe med mange point. I de to holds seneste indbyrdes opgør var der også masser af point. Det er en enormt vigtig kamp for begge hold. Cincinnati Bengals kan ikke tåle flere nederlag, hvis de skal gøre sig reelle forhåbninger om en playoffplads.

Baltimore Ravens fører AFC Nord, men kun med en kamp og skal de holde fast i drømmen om at vinde divisionen, er der ingen grund til at lukke Cincinnati Bengals ind i kampen. Derfor lurer vi på, at de to hold kommer til at score mange point.

Vi går med over 46,5 point. Begge hold har i de seneste kampe scoret mange point. Det får vi odds 2,00 ved bet365.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Over: 46,5 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar