18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NFL odds

NFL følges tæt i hele verden, og det taktiske præg ligesom den fysiske del af spillet gør NFL til en af de mest populære sportsligaer verdenen over. For mange amerikanere er NFL forbundet med store følelser og kæmpe lidenskab, og netop dét er gennem de seneste år smittet mere og mere af på Danmark, som ligeledes har fået øjnene op for NFL. National Football League spilles typisk om søndagen, hvor du som seer kan blive underholdt af op til flere kampe. Der spilles dog også en enkelt kamp torsdag samt mandag nat dansk tid. Hvis du vil have de bedste NFL odds, kan du klikke på knappen nedenunder.

Odds på NFL

NFL har en særlig plads hos mange bookmakere, og det kommer os spillere til gode. Med NFL følger et stort spiludvalg og ekstraordinært høje odds, hvilket er sød musik i ørerne hos mange spillere. Spiludvalget til hver NFL-kamp er himmelhøjt, hvor du kan finde en lang række specials, som player specials, teams specials og specials på hvordan de første point bliver scoret, hvor mange touchdowns der bliver scoret og meget mere. Udover speciels så tillader mange bookmakere rigtig store indsatser på de mest almindelige spiltyper som 1X2, handicap og over/under. NFL er altså uden tvivl en af de bedste ligaer at oddse på!


De bedste bookmakere med odds på NFL

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*

Odds tips til NFL

Hos SpilXperten vil du til hver NFL-runde kunne finde odds tips, da en så stor liga ikke går ubemærket hen hos SpilXperten. Hos SpilXperten vil du kunne finde amerikansk fodbold odds tips på de mest almindelige spiltyper, men ligeledes vil du også kunne finde odds tips på specials. Mulighederne hos SpilXperten er derfor mange, og det er derfor en god idé at holde øje med SpilXperten forud for hver NFL-runde.

NFL i TV

Sendingen af NFL i Danmark er stor, og faktisk er Danmark et af de lande udenfor USA, der viser allermest NFL. Det er TV2, der har overtaget NFL-rettighederne, og de sender blandt andet på TV2 og TV2 Play. Bemærk: Det er også muligt at finde en abonnementsfri Super Bowl live stream – vi viser dig hvordan.

NFL Betting tips

Der er en række NFL betting tips og tricks, som du kan følge for at øge dine sandsynligheder for succes. Vi anbefaler at gøre følgende:

·      Sæt dig ind i NFL-regler: Du behøver ikke at være en ekspert, men det anbefales at have en grundlæggende forståelse af spillet. 

·      Kend til de forskellige NFL odds: Det er vigtigt at du forstår de forskellige amerikansk fodbold odds, så du ved hvad du satser på. 

·      Sammenlign odds: I betting handler det om at få så meget som muligt ud af dine gevinster. Derfor kan du med fordel sammenligne odds på amerikansk fodbold for at øge dine potentielle gevinster. 

·      Følg et enkelt NFL-hold: Det anbefales at følge et enkelt amerikansk fodboldhold i løbet af sæsonen fremfor at spille på flere forskellige. På den måde kan du blive en ekspert i deres styrker, svagheder, form osv. 

·      Læn dig op ad eksperterne: Benyt nfl odds tips til bedre at træffe din beslutning.  

·      Sats ikke med hjertet: Analyser og dan et ”koldt” overblik over den kommende sportsbegivenhed. Du kommer ikke langt med at satse udelukkende på dine favoritter. 

NFL tips på spilxperten

Her på siden får du hjælp til at finde frem til de bedste NFL odds. Vi klæder dig på med optakter samt analyser af afviklede amerikanske fodboldkampe. Du kan nemt danne et overblik over odds, og du har også direkte adgang til NFL betting tips fra førende eksperter. Det kan du læse mere om længere nede.


Bedste NFL odds

De bedste NFL odds er når du analyserer dig frem til en velovervejet beslutning. Dette inkluderer at sammenligne odds hos forskellige bookmakere samt at lytte til eksperternes spil tips, som du kan læse om nedenfor. 

NFL odds tips fra eksperter 

Såvel nybegyndere samt erfarne personer inden for online betting kan nyde enorm gavn af NFL bettings tipsfra eksperter. Derfor leverer vi indhold og nfl odds tips fra førende eksperter på området. Du kan blandt andet finde NFL tips fra Claus Elming samt Morten ”The Great Dane”, som er skribenter og eksperter, der hjælper med at finde frem til de NFL betting odds, som giver mest mening at spille.