18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til uge 14 i NFL d. 12. – 14. december 2021

Er man NFL-fan, så er december én lang juleaften, hvor man bare får den ene overraskende julegave efter den anden. Således bød sidste uge på en stribe fede kampe med overraskelser, vilde afslutninger, jubelscener i Detroit og ikke mindst en bizar sejr til Patriots, hvor de kun kastede bolden tre gange. Sluspilsbilledet blev vi ikke meget klogere på, men vi kan glæde os til de kommende spillerunder, hvis de bliver lige uforudsigelige og underholdende.  

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

NFL Claus Elming

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

Spilleuge 14 i NFL

Runden blev indledt torsdag med kampen mellem Minnesota Vikings og Pittsburgh Steelers, der interessant nok er de to eneste klubber, der ikke har formået at slå Lions i år. 

Det skulle vise sig, at blive en af de mest vanvittige kampe hele året, hvor Vikings førte med 29-0, men var heldige med at hive en 36-28 sejr i land. Dermed er Vikings stadig i live i kampen om playoff-pladser, mens Steelers led et hårdt slag i håbet om ekstra kampe i januar. 

Se slutspilsbilledet her: gulklud.dk

Nu gælder det så resten af kampene i spilleuge 14, som er den sidste med oversiddere. Indianapolis Colts, Miami Dolphins, Philadelphia Eagles og New England Patriots har en friuge, hvor sidstnævnte kan læne sig tilbage og smide benene op som en noget overraskende førsteseed. Dermed er der i alt 13 kampe tilbage i runden med 12 søndag og som sædvanligt en enkelt mandag nat, som jeg faktisk skal ind og se.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. I søndags ramte vi både lige på og fik lidt ekstra i posen, da Colts kørte Texans over. Dermed jeg nu på 65 ramte af 75 mulige i denne kategori gennem de sidste fire sæsoner.

Normalt vil jeg gerne have mindst odds 1,20 i denne kategori, og det kommer vi lige op og kysser, når jeg sender dig et smut til San Di… ehhh Los Angeles og Chargers hjemmekamp mod New York Giants. 

Førstnævnte fik en flot sejr på udebane over Cincinnati Bengals i søndags, hvor forsvaret var uimodståeligt og lavede ikke færre end 6 sacks, 4 turnovers og scorede et touchdown. Så vildt bliver det næppe på søndag, men Chargers forsvar topper på det helt rigtige tidspunkt. 

Og det er ikke gode nyheder for Jake Fromm. Hvem? Jake Fromm… quarterback for New York Giants, der på grund af skader til Daniel Jones og Mike Glennon forventes at starte sin første NFL-kamp. Han har vel ikke været i klubben mere end 3-4 uger, efter han kom til fra Buffalo Bills, men nu får han altså chancen… som næppe går godt!

Ugens Money in the bank er derfor, at Chargers vinder over Giants til odds 1,21. Hvis du vil over have lidt mere i posen, så spil dem til at føre ved pausen og vinde til odds 1,42.    

Claus Elming anbefaler: Los Angeles Chargers vinder til odds 1,21 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt ved siden af. Her har vi gang i en god sæson med otte fine gevinster ud af 13 mulige efter vi ramte Patriots sejr over Bills i mandags.  

Efter en horribel start på sæsonen har Washington Football Team lige vundet fire kampe i træk, og dermed har de spillet sig ind i kampen om slutspilspladser igen. De ligger med 6-6 efter 12 kampe, mens Dallas Cowboys ligger med 8-4 og fører NFC East. 

Derfor er kampen vigtig for begge mandskaber. Kan Washington vinde, så er de pludselig kun én sejr fra førstepladsen i divisionen inden de sidste fire kampe i grundspillet, mens en sejr til Cowboys næsten garanterer dem divisionstitlen og en plads i slutspillet.

Cowboys lagde benhårdt fra land i sæsonen, og quarterback Dak Prescott lignede sig selv og kastede touchdowns hurtigere end skeletterne vælter ud af skabet på TV2. men han er gået lidt i stå, og Cowboys har ikke spillet godt de seneste par uger. 

Det skal Washington udnytte og bygge videre på det momentum de har fået den seneste måned, hvor især forsvaret pludselig spiller op til det niveau, vi havde forventet inden sæsonen. Quarterback Taylor Heinicke har spillet bedre og bedre, og han er nu officielt starter resten af vejen, da Ryan Fitzmagic skal under kniven. 

Jeg tror faktisk, at Washingtons forsvar kan tage pynten af Cowboys, og at hjemmeholdet kan score nok point til at vinde kampe. Det er der odds 2,75 for. 

Claus Elming anbefaler: Washington Football Team vinder til odds 2,75 – SPIL HER >>*


Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her har vi ramt odds 3,95, 4,50 og 3,60 i år, og jeg kommer igen i dag med et bud på en overraskelse med et godt odds. 

Buffalo Bills led et af de vildeste nederlag i mandags, da de tabte til New England Patriots. Det gør ondt på mange niveauer. Først og fremmest varede deres herredømme uden Tom Brady i divisionen kun én sæson, for det andet mistede de foreløbigt chancen for at nappe førsteseed, og for det tredje skal de nu kæmpe for at vinde divisionen, og for det fjerde – hvilket er lidt vildt – hænger deres playoffdeltagelse i en tynd tråd. 

Søndagens modstander er ingen ringere end Super Bowl mestrene fra Tampa Bay Buccaneers, og ja… selv samme Tom Brady. Han har ikke tabt mange kampe til Bills gennem årene. Helt præcis vandt han 32 af 35 kampe over Bills i sine 19 år i AFC East divisionen.  

Søndag spiller han hjemme på Raymond James Stadium, hvor Bucs også vandt Super Bowl i februar, og kampen var i september min forudsigelse for denne sæsons Super Bowl i Los Angeles. Det kan stadig gå i opfyldelse, men det kræver nok, at Bills vinder på søndag, 

Der er fine odds 2,50 for en Bills sejr, og det er også en god anbefaling. I denne kategori leder vi dog efter et odds over de 3,00 gange pengene, så prøv Bills på handicap -3,5 til odds 3,10. Tror du på en sejr med et touchdown, så er der flotte odds 4,00 igen. 

Claus Elming anbefaler: Buffalo Bills -3,5 til odds 3,10 – SPIL HER >>*

*Reklamelink


Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre væddemål i runden, hvor jeg ramte en af tre i sidste uge.

Browns hjemme over Ravens giver odds 1,68*.

Bengals hjemme over 49ers giver odds 2,04*.

Cardinals hjemme Monday Night over Rams giver odds 1,75*.


God fornøjelse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens NFL-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar